Pacha Man si Sisu au fumat un joint pe treptele Ateneului. Tudor Sisu si Pacha Man au fost prinsi de paparazzii CANCAN in timp ce-si rasuceau un "cui" si il faceau posta, impreuna cu iubitele lor, pe treptele Ateneului, la o aruncatura de bat de Politia Capitalei. Faptul ca solistul reggae Pacha Man pledeaza pentru legalizarea marijuanei in toate piesele lui nu este un secret, iar problemele pe care le-a avut Tudor Sisu cu heroina au fost intens mediatizate, dosarul artistului hip-hop aflandu-se inca pe masa judecatorilor. Si, totusi, nimeni nu ar fi crezut ca acestia ar fi putut avea tupeul sa rasuceasca un "cui" chiar in centrul Bucurestiului, la o aruncatura de bat de Politia Capitalei. Integral in Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Hotnews

Robert Negoita i-a daruit iubitei un inel cu diamant. O vorba din popor spune ca a doua oara e cu noroc. Se potriveste manusa cu situatia omului de afaceri Robert Negoita, in varsta de 38 de ani, care a divortat in urma cu noua ani de prima lui sotie. Acum, milionarul s-a gandit sa se casatoreasca pentru a doua oara, aleasa inimii sale fiind Sorina Docuz, o tanara cu 19 ani mai tanara decat el. Romantic si indragostit lulea, Negoita s-a incumetat sa-i ceara mana Sorinei intr-unul dintre cele mai romantice locuri din lume, "Templul Iubirii", Taj Mahal, din India. Integral in Cancan.

Bianca Dragusanu, cu sabia la gat! Prezentare de moda neobisnuita la Mamaia: o colectie de rochii cu specific tiganesc a avut parte de accesorii comestibile. Bianca Dragusanu, Iuliana Luciu sau Andreea Tivadar au defilat in fuste lungi si cu pui congelati in mana. Daca prezentarea a fost neobisnuita, finalul acesteia a fost chiar cu totul iesit din comun. Make-up artistul Adrian Pescariu, cel "responsabil" de nebunia de pe scena, a aparut pe podium cu o sabie, pe care a pus-o la gatul fetelor. Potrivit cotidianului "Uups", Bianca Dragusanu se amuza, dar zambetul ei e inghetat de frica in timp ce are palosul langa jugulara. Integral in Cancan.

Ilinca a luat 3.000 euro intr-o singura seara. Ilinca Vandici, prezentatoare la postul TV Antena 2, a fost una dintre vedetele rasfatate de Nutu Camataru la nunta la care acesta a fost nas. Mai exact, invitata pentru a fi maestru de ceremonii la petrecere, blonda s-a bucurat de tratament regesc si, spun sursele noastre, a plecat acasa cu 3.000 de euro dupa o seara de munca. Integral in Libertatea.

EBA ajuta copiii de la orfelinatul lui Codin. Codin Maticiuc si familia sa au pus bazele unei fundatii caritabile care se ocupa de copiii orfani sau care au probleme familiale. Alaturi de fundatie a venit si Elena Basescu, care s-a implicat si ea in ajutorarea micutilor. Despre Codin Maticiuc s-a tot spus ca este doar un crai de Dorobanti, ca se iubeste cu femei frumoase, insa niciodata ca e un tanar cu o inima foarte mare, care ajuta, alaturi de familia lui, o sumedenie de oameni nevoiasi. Mai exact, parintii tanarului om de afaceri, Ion si Smaranda Maticiuc, au infiintat in 2007 Fundatia Metropolis si au construit un orfelinat in Bucuresti, in zona Giulesti, unde isi gasesc adapostul in jur de 50 de copii orfani sau cu probleme acasa. De altfel, familia craiului de Dorobanti merge in vacante alaturi de cei mici, ia parte la tot soiul de activitati organizate cu si pentru ei si chiar face lectii impreuna cu copiii pe care ii ocroteste. Integral in Libertatea.

Mircea Petru: "Parintii i-au pus cruce Madalinei Manole". Mircea Petru este foarte revoltat de atitudinea parintilor Madalinei Manole care nu inceteaza sa-i aduca fel de fel de acuze. Sotul regretatei cantarete sustine ca parintii Madalinei Manole s-au comportat urat cu ea atunci cand traia, iar acum spun "tot felul de mizerii" despre el. "Ei au spus multe lucruri nedevarate. Acestea mizerii le faceau si cand traia Madalina. Asa inteleg ei sa cinsteasca memoria ei", a declarat Mircea Petru in cadrul emisunii Povestiri Adevarate. Integral Libertatea.

Mel Gibson da 20 de milioane de dolari sa isi aduca fiica acasa. Actorul australian este gata sa plateasca 20 de milioane de dolari pentru a obtine custodia micutei Lucia. Fetita de zece luni a carei mama este Oksana Gregorieva, fosta iubita a lui Gibson, urma sa fie adusa intr-un centru al Institutului pentru Protectia Copiilor pentru ca nici unul dintre parinti nu mai avea drepturi asupra sa. Acum, insa, spre disperarea Oksanei, Gibson este la un pas de a obtine custodia. Un judecator din Los Angeles a hotarat ca actorul poate obtine acest act in schimbul sumei de bani. Integral in Click.

Claudia Patrascanu: "Am vrut sa fiu vegetariana si am facut ulcer". Claudia Patrascanu a dus o lupta crancena cu surplusul de greutate si abia acum, la 30 de ani, este multumita de propriul trup. Solista a testat multe diete si, in incercarea de a deveni vegetariana, s-a pricopsit cu ulcer. A scapat datorita tratamentului cu o planta miraculoasa: scumpie. Ca orice femeie nemultumita pe deplin de felul in care arata, Claudia Sexxy a incercat sa-si gaseasca regimul alimentar potrivit metabolismului sau, motiv pentru care a avut mult de suferit. Dupa mai multe cure de slabire esuate, vedeta s-a decis sa elimine preparatele de origine animala, din meniul sau, insa acest regim i-a dat total organismul peste cap. Integral in Click.