Nicoleta Luciu, in sfarsit mireasa. Cea mai asteptata nunta din showbizul romanesc va avea loc anul viitor. Nicoleta Luciu, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, va fi dusa, in sfarsit, la altar de iubitul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo. Dupa o relatie de aproape 5 ani, timp in care au conceput si un copil, iata ca Zsolt Csergo si Nicoleta Luciu au decis ca a venit momentul sa-si puna pirostriile. Surse din apropierea celor doi au dezvaluit in exclusivitate pentru Libertatea, ca ei discuta despre acest subiect si si-au facut deja si o serie de planuri cu privire la eveniment, relateaza Libertatea.

caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Serban Huidu a slabit 10 kg mancand carne! Moderatorul emisiunii "Cronica Carcotasilor" de pe Prima TV a dezvaluit ca a reusit sa slabeasca zece kilograme adoptand un regim carnivor. "Am slabit 10 kg. Am mancat multa carne si am facut sport. Si nutritionistii spun ca painea ingrasa, iar carnea slabeste", a declarat carcotasul, scrie Click!

Oana Lis tepuita in Dorobanti! "Mi-au dat un suc expirat de 5 luni si l-am baut jumatate". Cunoscuta pentru viata mondena pe care o duce, Oana Lis merge si prin cafenelele din Dorobanti. Sotia fostului edil al Bucurestiului si-a luat o teapa de toata frumusetea. Oana a comandat un suc la o cafenea, insa dupa ce a baut jumatate din el, a observat ca era expirat. Blonda spera acum ca sanatatea sa nu ii fie afectata. "Am fost la o cafenea din Dorobanti... si mi-au servit un suc expirat de 5 luni... abia dupa ce l-am baut jumatate am vazut... sper sa nu patesc nimic!", informeaza Cancan.

Razboiul blondelor: Bianca Dragusanu versus Violeta Babliuc. Bianca Dragusanu si Violeta Babliuc, fosta si actuala iubita a lui Catalin Botezatu, au stat fata in fata, joi seara, la "Un show pacatos" (Antena 1) si au schimbat cateva replici acide. "Nu vreau sa se faca comparatie intre mine si Bianca. Suntem doua persoane total diferite", a spus Violeta, iar Bianca a replicat: "Eu m-am resemnat, oricum nu am ce sa pierd". In alta ordine de idei, Bote a dezvaluit ca, deja, Violeta s-a mutat cu el in casa si spune ca nu-i pasa de ce zice Bianca. "Nu ma intereseaza ce declara Bianca despre ea, pentru ca eu stiu mai bine ce va ajunge", a afirmat Bote, potrivit Libertatea.

Florentin Pandele: "Ma intalneam cu Gabi Firea pe ascuns, pe langa Bucuresti". Primarul orasului Voluntari a povestit in cadrul emisiunii "Acces Direct" ce anume l-a determinat sa o ceara in casatorie atat de repede pe prezentatoarea de televiziune. "A fost dragoste la prima vedere. Este momentul sa spargem gheata si sa daramam miturile. Ne cunoastem de ceva timp, eu il stiam pe Rasvan din 1998. Pe Gabi am cunoscut-o fiind invitat la cateva emisiuni la Antena 3. In urma cu aproximativ doua luni, ea a venit la inmormantarea tatalui meu, eu am fost la Rasvan. Am invitat-o sa vizitam catedrala din Voluntari, mi-a spus ca are rau de inaltime. Pana la urma a venit. Pe catedrala mi-a spus ca s-a intamplat ceva cu ea. Am tinut-o de mana si i-am dat curaj. In acel moment s-a deschis o mica portita in relatia noastra, informeaza Click!.

Gwen Stefani a facut buba! Una dintre cele mai apreciate cantarete americane, Gwen Stefani, in varsta de 40 de ani, are probleme de sanatate. Artista a fost fotografiata imediat dupa ce a iesit de la o clinica din New York, avand spatele acoperit de bandaje, semn ca are ceva probleme de piele. Mai mult decat atat, Gwen tinea strans in mana un tub cu medicamente. Dupa ce a plecat de la clinica, cantareata, cam abatuta, s-a urcat grabita in masina personala si s-a dus direct acasa, potrivit Cancan.