Ramona Gabor a spalat WC-uri si a dat cu grebla pentru 2.500 euro. Doua saptamani de chinuri, atat indura Ramona Gabor, in calitate de protagonista a show-ului "Saracii copii bogati", ce va fi difuzat in septembrie. Vedeta, alaturi de ceilalti concurenti, Alexandra Enachescu, manechinul Alex Avram si alti doi copii de bani gata au renuntat la aerele de vedeta si au fost supusi celor mai de jos treburi casnice. Fotoreporterii Click! i-au surprins ieri, la filmari, pe Ramona si pe Alex, in timp ce carau umbrele, dadeau cu grebla si curatau bazinele de la Water Park, scrie Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Inna s-a dezbracat in fata dansatorilor ei. Sexy si relaxata, artista s-a distrat o zi intreaga la piscina unui hotel de cinci stele de pe insula greceasca, in compania celor doi dansatori ai sai. Mica distractie a fost o recompensa pe care si-a oferit-o pentru succesul show-ului pe care il sustinuse cu o seara inainte. Saptamana trecuta, Inna a sustinut un concert in Corfu. In vacantata de destinatie, dupa show, artista si-a rezervat o zi exclusiv pentru relaxare. Bruneta a iesit la plaja in compania dansatorilor, Cosmin si Jerry, si, dupa ce a ramas intr-un costum de baie extrem de sexy, s-a lungit pe sezlong oferind privitorilor cateva ipostaze incendiare. Dat fiind faptul ca romanca a monopolizat toate topurile muzicale grecesti, iar piesa "10 minutes" ruleaza in disperare pe radiouri, Inna a fost in centrul atentie pe parcursul intregii zile, cei prezenti nescapand nicio miscare a ei, anunta Cancan.

Daniela Crudu si Adelina Pestritu se "dueleaza" cu pistoale cu apa. Daniela Crudu si Adelina Pestritu, alaturi de noul val de manechine, mai putin cunoscute, dar extrem de voluptoase, vor da tonul la "Beach Party", ce va include si o prezentare incendiara de costume de baie printre sezlonguri. Mihaela Dinu( iubita lui Iulian Miu), mulatra Agnes Matoko (fosta iubita a lui Arsenie,ex O-zone), Roxana Dobre, Livia Tavaluc, Raluca Neacsu, Mariana Dinu si Paula Raluca Potecaru vor face un adevarat spectacol pe podium de pe plaja. Fetele vor sa vada care dintre ele face cele mai multe balonase de spuma si se vor "duela" cu pistoale cu apa. O zi perfecta de vara care va avea toate ingredientele: mult sex-apeal, soare si distractie, informeaza Libertatea.

Sanziana Buruiana: "Ma bat in sani cu Pamela Anderson". Vestea ca va avea ocazia sa o vada in carne si oase pe favorita ei, Pamela Anderson, a adus-o pe Sanziana pe culmile fericirii. Posesoarea celor mai mari sani naturali din showbizul romanesc isi provoaca idolul la o intrecere incitanta: proba cu centimetrul. Visul Sanzianei Buruiana, de a se intalni cu idolul sau din adolescenta, este pe cale de a prinde contur. Nici prin gand nu-i trecea blondei ca va avea ocazia sa o cunoasca pe Pamela Anderson chiar pe plaiuri mioritice, iar acest lucru chiar se va intampla pe data de 17 septembrie, la petrecerea Royal Candy, organizata in Romania de Mansion Events. "Abia astept sa vina in Romania! Eu o admir de cand eram mica si ma uitam la fiecare episod al serialului Baywatch.Iar la liceu, colegii imi spuneau ca seman cu ea, asta pentrui ca am sanii mari si sunt blonda. Daca o sa am ocazia sa vorbesc cu ea, o sa-i propun sa fie imaginea Partidului Fotomodelelor", a declarat Sanziana, pentru Click.

Bianca a refuzat sa se mute in blocul dinamovistilor. Pe zi ce trece, relatia dintre "Printul" Cristea si Bianca Dragusanu prinde conturul unei legaturi serioase. Plimbarile prin centrul Capitalei pigmentate cu mangaieri ascunse, iesirile la restaurante ori simplele vizite efectuate impreuna ca un adevarat cuplu la un salon de animale nu mai fac de mult timp din cei doi doar simpli amici de dormitor. Mai mult, Bianca a fost vazuta in ultimul timp innoptand in apartamentul dinamovistului din zona Diham si mai putin pe la apartamentul de pe Soseaua Nordului in care locuieste. Asta probabil si pentru ca locuinta de langa Herastrau este propietatea fostului ei iubit, Catalin Botezatu. Astfel, conform unor apropiati ai Biancai, aceasta isi cauta de zor un apartament in Capitala pentru a scapa de povara simplei idei ca inca mai depinde de Botezatu. Interesant este ca, in urma cautarilor, asistenta lui Capatos a gasit un apartament disponibil chiar in blocul fotbalistului ei preferat, Adrian Cristea, anunta Cancan.

Angelina Jolie si Brad Pitt lanseaza o colectie vestimentara. Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt intentioneaza sa lanseze o linie vestimentara pentru cei mici, iar incasarile obtinute vor fi donate fundatiei lor, Jolie-Pitt Foundation. Desi nu exista deocamdata informatii concrete despre stilul abordat, editorii revistei StyleList sustin ca viitoarea colectie vestimentara va avea influente muntenegrene si va include camasi si tricouri ce vor putea fi purtate atat de fetite, cat si de baieti. Aceasta nu este pentru prima oara cand cuplul Jolie-Pitt se aventureaza in lumea modei, cei doi actori colaborand, in 2009, cu brandul Asprey pentru a lansa o colectie de bijuterii de lux, informeaza Libertatea.

Andreea Balan: "Nu mai cant la Mamaia". Scandalurile se tin lant la evenimentele muzicale de la malul marii. Dupa ce mai multi artisti au plecat nemultumiti de la Festivalul Mangalia, iata ca a venit randul Andreei Balan sa se revolte, de data aceasta la Festivalul Mamaia : "Nu voi mai canta la Festivalul Mamaia, din cauza organizatorilor care s-au incurcat in date. M-au rugat sa vin pe 27 august, am batut palma, ca sa aflu de pe Internet ca m-au programat pe 28 fara sa ma intrebe daca sunt disponibila", a postat solista, pe contul personal de Twitter. Pe data de 28, Andreea are programate doua concerte la Oradea, astfel ca nu a fost dispusa sa renunte la contractele in valoare de 4.000 de euro, pentru participarea la Mamaia, scrie Click.