Se giugiulesc mai ceva ca tinerii indragostiti. Catalin Botezatu si aleasa lui de la show-ul "Burlacul", Violeta Babliuc, sunt din ce in ce mai apropiati. Paparazzii Cancan i-au fotografiat vineri seara pe Catalin Botezatu si pe Violeta in timpul unei intalniri cat se poate de romantice. Nu mai departe insa de zilele trecute, designerul a declarat in emisiunea "Acces Direct" ca isi doreste sa o ajute pe Violeta sa se lanseze in showbiz, asa ca nu putem sa nu ne intrebam daca acest comportament al lor nu este doar o strategie de promovare bine gandita.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Astazi incep, la Antena 1 si Acasa tv, doua telenovele care abunda in scene fierbinti. Nicoleta Luciu si Tania Budi sunt cele doua vedete sexy pe care mizeaza posturile Acasa TV si Antena 1. Pe principiul "jos textila", telenovelele "Iubire si onoare" si "Narcisa salbatica", ce vor debuta astazi pe micile ecrane, abunda in ipostaze fierbinti. Nicoleta Luciu, care in "Aniela" a interpretat rolul unei maicute, va renunta la pudoare, dar si la haine in "Iubire si onoare", unde interpreteaza rolul uneia dintre sotiile musulmanului Aziz, scrie Click.

Alina Puscas, goala si violenta la dus. Pentru rolul din "Narcisa salbatica", Alina Puscas a filmat cateva scene in penitenciar, unele dintre ele foarte violente. Conform scenariului, tanara a trebuit sa fie protagonista unei divergente intre detinute, neintelegere care a degenerat intr-o bataie in toata regula. entru scena dusului, Alina s-a pregatit doua saptamani luand lectii de lupta de la doi cascadori. Din cauza ca a dorit ca totul sa para cat mai veridic, frumoasa bruneta a dat un pumn cu mai multa forta decat era necesar, scrie Libertatea

Licitatia Pamelei Anderson, o farsa. Anuntata cu surle si trambite, petrecerea Playboy care a avut-o in prim-plan pe vedeta americana Pamela Anderson s-a dovedit a fi un bluf. Punctul culminant l-a constituit licitatia in scop caritabil, in care unul dintre invitati, cel care ar fi oferit cea mai mare suma in euro, urma sa castige o intalnire privata, de 15 minute, cu Pamela Anderson, iar banii urmau sa ia drumul Fundatiei "Marie Curie", prin intermediul Lianei Stanciu. Dupa ce barbatii nu s-au inghesuit in momentul pornirii licitatiei de la 1.000 de euro, brusc, din public, un individ a ridicat mana spunand ca ofera 10.000 de euro! Bineinteles ca omul a castigat fara emotii, dar pana la urma totul s-a dovedit a fi o gluma de prost-gust, scrie Cancan.

Bianca Dragusanu se saruta cu o femeie intr-un club, pe litoral! Bianca Dragusanu a participat la un eveniment "special" intr-un club de pe litoral unde a defiilat sexy in fata celor prezenti. In clubul respectiv, barbatii au avut parte de un show sexy din partea unor domnisoare imbracate foarte sumar, in costume de asistenta medicala. Surpriza serii a reprezentat-o Bianca Dragusanu care a incheiat defilarea asistentelor sexy cu un sarut aplicat pe buzele uneia dintre colegele ei, scrie Click.

Botezatu dezvaluie cum fac dragoste blondele sale: "Violeta-misterioasa, Bianca-salbatica". Mi-ar plăcea să fac dragoste cu ele în acelaşi timp. Designerul Catalin Botezatu a vorbit cu Libertatea despre cele doua femei importante din viata lui si marturiseste ca, daca ar putea, s-ar casatori si cu Violeta, si cu Bianca. "Cand face dragoste, Bianca e salbatica, fatala, se daruieste total, stie sa fie si curva, si doamna. In schimb, Violeta e misterioasa, atenta la ce face. Recunosc ca mi-ar placea sa fac dragoste cu ele in acelasi timp si nu m-ar deranja sa le iau pe amandoua in casatorie. Oricum, nu am nevoie de o nevasta gospodina, care sa miroasa a sarmale, ci trebuie sa aiba coafura si manichiura perfecte, sa miroasa a parfum, sa fie o femeie-diva", ne-a spus Bote. Mai mult, designerul ne-a marturisit ca isi doreste copii cu oricare dintre ele. "Imi doresc o fetita. Si Bianca, si Violeta isi doresc un copil cu mine", mai spune Catalin pentru Libertatea.

Diana "Iguana" s-a sarutat cu o femeie. Fosta iubita a lui Liviu Varciu a iesit in oras cu o bruneta atragatoare. Fetele au mers impreuna, tinandu-se in brate, la o terasa unde s-au mai intalnit cu alte prietene. Chiar daca erau acompaniate, cele doua nu s-au sfiit sa se atinga tandru si chiar sa se pupe ziua in amiaza mare in fata tuturor. Filmuletul cu cele doua fete incinse a fost prezentat in emisiunea D-Paparazzi, scrie Cancan.