Iubitul lui Luciu, mai sarac cu 10 milioane de euro. Daca pana anul trecut, iubitul Nicoletei se lauda cu o avere estimata la 50 milioane de euro, stransa din afaceri imobiliare si din cazinouri, iata ca acum este mai "sarac" cu 10 milioane de euro. Potrivit Revistei Star, Zsolt nu a reusit sa vanda in cartierul sau rezidential "Fortuna Park", din Miercurea Ciuc, decat 15 apartamente dintr-un total de 200. In plus, omul de afaceri vrea sa stranga cureaua, intentionand sa-si vanda cele doua masini de lux marca Mercedes, pe care le-a achizitionat cu 100.000 de euro, scrie Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

La 66 de ani, Viorel Lis a apelat la botox pentru a scapa de riduri. Viorel Lis a lasat teama deoparte si a apelat la botox, pentru a-si ascunde ridurile inestetice de pe fata. Insotit de sotia sa, Oana, fostul edil al Capitalei a mers la un un medic specialist si s-a lasat injectat cu substanta minune. "Aceasta nu este prima data cand apelez la botox. Am mai facut un astfel de tratament in urma cu cativa timp si mi-a placut rezultatul asa ca am zis sa mai incerc o data. Acum nu vreau sa ma mai opresc. Imi mai trebuie un implant de par si atunci o sa arat mult mai tanar", a spus Violer Lis in emisiunea "Acces direct" de astazi, anunta Libertatea.

Bianca: "L-am ajutat pe Capatos la audienta mai mult decat credea el". Bianca Dragusanu considera ca datorita ei a crescut audienta emisiunii "Un Show Pacatos", fiindca scandalurile in care a fost implicata au fost discutate in direct, la Capatos. "Cred ca audienta emisiunii 'Un show pacatos' a crescut si datorita mie, mai ales ca in unele editii eu am fost subiectul principal. L-am ajutat pe Capatos mai mult decat credeam eu si mai mult decat credea el", a spus fosta "blonda a lui Bote", in cadrul unei editii speciale a Observatorului. Mihai Morar, invitat si el la aceasta dezbatere, a declarat ca, in opinia lui, a fi asistenta la un post de televiziune nu este un rol pur decorativ si ca Adelina Pestritu a fost mult mai hotarata decat Marina Dina sa fie remarcata la "Rai, da' buni" pentru ca vrea sa faca "televiziune". "Din punctul asta de vedere, Adelina este mai decisa sa faca televiziune decat Marina", a spus Morar, informeaza Cancan.

Inna s-a dezbracat de tot pentru noul ei videoclip. Spre dezamagirea fanilor, Inna nu a defilat goala prin fata camerelor de filmat, ci a intrat direct in piscina. Potrivit Antena 3, Inna vrea ca melodia "Sun is up" sa fie un succes, asa ca nu s-a uitat la bani cand a venit vorba de buget. Cel putin 60.000 de euro ar fi costat totul. Inna a filmat in insorita statiune Marbella din Spania, iar de regie s-a ocupat Alex Herron, care a mai lucrat cu artisti precum Taio Cruz si Basshunter, scrie Click.

Anca Turcasiu a pozat sexy la 40 de ani: "Am vrut sa arat ca sunt multumita cu mine". Mandra de modul in care arata la cei 40 de ani, Anca Turcasiu a pozat sexy pentru a demonstra ca frumusetea nu tine cont de varsta biologica. Astfel, cantareata s-a lasat pozata in ipostaze incendiare de fotograful Mircea Marinescu. "Cand am implinit 40 de ani mi-am dorit sa pozez asa cum nu am mai facut-o niciodata si am inceput sa merg la sala ca sa slabesc, pentru a ma pregati pentru aceasta sedinta foto unica din viata mea. Din pacate, degeaba faceam sport si nu mancam foarte mult, kilogramele ramaneau pe mine si grasimea de asemenea. Asa ca m-am vazut nevoita sa merg la un nutritionit si am slabit 6 kilograme in 3 luni. Astfel, am ajuns sa am 57 de kilograme la 1,72 metri, si sa fiu multumita de mine. Am vrut sa arat ca sunt multumita de mine si sa-mi demonstrez ca arat bine, ca femeile pot fi atragatoare si cand trec de prima tinerete", a spus cantareata in emisiunea "Acces direct" de astazi, precizand ca, desi este mandra de fotografiile pe care le-a realizat, se rusineaza atunci cand le priveste, anunta Libertatea.

Penelope Cruz este insarcinata. Actrita spaniola Penelope Cruz, in varsta de 36 de ani, este insarcinata in patru luni si jumatate si va deveni mama, pentru prima oara, la inceputul anului viitor, a anuntat agentul de presa al actritei spaniole. Zvonuri despre sarcina actritei circulau inca de la casatoria secreta a acesteia cu actorul spaniol Javier Bardem, celebrata in luna iulie, informeaza Cancan.

Liviu si Israela, cel mai controversat cuplu, la un pas de divort. Probabil cel mai neobisnuit cuplu din Romania, datorita diferentei de varsta, Israela si Liviu Vovodoz Arsenie au avut probeleme serioase si au fost foarte aproape de separare. In urma cu cateva saptmani, cei doi nu se mai intelegeau absolut deloc. Viata sexuala nu mai era la fel de "nebunatica" dupa cum se laudau in alte vremuri iar Liviu a simtit ca sentimentele sale pentru Israela nu mai sunt ca in prima parte a casniciei. Asa ca a mers la Amsterdam sa mai incerce si ceva carne proaspata sau "sa-si puna ordine in ganduri" dupa cum spune chiar el. Cert este ca dupa ce si-a facut de cap in capitala Olandei, barbatul s-a intors cu alte ganduri. Chiar daca focul pasiunii s-a cam stins dar nu prea mai vrea sa se desparta de Israela. "Nu pot sa spun ca nu tin la ea sau ca nu o iubesc. Tin la ea foarte mult, la fel cum te atasezi de un obiect de un animal simpatic", a argumentat Liviu, scrie Click.