Loredana, sexy si neretusata la 40 de ani! Artista a postat pe pagina personala de Facebook o fotografie de vacanta care o infatiseaza in costum de baie pe o barca in Croatia. Blonda jura ca imaginea nu a fost ajustata cu ajutorul Photoshopului, semn ca bucataria mediteraneana a avut numai efecte benefice asupra trupului sau. Una peste alta, Lori arata senzational la 40 ani, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Sexy-Braileanca: "Italienii sunt cei mai virili amanti". Are experienta cat sute de femei la un loc. Prin patul ei au trecut peste 1.000 de barbati din toate colturile lumii. Cei care au facut-o pe Sexy-Braileanca "sa se urce pe pereti" sunt italienii, pe care i-a cunoscut la bordelul din Germania. Grea e viata Florinei Mihaila la bordel. Burtosi, cheliosi sau trecuti de varsta a treia, pe toti trebuie sa-i satisfaca asa cum stie ea mai bine. Nu are voie sa refuze nici un client. Singura ei consolare este atunci cand ajunge in patul unui italian. "In general, barbatii care vin la bordel sunt vai de capul lor. Nu prea stiu meserie. Singurii cu care ma simt bine sunt italienii. Sunt finuti, calzi, tandri si foarte virili", ne-a marturisit Sexy-Braileanca. Pe nemti, insa, nici nu vrea sa-i vada. Pe langa faptul ca nu arata bine, blondina se plange ca acestia sunt foarte zgarciti. "Platesc doar partida de sex si atat. Nu lasa bacsis niciodata. Nu stiu cum sa fac ca sa nu fiu ceruta de ei", a mai spus fata de 22 de ani, anunta Click.

Roxana Ciuhulescu, ceruta in casatorie a doua oara, la Palma de Mallorca. Roxana Ciuhulescu a petrecut o a doua vacanta de miere alaturi de sotul tau, la Palma de Mallorca. Prezentatoarea Pro Motor, de la Pro Tv, a avut surpriza sa fie ceruta pentru a doua oara in casatorie de sotul sau, Mihai Ivanescu. Iubitorul sot a cumparat din statiune o pereche de verighete pe care le-a inscriptionat cu numele lor si cu data si impreuna cu sotia sa a mers la biserica ortodoxa de acolo pentru a le sfinti. Astfel, dupa aceasta vacanta, Roxana si Mihai poarta pe degete doua perechi de verighete care sugereaza legatura stransa dintre ei si dragostea pe care si-o poarta unul altuia. Roxana Ciuhulescu a avut parte de o vacanta cu tot ce si-a dorit: "Am inchiriat o masina care ne-a folosit cel mai mult la excursiile pentru scufundari, activitatea noastra preferata. Am inotat o gramada, am fugarit pestii pe sub apa si mi-am adus acasa, ca suvenir de sub apa, o paiota de ata si o scoica", a povestit Roxana, informeaza Libertatea.

Bianca Dragusanu i-a cazut cu tronc fiului unui fotbalist! Hristu Trica o iubeste in mare taina! Hristu, baiatul cel mare al lui Eugen Trica si al Lorenei Trica are numai 12 ani, dar o iubeste "in mare taina", dupa cum spune mama lui, pe Bianca Dragusanu. "Este o onoare pentru mine, sper sa ii pot fi un model", a replicat Bianca. "Stau si ma intreb in fiecare zi si nu gasesc niciun raspuns. Ce iubeste la Bianca", spune, la "Rai, da' buni", Lorena Trica. "Ea este o femeie frumoasa, el este un barbat in devenire, nu am nimic cu decizia lui Hristu", a mai spus Lorena, scrie Cancan.

Varciu: O las pe Iguana sa pozeze in sanii goi! Diana Stefanescu, noua iubita a lui Liviu Varciu, se poate considera o femeie norocoasa. Daca fostei lui sotii, Adelina Pestritu, acesta i-a impus o serie de restrictii, iata ca pe Diana o lasa de capul ei. Casnicia lui Liviu Varciu cu Adelina Pestritu pare sa fi fost mai degraba un contract riguros, caci fosta dansatoare avea o lunga lista de interdictii. Cum Liviu, mai traditionalist din fire, si-a dorit o nevasta care sa nu mai danseze in Ibiza sau sa isi expuna sanii prin reviste, Adelina s-a vazut nevoita sa stea acasa. Insa, rasfatata de fostul iubit, un conte putred de bogat, Adelina a inceput sa se planga de lipsa banilor. Si asa s-a ales praful de casnicia lor, dupa numai un an. Au suferit amandoi, insa si-au refacut repede viata. Cum orice nas isi are nasul, Liviu pare sa-l fi gasit in persoana noii sale iubite, o bruneta poreclita si Dana Iguana: "Nu mai vreau sa repet aceleasi greseli pe care le-am facut si cu Adelina. Daca Diana vrea sa pozeze in sanii goi, e libera, din partea mea! De fapt, fiecare dintre noi poate face ce considera de cuviinta", ne-a declarat Liviu, anunta Click.

Mariah Carey se ia de Jennifer Lopez: "E o neavenita fara talent". Frumoasa Jennifer Lopez a finalizat negocierile pentru a fi in juriu la "American Idol", iar acest lucru a scos-o din sarite pe interpreta Mariah Carei careia i s-a promis si ei un loc in juriu la aceeasi emisiune. Mariah nu a mai putut sa se abtina, suparata ca nu a fost aleasa, desi are mai multe discuri si se considera o cantareata mult mai buna decat vedeta preferata de ABC: "Jennifer Lopez este o neavenita fara talent", a rabufnit Carey, care a mai declarat cu doi ani in urma ca ar prefera sa urce pe scena cu un porc, decat sa cante cu sotia lui Mark Anthony, informeaza Libertatea.

Anna Lesko, antrenamente nocturne cu doua femei. Anna Lesko tine la imagine, iar imaginea inseamna, in mare parte, o silueta perfecta. Tocmai de aceea, rusoaica acorda timp important sportului, pe care il practica, mai nou, dupa caderea noptii si intotdeauna insotita. Se spune ca nu este bine sa faci sport seara, daca vrei sa ai o noapte linistita. Ipoteza nu functioneaza si in cazul Annei Lesko, aceasta facandu-si un hobby din sedintele de dans nocturn. Si, se pare, pasiunea ei pentru exercitiile fizice executate pe intuneric a capatat si adepti. In urma cu cateva seri, cantareata si doua dintre amicele ei au oferit cateva cadre senzationale paparazzilor CANCAN. Echipate corespunzator, cele trei s-au indreptat spre parc si au inceput sedinta de... aerobic. In mod evident, programul de exercitii fusese prestabilit, fetele reusind un sincron fantastic. Asezate in sir pe banca, una vorbind la telefon si celelalte doua intre ele, "sportivele" au ridicat picioarele si au inceput o executie fara cusur a miscarii intitulate popular "bicicleta", care implica pedalarea in gol, scrie Cancan.