Adriana Ikim, o fosta iubita a lui Tiriac: "Inca isi face treaba!". Fostul tenismen Ion Tiriac (71 de ani) este recunoscut pentru numeroasele sale escapade amoroase. Intrata in direct prin telefon, ieri seara, la emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, Adriana Ikim, fost manechin si totodata fosta iubita a lui Ion Tiriac (71 de ani), a tinut sa ii ceara iertare omului de afaceri pentru ca l-a implicat intr-un scandal mediatic ca urmare a cartii pe care a publicat-o si unde povesteste idila dintre ei. Reputatia de Don Juan a lui Ion Tiriac este confirmata inca o data. Fostul fotomodel Adriana Ikim a publicat, in urma cu 11 ani, o carte intitulata "Manechin in doua lumi" in care dedica aproape 100 de pagini relatiei pe care a avut-o, la inceputul anilor '90, cu un barbat celebru. Abia acum s-a aflat insa ca personajul respectiv este Ion Tiriac, fost tenismen, in prezent unul dintre cei mai potenti oameni de afaceri romani. Integral in Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Mitica Dragomir: "Mi se rupe p_ _a de Pamela Anderson" Catalin Maruta a incercat in aceasta seara la Happy Hour sa-i faca o farsa lui Mitica Dragomir, cel care a criticat-o vehement pe Pamela Anderson. Din pacate prezentatorului Pro TV nu i-a iesit poanta. Mitica Dragomir nu a stiut ca este in direct si dupa ce Maruta s-a recomandat drept reprezentantul Pamelei Anderson, seful Ligii a scapat porumbelul: "Mi se rupe p__a de Pamela Anderson". Prezentatorul Pro TV i-a atras atentia sefului Ligii ca este auzit de o tara intreaga. Dar, nici dupa ce a aflat ca este in direct, Mitica nu s-a potolit. "Eu sunt om batran, acum 20 de ani nu mi-o dadeati pe Pamela Anderson. Lasati-ma cu Pamela voastra ca e de-o varsta cu mine". Integral in Libertatea.

Biancai Dragusanu nu-i place de Violeta Babliuc. Dupa ce s-a sarutat cu Violeta Babliuc, Bianca Dragusanu spune ca ceea ce s-a intamplat intre ele a fost un show regizat de Botezatu si ca ea nici macar nu o place pe noua femeie din viata designerului. "A fost un show regizat de Catalin si el cred ca si-a dorit foarte mult sa ne vada asa... Violeta nu e suficient de buna pentru mine, sa se duca la Catalin", a declarat, luni seara, Bianca la "Un show pacatos" de la Antena 1, spulberandu-i astfel sperantele lui Bote de a face sex cu amandoua, asa cum isi dorea el. Integral in Libertatea.

Sanziana Buruiana: "Imi place sexul anal". "Iti place sa faci sex oral?". Aceasta este una dintre primele intrebari la care au "supus-o" internautii click.ro pe Sanzi, vedeta autohtona cu cei mai mari sani naturali. "Nu prea am avut barbati care sa-mi ceara lucrul acesta. Toti iubitii mei, nu stiu de ce, nu au fost innebuniti dupa chestia asta. Si nici eu nu m-am straduit... Trebuie sa iau lectii", a marturisit, fara inhibitii, Buruiana. Intrebata daca face sex anal, Sanziana a raspuns afirmativ. "Da, dar nu mi se pare o practica atat de neobisnuita pe cat spune lumea". Cu toate acestea, manechinul nu si-ar dori sa fie niciodata fotografiata complet dezbracata si nici filmata in ipostaze intime. Integral in Click.

Bianca l-a parasit pe Cristea pentru Bote. Vestea ca Bianca va pleca pentru doua saptamani in America, la finala concursului "Cea mai sexy vampirita" l-a scos din sarite pe Cristea. Cei doi s-au certat la cutite, iar vedeta i-a dat papucii. A rabdat ce a rabdat, dar iata ca Adrian Cristea a rabufnit si i-a facut Biancai o criza de gelozie de toata frumusetea, duminica dupa-amiaza. Integral in Click.

Nicoleta Luciu isi pune silicoane dupa 40 de ani. Devenita celebra datorita bustului ei impresionant, suta la suta natural, vedeta Acasa TV Nicoleta Luciu nu vrea ca, odata cu inaintarea in varsta, imaginea ei de diva sa aiba de suferit. Din acest motiv, fostul iepuras "Playboy" se gandeste ca solutia potrivita ar fi o pereche de silicoane. La 30 de ani, Nicoleta Luciu arata foarte bine, desi de-a lungul timpului a tinut cure de slabire drastice. Bruneta a avut insa mereu grija ca sanii ei voluptuosi, considerati cei mai frumosi din showbizz, sa nu aiba de suferit. Integral in Cancan.

Van Damme si-a adus la hotel o romanca de 19 ani. La aproape 50 de ani, starul din filmele de actiune nu-si dezminte apetitul pentru aventura si femei frumoase. Si pentru ca Romania ii ofera din plin ocazia de a se bucura de ambele, actorul nu s-a putut abtine. Alaltaieri seara, in jurul orei 23.00, vedeta de origine belgiana si-a facut aparitia la restaurantul Casa Di David, din Bucuresti unde era asteptat de o gasca mare de prieteni, printre care se numara si o blonda de 19 ani, pe nume Andreea Ungureanu. Integral in Cancan.

Parisoula Lampsos: "Nu ştiu dacă Saddam m-a iubit. Nu cred că era capabil de sentimente". Intr-un interviu acordat EVZ, "blonda de la palatul lui Saddam", Parisoula Lampsos, vorbeşte pentru prima dată despre cei 30 de ani pe care i-a petrecut alături de dictatorul irakian. Saddam Hussein în rolul seducătorului care-şi struneşte patosul oriental doar prin ambiţii europene, petreceri cu glam occidental la Bagdad, viniluri cu Elvis Presley sau Paul Anka la serate în care stele ale vestului, precum Martini şi Coca-Cola, deschideau apetitul spre jurăminte de dragoste eternă - o imagine insolită a dictatorului irakian este adusă zilele acestea în atenţia publicului internaţional de o femeie care, vreme de 30 de ani, a trăit într-o relaţie dragoste-ură cu temutul lider de la Bagdad. Integral pe EVZ.ro.