Bianca Dragusanu: "Crucea planetelor mi-a adus numai necazuri in amor". Marea Cruce Cardinala le-a dat peste cap planurile de vacanta si le-a golit buzunarele Roxanei Marcu si Oanei Lis, iar Adelina Pestritu s-a felicitat ca nu a luat o decizie in relatia ei de cuplu. Mai mult, vedeta s-a hotarat sa respecte sfaturile astrologului Click! si sa astepte toamna pentru a-si pune ordine in viata. Iar Bianca lui Bote nu mai vrea sa sufere din cauza barbatilor. Un lucru e clar. Conjunctia unica a planetelor a tulburat apele in lumea mondena, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Monica Columbeanu, hartuita de un obsedat sexual: "M-a amenintat ca se sinucide, daca nu-l bag in seama". Barbatul i-a transmis sotiei lui Irinel Columbeanu ca e foarte indragostit si ca-si doreste macar o intalnire cu ea, amenintand-o chiar ca e in stare sa se sinucida, daca Moni nu-i da atentie. Cand acesta i-a propus sa se culce cu el, doamna Columbeanu si-a dat seama ca are de-a face cu un obsedat sexual si a decis sa nu mai raspunda la nici un apel necunoscut. "In general, suna de pe numar privat. La inceput, ii raspundeam pentru ca nu stiam cine este. L-am intrebat ce doreste si, initial, mi-a spus ca vrea doar sa vorbim. Apoi a devenit din ce in ce mai insistent, trecand chiar si la aluzii sexuale. Mi-a sugerat chiar si ca se sinucide, daca nu-l bag in seama", ne-a povestit Monica Columbeanu, anunta Libertatea.

Adelina exclude un nou mariaj. Adelina Pestritu sustine ca doreste sa se bucure de libertatea pe care si-a recastigat-o dupa divortul de Liviu Varciu, fostul ei sot care o transformase intr-o femeie casnica. De cand a renuntat la sortul de bucatarie si la activitatile casnice, Adelina Pestritu infloreste pe zi ce trece. Dupa un divort rasunator, frumoasa bruneta si-a propus sa schimbe mentalitatea romancelor, chiar si a acelora foarte tinere, care si-au ratat mariajul, incurajandu-le sa mizeze totul pe o singura carte: distractia. "Inainte sa divortez aveam o viata monotona. Eram gospodina care statea toata ziua la cratita pentru sotul ei, acum viata mea s-a schimbat radical. Sunt o femeie puternica, implinita si cu multa pofta de viata", ne-a declarat Adelina informeaza Cancan.

Botezatu, 133.000 de euro in 6 luni, la tv. Catalin Botezatu a reusit anul acesta sa bata toate recordurile in materie de castiguri in televiziune. El si-a umflat conturile cu nu mai putin de 133.000 de euro: 80.000 de la "Dansez pentru tine"(Pro TV) , 50.000 de la "Burlacul" (Antena 1) si 3.000 de euro de la "Serviti, va rog!"(Pro TV). Catalin Botezatu se pricepe sa scoata bani nu numai din moda, ci si din televiziune. Designerul si-a marit anul acesta, pe timp de criza, veniturile, cu suma de 133.000 de euro, bani pe care i-a facut din participarea la cele mai populare emisiuni. Foarte atent cu imaginea sa, Botezatu a negociat la sange cu bosii de la Pro Tv si de la Antena 1. Astfel, in doar sase luni, el a fost prezent la trei show-uri de anvergura, la posturi concurente, scrie Click.

Cornelia Catanga i-a luat sotului un tort cu sani. Cantareata Cornelia Catanga a tinut sa-si surprinda sotul, pe Aurel Padureanu, cu ocazia zilei lui de nastere (a implinit recent 59 de ani). Interpreta i-a daruit acestuia un tort cu doi sani din glazura, sub care a pus fotografia sarbatoritului, anuntaLibertatea.

Lucia Bubulac vrea un barbat de 30-40 de ani. Fosta sotie a lui Catalin Crisan se ocupa in detaliu de lansarea sa in muzica, programata pentru aceasta toamna. Lucia Bubulac are in plan realizarea unui videoclip care sa ruleze toata luna septembrie la posturile muzicale, apoi in luna octombrie sa aiba loc un spectacol dedicat materialului discografic "Doi trecatori" care la acel moment se va gasi deja pe piata. Pana pe 20 august, cand va filma videoclipul piesei "Doi trecatori", Lucia si regizorul Dan Petcan trebuie sa cada de acord asupra barbatului care va interpreta personajul masculin din "poveste". Unul dintre criteriile castingului este legat de varsta, barbatul trebuind sa aiba intre 30 si 40 de ani, anunta Cancan.

Cream: "Toti ma intrebau daca sunt gravida". Ispita dulciurilor a transformat-o in numai cateva luni dintr-o silfida intr-o dolofana cu forme. Claudia Pavel s-a trezit in noiembrie la 67 de kg si, umilita de ironiile apropiatilor, a pus piciorul in prag. A fost in depresie din cauza operatiei ratate la nas, dar si din cauza siluetei. Acum, cand fericirea a revenit pe strada ei, Claudia Pavel (25 de ani) ne-a povestit, de-a fir a par, cum a ajuns la silueta din adolescenta. "Am ajuns asa din cauza delasarii. Nu mai aveam grija deloc de mine. Mancam seara o prajitura, apoi mai ceream una. Seara mancam de la fast-food. Imi dadeam seama ca am pus cateva kilograme, dar nu mi se pareau foarte multe. Imi mai cumparam tricouri largi care acopereau burtica", ne-a povestit, acum amuzata, Claudia. Solista a fost trezita la realitate in luna noiembrie, atunci cand a sustinut un concert live la Teatrul National, scrie Click.