Carmen Trandafir vrea sa faca nunta secreta cu Emil Gradinescu. Cantareata, care are o fiica de doi ani cu binecunoscutul comentator sportiv, nu vrea sa faca publica data nuntii si intentioneaza sa faca acest pas departe de ochii presei. Carmen Trandafir s-a saturat sa tot fie intrebata de nunta cu iubitul sau, Emil Gradinescu si recunoaste ca nu stie ce raspunsuri sa mai inventeze. "Am fost intrebata de atatea ori cand o sa ne casatorim, incat nici nu mai am un raspuns original", a declarat ea la "Acces Direct". Insa cantareata este convinsa ca acest eveniment din viata ei va avea loc fara ca nimeni din presa sa afle. "Intr-o zi o sa ma intrebati cand o sa va casatoriti si o sa va spun, aha!, s-a intamplat demult", a mai spus artista. Carmen Trandafir a mai vorbit despre fiica ei, Ana, pe care o considera cea mai buna prietena a sa, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Catalin Botezatu face declaratii socante: "Ultima data am facut sex in WC! Nu am dat nume penisului meu, important este sa mearga". Catalin Botezatu este o persoana nonconformista care vorbeste deschis despre viata sa personala, profesionala si chiar cea sexuala. El a declarat intr-un interviu publicat in CANCAN de weekend ca a facut sex in WC-ul clubului Bamboo ultima data si ca spre deosebire de alti barbati nu si-a botezat penisul pentru ca mai important este sa mearga, decat sa se gandeasca la un nume pentru "scula" lui. Designerul este greu de pacalit de vreo femeie, iar asta ar fi posibil numai daca el ar fi extrem de indragostit de vreo femeie. "Foarte rar am fost pacalit de femei. Trebuie sa fiu extrem de indragostit ca sa fiu pacalit. Iar in ultimii 10 ani foarte greu, pentru ca dau impresia ca ma las pacalit, dar stiu exact ceea ce se intampla si le las sa isi faca jocul. Multumesc lui Dumnezeu ca am lucrat in domeniul asta, ca altfel poate eram un pampalau ca ceilalti", a marturisit Botezatu pentru Cancan.

Tataee de la B.U.G. Mafia va deveni tatic. Nu intotdeauna vestile rele se tin lant. Astfel, dupa ce a aflat ca a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare si la plata unor daune materiale si morale unui barbat pe care l-a accidentat cu masina in august 2008, Tataee de la B.U.G. Mafia a primit si o veste buna: va deveni tatic. Vlad Irimia, in varsta de 34 de ani, va deveni tata, anunta agentiadepresamondena.com. Vestea a primit-o chiar de la prietena sa, Mona, cu care artistul traieste o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de sapte ani. Conform sursei citate, micutul ar urma sa vina pe lume la finele acestui an. Tataee (foto) nu este singurul membru al trupei B.U.G. Mafia care este parinte. Si Caddy a devenit tatic pe 4 mai, sotia lui nascand un baietel, anunta Libertatea.

Simon Cowell, sex cu 2.000 de femei. Exista barbati care se bucura de un anume magnetism care le garanteaza actiunea in dormitor. Se pare ca in aceasta categorie intra si faimosul mogul din industria muzicii, Simon Cowell, care sustine ca nu mai putin de 2.000 de femei au trecut prin patul sau! Britanicul a marturisit ca, in vremurile bune, avea cate doua femei pe saptamana. Conform calculelor efectuate de Daily Star, 2.000 ar fi "cifra magica". "Imi plac femeile. Imi place sa flirtez si sa le ascult", a spus multimilionarul in varsta de 50 de ani. Cu toate acestea, in patul lui Simon Cowell exista acum o singura femeie, logodnica sa de 37 de ani, Mezhgan Hussainy, informeaza Click.

Adelina Pestritu: "Nu m-am simtit amenintata de Iguana! Eu sunt mai bazata". Adelina a mers la "Rai, da' buni" cu Nobby si a vorbit despre viitorul pe care il va cladi cu Liviu Varciu. "Daca cineva imi spunea acum doua luni ca ma voi impaca cu Liviu, cred ca il luam la bataie si il si scuipam", a spus, la "Rai, da' buni", Adelina Pestritu. "Nu, Liviu nu a fost un catel si nici de tatuaj nu mai am nevoie. Totusi, ne-am impacat, dar asta nu inseamna ca ne vom casatori", spune Adelina. "Nu m-am simtit amenintata de Iguana. Este o femeie frumoasa, dar este greu sa intri in sufletul lui Liviu, iar eu ma simt bazata", spune, sigura pe ea, Adelina Pestritu, scrie Cancan.

Nicola, cu 15 kg mai putin la "Dansez". Nicola a batut recent palma pentru sezonul al zecelea al show-ului "Dansez pentru tine", nu inainte de a-si remodela corpul cu diete. Are trei copii, o cariera solida, iar acum si o silueta frumoasa, obtinuta in decursul unui an, cu multe eforturi. Apostrofata deseori in mass-media pentru cele cateva kilograme in plus, Nicola (42 de ani) si-a facut curaj si s-a inhamat la un regim draconic, combinat cu exercitii fizice ca la armata. "Am renuntat la prajeli, la sucuri, la dulciuri de orice fel, mananc mai mult fructe de mare, broccoli, dar si alte legume verzi, soia si beau multa apa. Fac jogging in fiecare dimineata, iar de doua ori pe saptamana iau lectii de dans, la sala", a povestit Nicola pentru Click! Efortul depus si cele 15 kilograme in minus au ajutat-o pe solista sa semneze un contract banos cu Pro TV, Nicola fiind cea de-a treia vedeta confirmata la emisiunea "Dansez pentru tine", care va reincepe la 15 octombrie. Vor mai intra in ring Bogdan Vladau si Adela Popescu. Nicola e cea mai in varsta participanta din istoria concursului, dupa Tania Budi si Gyorfi, anunta Click.

Ja Rule catre Sanziana Buruiana: "Sexy lady, hai la meci". Ja Rule a invitat-o pe Sanziana Buruiana la primul meci oficial din acest sezon al echipei de baschet Steaua Turabo. El a fost asteptat, miercuri, la aeroport de focoasa blonda care i-a adus din partea baschetbalistilor un tricou de joc inscriptionat cu numele lui. Clubul de baschet Steaua Turabo i-a pregatit o surpriza inedita celebrului cantaret american Ja Rule, care a sosit la Bucuresti, pentru a fi prezent la primul meci oficial al echipei din acest sezon, ce are loc in aceasta seara, la ora 20:00, impotriva celor de la CSM Bucuresti. Astfel, rapperul a primit de la stelisti un tricou de joc inscriptionat cu numele sau din mainile celei mai focoase blonde din Romania, Sanziana Buruiana (26 de ani), care i-a si luat americanului un scurt interviu. Dupa ce i-a raspuns la intrebari si s-a fotografiat alaturi de ea, Ja Rule i-a spus Sanzianei: "Sexy lady, hai la meci". Ja Rule va canta diseara dupa miezul noptii in Clubul Turabo din Bucuresti, informeaza Libertatea.