Elena Baescu sfideaza regulile de circulatie. Mezina familiei prezidentiale, Elena Basescu, a iesit, singura, duminica dupa-amiaza, la cumparaturi, in zona pietei Dorobanti, parcand masina, neregulamentar, in fata brutariei Paul. Ea a incalcat trei reguli de circulatie dintr-un foc. Nimic nu mai conteaza pentru EBA atunci cand are pofta de ceva bun. Aflata in buricul Capitalei, unde toti "baietasii" cu bani isi fac veacul, europarlamentarul Elena Basescu (30 de ani) a ignorat semnele de circulatie, lasandu-si masina, pe avarii, la doar cativa metri de trecerea de pietoni (codul rutier interzice oprirea la mai putin de 25 m de trecerea de pietoni), chiar langa semnul care indica "parcarea interzisa" si in apropierea unei statii de autobuz. Integral in Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Mihaela Radulescu: "Arat mai bine ca la 30 de ani". Dupa ce, in urma cu cateva zile, a implinit 41 de ani, Mihaela Radulescu a marturisit, intr-un interviu acordat revistei PRO TV Magazin, ca e incantata de cum arata acum. "Arat mai bine ca la 30 de ani (...). La 50 de ani ma vad cu aceeasi liniste de azi, sigur, ceva mai inteleapta, caci asa evoluam toti, si, de ce nu, mai frumoasa ca acum", spune vedeta. Mai mult, ea a rememorat cea mai frumoasa aniversare pe care a avut-o, aceea in care si-a tinut copilul, pe Ayan, in brate, la doar doua zile dupa ce s-a nascut: "I-am facut cinste cu mult lapte si plangeam de fericire. N-am cum sa uit minunea asta". Integral in Libertatea.

Clarvazatorul Doru Parv traieste in lux intr-o vila langa Arad. Camere spatioase, decorate cu piese de mobilier comandate de la o firma exclusivista din Italia, care manufactureaza doar pentru marii bogati ai Rusiei. De toate aceste lucruri, pe care un roman obisnuit nu isi permite decat sa le viseze, se bucura Doru Parv in palatul lui de sute de mii de euro din Arad. Clarvazatorul spune ca nu s-a uitat la bani atunci cand si-a amenajat caminul. "Nu stiu suma exacta pe care am cheltuit-o pentru a-mi amenaja casa, am dat cat a fost nevoie pentru a-mi face o viata linistita. Am comandat mobila Keope, iar in baie am obiecte sanitare de la Versace", a povestit Doru Parv. Integral in Libertatea.

Costel Busuioc, in faliment. Au trecut doi ani de cand "Pavarotti din Carpati" era adulat de milioane de romani. Costel Busuioc a rarit aparitiile publice si este invitat sa cante in concerte doar de cateva ori pe an. Viata lui Costel nu s-a schimbat atat de mult cum a sperat, dupa ce a castigat in martie 2008 concursul "Hijos de Babel", organizat de televiziunea spaniola, pentru muncitorii emigranti. A ajuns sa fie cunoscut in intreaga lume, a fost la marile posturi de televiziune, dar faima nu i-a adus prea multi bani in buzunar. Din banii castigati dupa concurs, mult sub 100.000 de euro, dupa cum a declarat, Costel si-a cumparat un teren de 5.000 de metri patrati langa Arad, o masina Opel Zafira de 19.000 de euro, dar locuieste cu chirie in Timisoara. Integral in Click

Anna Lesko, parasita pentru "fosta" lui Smiley. Anna s-a consolat in bratele lui Liviu Moreanu dupa despartirea de Codin Maticiuc, petrecand impreuna multe nopti fierbinti in vila ei. Ciorba reincalzita, insa, nu a avut un gust bun pentru cuplul Lesko-Moreanu, astfel ca afaceristul s-a cuplat cu Sanziana Negru, fosta iubita a lui Smiley. Norocul in dragoste o cam ocoleste pe Anna Lesko. Ajunsa in pragul varstei de 30 de ani, frumoasa basarabeanca a dorit sa-si intemeieze o familie alaturi de Codin Maticiuc, insa planurile ei nu s-au concretizat. Integral in Click.

Simona Sensual s-a vopsit de trei ori in timp record. Simona Sensual este foarte nehotarata zilele acestea. Dupa ce, in urma cu aproximativ zece zile, luase decizia de a-si schimba culoarea parului din blondul platinat intr-un maro ciocolatiu, vedeta a auzit ca a fost comparata cu Ramona Gabor si, brusc, nu s-a mai simtit bine cu noua ei podoaba capilara. Nedorind sa semene niciun pic cu sora Monicai, Simona nu a ezitat sa revina la blondul initial, pentru a-si regasi unicitatea. Integral in Cancan.

Ja Rule a cantat pentru un ceas de 25.000 de euro. Pentru sutele de persoane stranse la concertul lui Ja Rule, rapperul a oferit un spectacol de zile mari, pe care fanii nu il vor uita prea curand. Admiratorii l-au imortalizat pe artist in toate ipostazele, ingramadindu-se in jurul lui cu telefoanele si aparatele foto. Insa domnisoarele au fost cele mai castigate, asta pentru ca rapperul a ales cinci fete din public si le-a invitat pe scena sa danseze alaturi de el. In tot acest timp, Ja Rule nu a lasat din mana paharul de sampanie. In toiul spectacolului, unul dintre admiratorii artistului din New York si-a scos de la mana ceasul elvetian, marca Ulysse Nardin, si i l-a oferit cu marinimie rapperului. Desi ceasul inmanat lui Ja Rule valora nu mai putin de 25.000 de euro, dupa cum a declarat chiar fanul darnic, acesta a marturisit ca nu-i pare rau. Mai mult, s-a aratat incantat ca i-a putut face o "mica" bucurie rapperului care a incins atmosfera la Bamboo. Integral in Cancan.

Stallone, gelos pe Arnold si Bruce Willis. Lovit de o criza de sinceritate, actorul Sylvester Stallone (64 de ani) a marturisit ca nu a fost intotdeauna bun prieten cu colegii sai de breasla Bruce Willis (55 de ani) si Arnold Schwarzenegger (63 de ani), ba chiar ca ii considera dusmani. Starul din "Rambo" a adaugat si ca era gelos cand acestia primeau roluri mai bune sau aveau onorarii mai consistente decat el pentru filmele in care jucau. Acum, cei trei mari actori de la Hollywood se inteleg de minune, scrie Cancan.