Tudor Sisu si Pacha Man au fumat "iarba" pe treptele Ateneului. Tudor Sisu si Pacha Man au fost prinsi de paparazzii CANCAN in timp ce-si rasuceau un "cui" si il faceau posta, impreuna cu iubitele lor, pe treptele Ateneului, la o aruncatura de bat de Politia Capitalei. In timp ce Sisu si cele doua tinere tineau de "sase", privind din cand in cand de-a lungul strazii, Pacha Man a indesat iarba in foita subtire de hartie si a trecut-o pe limba, ca s-o umezeasca si sa nu arda foarte repede. Apoi s-au ridicat toti patru de pe banca si s-au instalat pe treptele Ateneului, ca sa traga in piept linistiti. Pacha Man a aprins "cuiul" si, marinimos, l-a dat mai departe.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Justin Timberlake, surprins in chiloti pe un aeroport din Los Angeles. Justin Timberlake a fost surprins in lenjerie intima pe un aeroport din Statele Unite. Mai exact, pe acela din Los Angeles, unde vedeta participa la filmarile pentru pelicula "Friends with Benefits". Mai comod din fire, Justin nu s-a mai dus pana la cabinele de proba sa se schimbe. A renuntat la blug chiar pe platou, fiind surprins de camerele de luat vederi, scrie Click.

Cei mai sexy 10 tatici de la Hollywood. Sunt tineri, atragatori, bogati, talentati si de-a dreptul irezistibili in postura de tatici. Site-ul prokid.ro a intocmit o lista a celor mai sexy 10 tatici de la Hollywood. Dupa furtunoasa despartire de Jennifer Lopez, actorul Ben Affleck s-a casatorit cu o Jennifer, Garner de aceasta data, in iunie 2005, in Caraibe. Mariajul lor fericit a fost incununat de nasterea celor doua fetite: Violet Anne, nascuta in decembrie 2005 si Seraphina Rose Elizabeth, nascuta in ianuarie 2009. Cei doi isi mai doresc inca un copil, si au aparut zvonuri cum ca actrita in varsta de 32 de ani este insarcinata, scrie Libertatea.

Gabriela Spanic, otravita de asistenta personala. Actrita venezueleana Gabriela Elena Spanic Utrea si familia ei au fost otravite cu cu sulfat de amoniu de asistenta personala, argentinianca Marcia Celeste Fernandez Babio, in varsta de 24 de ani. Incepand din aprilie, Gabriela Spanic, mama sa, fiul sau si bona acestuia "au inceput sa aiba probleme de sanatate cum ar fi ameteli, voma, dureri de cap si abdominale, frisoane si o stare de slabiciune generala" a explicat procuratura generala, conform Agerpres, care citeaza agentia de presa spaniola EFE. Procurorii au stabilit ca asistenta Gabrielei Spanic a otravit-o pe aceasta cu sulfat de amoniu, in alimente si bauturi, scrie evz.ro.

Milionarul Robert Negoita si-a cerut in casatorie iubita cu 19 ani mai tanara. O vorba din popor spune ca a doua oara e cu noroc. Se potriveste manusa cu situatia omului de afaceri Robert Negoita, in varsta de 38 de ani, care a divortat in urma cu noua ani de prima lui sotie. Acum, milionarul s-a gandit sa se casatoreasca pentru a doua oara, aleasa inimii sale fiind Sorina Docuz, o tanara cu 19 ani mai tanara decat el. Romantic si indragostit lulea, Negoita s-a incumetat sa-i ceara mana Sorinei intr-unul dintre cele mai romantice locuri din lume, "Templul Iubirii", Taj Mahal, din India, scrie Cancan.

"Am vrut sa fiu vegetariana si am facut ulcer". Claudia Patrascanu a dus o lupta crancena cu surplusul de greutate si abia acum, la 30 de ani, este multumita de propriul trup. Solista a testat multe diete si, in incercarea de a deveni vegetariana, s-a pricopsit cu ulcer. A scapat datorita tratamentului cu o planta miraculoasa: scumpie. Ca orice femeie nemultumita pe deplin de felul in care arata, Claudia Sexxy a incercat sa-si gaseasca regimul alimentar potrivit metabolismului sau, motiv pentru care a avut mult de suferit. Dupa mai multe cure de slabire esuate, vedeta s-a decis sa elimine preparatele de origine animala, din meniul sau, insa acest regim i-a dat total organismul peste cap, scrie Click.

Tania Budi, idila cu un eurodeputat? Vedeta de televiziune Tania Budi a fost surprinsa de fotoreporterii Libertatii pe terasa Tratoria Il Calcio, din fata hotelului Hilton din Bucuresti, luand masa cu deputatul european al PDL Petru Luhan. Cei doi s-au intretinut aproximativ doua ore, dupa care europarlamentarul a condus-o la masina, el intrand in hotelul in care era cazat. Gurile rele sustin ca intre vedeta si politician ar exista o oarecare relatie mai stransa, cei doi intalnindu-se si pe Litoral, la Mamaia, unde au fost vazuti impreuna, scrieLibertatea.