Bote, betie cu trei curve. Si vedetele sunt oameni si mai calca in strachini din cand in cand. Revista Story a intrebat cateva vedete despre betiile prin care au trecut si cum s-au distrat in momentul in care se aflau sub influenta alcoolului. Catalin Botezatu: "Acum cateva veri, la Bamboo, in Mamaia, am consumat destule pahare de sampanie incat sa aduc la masa trei prostituate absolut hidoase, dupa spusele prietenilor mei, pe care le vedeam topmodele. Uneia dintre ele i-am rupt chilotii, alteia i-am turnat sampanie intre sani, iar cu a treia am plecat la hotel. Cand m-am trezit a doua zi, credeam ca nu am dormit la mine in camera si, cand am vazut monstrul, am vrut sa fug fara sa ma auda". Integral in Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Parintii Madalinei Manole: "Petru vrea sa ne dezgroape fata". Razboiul dintre parintii si sotul Madalinei Manole a reizbucnit, ieri, cu o putere uriasa. 'Am asteptat sa treaca 40 de zile de la moartea fetitei noastre ca sa-i raspundem acestui paranoic', au spus Ion si Eugenia Manole, ieri, la "Acces direct" (Antena 1). Mama Madalinei Manole a intrat plangand in studioul emisiunii "Acces direct", insa a reusit, alaturi de sotul ei, sa raspunda acuzelor venite cu o luna in urma din partea lui Petru Mircea, sotul regretatei interprete. "Nu e normal ca acest Puiu Petre sa ne acuze ca ne-am batut copilul. Toti parintii le mai trag cate o palma copiilor pe care ii cresc. Vreau sa-l intreb daca el crede cu adevarat ca fetita noastra a facut ce a facut pentru ca era traumatizata de o palma pe care a primit-o de la noi, in copilarie?", a afirmat Eugenia Manole. Integral in Libertatea.

Vezi cum arata diva Mihaela Radulescu goala pe malul marii in 2007. Mihaela Radulescu apare intr-o serie de fotografii extrem de sexy realizate in urma cu trei ani de revista Tango. Diva a pozat imbracata sumar, iar in unele imagini apare chiar fara haine, acoperita doar cu o bucata de panza. Pozele care o arata pe vedeta in toata splendoarea ei au fost facute la malul marii, pe plaja salbatica din apropierea Costinestiului. Integral in Libertatea.

Romanca Daniela, in familia Pamelei Anderson. Bruneta Daniela Lupu, de 24 de ani, casatorita Ameruoso, a devenit o amica de nadejde a celebrei Pamela Anderson. Daniela a cunoscut ascensiunea ca fotomodel in Germania, dar succesul desavarsit a venit in SUA. Dragostea pentru animale, dar si cea pentru fotografie au unit destinele celor doua. Daca si Daniela, originara din Timisoara, are mai multi catei adoptati, ca si Pamela, cand vine vorba despre fotografii, lucrurile sunt un pic mai complicate. Sotul romancei, Cristopher Ameruoso, este unul din fotografii personali ai divei din "Baywatch". Dupa ce a cunoscut-o pe Daniela, la o prezentare de moda, artistul i-a prezentat-o Pamelei care a avut un cuvant hotarator de spus cu privire la ulterioara casnicie. Integral in Click.

Livia Bistriceanu: "Bar Refaeli e o tiganca nasoala care face sex pe bani." Livia Bistriceanu, femeia in varsta de 41 de ani, care pretinde ca este sotia lui Leonardo DiCaprio, se ia de logodnica actorului sustinand ca e o curva. Romanca a postat pe contul ei de Facebook un comentariu dur la adresa frumosului model. "Bar e nasoala rau mai ales ce munceste si cum isi castiga banii pe aici sugand bananele la toata lumea pentru ca ea nu are nimic si nu are ce manca, de asta sta pe spatele lui Leo ca o tiganca. Arata oribil si este foarte urata in comparatie cu mine". Integral in Click.

Puya a cantat despre "Monica Columbeanu si alte vagaboande de genul asta". Puya a cantat pe scena Festivalului "Peninsula" de la Targu Mures, unde a sustinut un concert, duminica seara, facand referire, intr-o piesa, la "Monica Columbeanu si alte vagaboande de genul asta". Cunoscutul cantaret de hip-hop a facut referire la Monica Columbeanu in momentul in care a interpretat pasajul legat de "femei maritate din interes" din piesa "Undeva-n Balcani", transmite Mediafax. "Ne place sportul, jucam fotbal, noi / Dupa meciuri se termina cu box, c-asa-i la noi / Suntem o mare familie, ne-avem ca fratii / Dar la probleme, stim bine, fugim unii de altii / Avem multe biserici, ca pacatuim cam des/ Pline de femei maritate din interes", a cantat Puya, continuand "gen Monica Columbeanu si alte vagaboande de genul asta", in uralele publicului. "Inc-o data pentru Salajan / Inc-o data pentru baietii cu bani / Inc-o data pentru La Familia / Pentru Sisu si Puya, da", a continuat cantaretul. Integral in Click.

Bianca si-a tocmit sofer un taximetrist. Soferul i-a predat cheile masinii si s-a asigurat ca totul e in ordine, apoi a plecat din fata blocului vedetei. Soferul i-a predat cheile masinii si s-a asigurat ca totul e in ordine, apoi a plecat din fata blocului vedetei Bianca a luat masuri dupa ce Politia Rutiera i-a suspendat pentru 30 de zile permisul de conducere, chiar pe 1 august, cand a fost surprinsa de politisti in timp ce depasea o coloana oprita la trecerea la nivel cu calea ferata. Incidentul a avut loc in dreptul localitatii Poarta Alba, iar plansetele Biancai, care a chemat salvarea spunand ca i s-a facut rau, nu i-au induplecat pe oamenii legii. Asa ca, pana ce ultimele zile de interdictie la sofat vor trece, vedeta a apelat la un profesionist. "Am angajat cu ziua un sofer de taxi de incredere. Vali are recomandari bune. Mai am doar 12 zile si pot conduce din nou", a spus Bianca pentru Cancan.

Gaga are un angajat care ii tine telefonul. Lady Gaga se teme sa nu se imbolnaveasca de cancer de la radiatiile emise de telefonul mobil. In concluzie, cantareata, in varsta de 24 de ani, plateste special o persoana care sa ii tina aparatul departe de urechi ori de cate ori are de dat un telefon sau de raspuns la un apel. "Gaga e ingrozita ca ar putea face cancer si ii terorizeaza pe toti cei din jur cu pretentiile ei nebunesti", a declarat o sursa din anturajul artistei. Integral in Cancan.