Sexy-braileanca, de nerecunoscut. Revenita recent din Germania, unde a dansat la bara, Florina Mihaila - alias Sexy-braileanca - a facut schimbari majore in viata ei. Are un nou look, si-a tras ochelari ca sa para serioasa, este indragostita lulea si a trecut de la Dacia 1310 la BMW Seria 7, pe care a dat 26.000 de euro, scrie Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

"Saruturile lesbi" ale Biancai starnesc controverse. Dupa ce presa a prezentat imagini in care Bianca s-a sarutat cu mai multe femei, in cadrul emisiunii "Un Show Pacatos", a fost dezbatuta sexualitatea frumoasei asistente. "Nu este adevarat. Nu a fost nimic adevarat. Am mimat tot. Daca le pupam cu adevarat as fi recunoscut daca mi-a placut sau nu", a declarat Bianca, in legatura cu imaginile difuzate de Capatos, scrie Click.

Ramona Lazuran, in amoruri cu un politician. Ramona Lazuran (28 de ani), fosta vedeta Playboy, traieste de mai bine de doua luni, spun apropiatii ei, o adevarata poveste de dragoste alaturi de Bogdan Dragoi (PDL), secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor. Superba bruneta nu a dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect, limitandu-se sa ne precizeze: "E o chestiune care tine de viata mea personala si nu vreau sa fac nici un fel de declaratie pe aceasta tema", scrie Libertatea.

Vogue Franta scoate, la 90 de ani de la aparitie, o revista de 2 kg. O aniversare cu greutate pentru publicatia considerata a fi biblia oricarui iubitor de moda. Numarul din 27 septembrie al revistei va avea 624 de pagini si va cantari peste doua kilograme, anunta publisherul revistei, Conde Nast, citat de AFP. In sumarul revistei sunt anuntate materiale speciale, cum ar fi o declaratie a lui Richard Burton pentru Liz Taylor, un material cu Romy Schneider, dar si un interviu realizat de scriitoarea Francoise Sagan cu Jeanne Moreau, scrie Gandul.

Monica Anghel, presata sa zica "Da": "Accepta si tu, ca stau in genunchiul care ma doare". Dupa ce a fost "zorita" sa accepte cererea in casatorie, Monica Anghel s-a trezit ca toate pregatirile pentru nunta sa fusesera deja aranjate, in mare secret, de viitorul ei sot si de mama ei. "A venit acasa, a ingenuncheat, si-a deschis pumnul in care avea inelul de logodna si verigheta si mi-a spus: "Hai, spune-mi si tu "Da", ca stau in genunchiul care ma doare". Am pufnit in ras si am acceptat. Apoi am aflat ca pregatirile erau gata si ca eu trebuia doar sa ma prezint la nunta mea", ne-a povestit Monica Anghel, povesteste Cancan.

Gabi Firea si Pandele au taiat tortul de nunta in direct. Prezentatoarea de televiziune si proaspatul ei sot, primarul comunei Voluntari, au primit in dar un tort de nunta in platoul emisiunii "Acces Direct". Cei doi au avut ocazia sa taie tortul impreuna in premiera, deoarece la nunta lor din urma cu o saptamana acest detaliu a lipsit. "Din cauza comentariilor rautacioase ale unora, care au spus ca am inlocuit traditionala prajitura de inmormantare (n.r. coliva) cu cea de nunta, am decis sa nu avem tort. Nu am avut nici rochie de nunta, nici flori in piept la invitati. A fost mai mult o petrecere", a declarat Gabriela Vranceanu-Firea, scrie Click.

Posesoarea celor mai frumosi sani naturali din showbiz, intr-un pictorial incendiar. Keeley Hazell, englezoaica ce detine cei mai frumosi sani naturali din showbiz, a realizat o sodinta foto topless. Fotomodelul de 24 de ani a pozat intr-un decor exotic, pe o plaja din Thailanda, noteaza vdt.ro. Desi, cu ceva timp in urma englezoaica spunea ca va renunta la cariera de model pentru a deveni actrita si pentru a-si gasi marea dragoste, Hazell nu a putut refuza aceasta sedinta foto incendiara, scrie Libertatea.