Oana Zavoranu: "In copilarie, aruncam cu cizme in trecatori". Oana Zavoranu a mai asternut pe hartie, in cartea autobiografica, un capitol, cel al nazbatiilor facute in copilarie. Vedeta declara ca lucreaza zilnic la volum si ca, pana la Craciun, manuscrisul va fi gata. Am facut multe nebunii. Si acum ma amuz cand mi le amintesc, parca le traiesc cu aceeasi intensitate. Pe la 7-8 ani, aveam o vecina, de familie buna, de varsta mea, cu anumite probleme de comportament, facuta la batranete de parinti, careia i se permitea orice pentru a nu se stresa si pentru a-si consuma energia. Tocmai de aceea, stiam ca orice s-ar intampla, nimeni nu ar fi dat vina pe mine, ca totul ar fi cazut asupra ei. Venea la mine inca de la 8 dimineata, sa ma ia la joaca, si suna la usa din sfert in sfert de ora. In vacanta, la pranz, mergeam la ea si incepea distractia. Luam din vestibulul in care mama ei isi tinea incaltamintea, pantofi, cizme sau sandale, cu care aruncam in trecatori, de pe veranda terasei ei, iar apoi ne ascundeam. Ei ii placea sa le descompleteze, astfel ca, la sfarsitul zilei, ai ei se trezeau ca, din zece perechi, mai au un singur pantof", povesteste Oana, scrie Libertatea.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Raluca Arvat, escapada la Barcelona. Prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV, Raluca Arvat, si-a petrecut vacanta cu iubitul ei la Barcelona, unde ea a ajuns pentru prima oara. "Am batut Barcelona in lung si-n lat cu autobuzul decapotabil, si ziua, si noaptea si nu ne mai saturam", povesteste ea. Cei doi au bifat numeroase obiective turistice, au mers la plaja si nu au ratat sansa de a vedea meciul pentru Trofeul Juan Gamper chiar pe Stadionul Camp Nou, anunta Cancan.

Elena Basescu, in top 100 femei care sustin marijuana. EBa si-a exprimat public pentru prima oara pozitia fata de legalizarea drogurilor usoare in cadrul emisiunii "Vorbe Grele", moderata de Victor Ciutacu, de anul trecut. "Eu nu fumez, nu beau cafea, e ceva atat de delicat sa-mi dau eu cu parerea despre asa ceva... atata vreme cat nu-mi dau seama ce gust are o tigara. Dar in unele tari ca Olanda si ca America aceste droguri sunt permise, marijuana, pentru ca am inteles ca nu dau dependenta... nu e vorba de ecstasy, care am inteles ca-ti afecteaza celulele nervoase, si de cocaina. Se refereau la marijuana. La iarba. Probabil ca voi fi de acord cu aceasta initiativa" a declarat Elena Basescu la acea vreme. A doua zi insa, fiica cea mica a presedintelui a revenit asupra afirmatiei, precizand ca "marijuana nu trebuie legalizata la noi in tara, indiferent cat de usor este drogul acesta si indiferent daca da dependenta sau nu", informeaza Click.

Gina Pistol: "Sunt mai aplaudata decat manechinele slabe si inalte". Gina Pistol, considerata una dintre cele mai sexy romance, recunoaste ca nu are dimensiunile perfecte pentru un manechin, dar este convinsa ca succesul ei se datoreaza tocmai formelor ei voluptoase. Frumoasa blonda a povestit ca de multe ori a fost mai apreciata decat modelele cu talie si inaltime potrivite standardelor. "Am participat la foarte multe prezentari si nu m-am ridicat la nivelul manechinelor, dar eu ma simt bine in pielea mea si am fost de multe ori mai aplaudata decat manechinele slabe si inalte", a declarat Gina Pistol la Observator. Desi nu si-a facut un tel din a avea masurile perfecte, frumoasa blonda are grija de silueta ei si are un stil de viata sanatos. Fostul iepuras Playboy, a povestit ca, de ceva timp, a renuntat la dulciuri si prajeli in favoarea fructelor si legumelor. Totusi, Gina recunosste ca, din cand in cand, se mai abate pentru ca pofteste la bauturi carbogazoase, scrie Libertatea.

Party cu Pamela la doar 550 euro! Organizatorii "Playboy Mansion" au gasit doua modalitati de a ieftini biletele la marea petrecere de maine. CANCAN va ofera detalii in exclusivitate despre serviciile de lux ce sunt incluse in pretul biletului de intrare la party, dar si clauza speciala pusa vedetei de la Hollywood. Atunci cand au anuntat marele eveniment monden de maine noapte, organizatorii "Playboy Mansion" au dezvaluit, pe langa numele invitatei speciale, Pamela Anderson, si pretul unui bilet de intrare: 1.100 de euro. Acestia s-au asociat cu firma "Luxury Events", care a fost responsabila cu selectarea celor 300 de hostesse ce vor fi prezente la party. Interesant este ca evenimentul este condus de Oana Bozdoc, iubita promotorului K1, Eduard Irimia. Profitand de acest context, organizatorii petrecerii "Playboy" i-au cerut sfaturi lui Irimia, care are o vasta experienta in organizarea unor evenimente de amploare in tara noastra, iar acesta a gasit doua solutii pentru a inlesni vanzarea tichetelor. In primul rand, iubitii celor 300 de fete ce vor participa in calitate de hostesse isi pot cumpara un bilet la jumatate de pret, adica 550 de euro, anunta Cancan.

Bote: "Controversele sexuale fata de mine vor fi clarificate". Catalin Botezatu a declarat in cadrul emisiunii "Un Show Pacatos" ca va lansa o carte autobiografica in trei volume. Primul volum va fi lansat in decembrie. "Acum 10 ani, impreuna cu Monica Vlad am inceput sa scriu o carte. Mai intai mi-am scris memoriile apoi m-am inregistrat. Este prima carte dintr-un pachet de trei. Sunt multe lucruri care nu se stiu despre mine, care nu s-au spus si care nu s-au publicat. Este vorba despre partea foarte grea si foarte neagra a vietii mele" a declarat Catalin, informeaza Click.

Carmen Electra isi lanseaza propria linie de jucarii erotice. Excentrica vedeta Carmen Electra a marturisit fara menajamente ca este innebunita dupa jucariile erotice. Fosta diva din serialul "Baywatch" adora sa-si condimenteze viata sexuala si sa-si intensifice orgasmul cu tot felul de accesorii incitante, de la costume provocatoare pana la bice si lanturi. Actrita, in varsta de 38 de ani, lucreaza intens la designul unei linii de jucarii erotice si se considera cea mai potrivita pentru acest job deoarece are experienta necesara. "Iubesc lenjeria intima si sunt innebunita dupa jucariile sexuale. De cele mai multe ori imi place sa detin controlul intr-o partida de sex. Este distractiv sa alternez, imi place si stilul submisiv", s-a confesat Carmen Electra pentru cotidianul The Sun. Fostul iepuras Playboy a declarat in urma cu un an ca adora sa se masturbeze cu umerasele de haine, iar in conceptia ei sexul incitant este un amestec de placere cu durere, scrie Libertatea.