Daniela Crudu, interzis in cluburi de la sefi. Asistentele tv au contracte riguroase, mai ceva ca moderatorii cu acte în regulă. Daniela Crudu conduce detaşat la capitolul interdicţii: nu are voie să meargă în anumite cluburi, să-şi facă operaţii estetice sau tatuaje fără să anunţe. Cine spune că-i uşor să fii asistentă tv se înşală amarnic. Deşi trebuie doar să zâmbească frumos, să îmbrace haine sumare şi să spună câte o glumă din când în când, fetele au contracte stufoase, cu un număr impresionant de atenţionări şi interdicţii. Cea mai „căpătuită" este Daniela Crudu, frumoasa de la matinalul Antena 1. Când a fost primită în ograda trustului Intact, ea a semnat un vraf de hârtii, menite să-i „educe" comportamentul public, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Raluca Tanase s-a ingrasat patru kilograme: "Am mancat foarte mult in vacanta". Raluca Tanase, componenta trupei Bambi s-a relaxat intr-o vacanta de vis in Turcia alaturi de parinti si de iubitul sau. Pentru ca s-au cazat la un hotel de cinci stele din Antalya, iar conditiile au fost ireprosabile, blondina s-a infruptat din toate mancarurile cu specific turcesc si s-a ingrasat cu patru kilograme. "Am profitat de aceasta vacanta si m-am relaxat pentru ca eram foarte obosita. Nu am facut cumparaturi, decat sa merg la mall, am preferat sa fac plaja. Am mancat foarte mult in aceasta vacanta, pentru ca in Turcia, chiar nu te poti abtine de la mancare, e foarte buna, asa ca m-am ingrasat vreo 3-4 kilograme", a marturisit artista, anunta Libertatea.

Gabriel Cotabita are o... problema! Blondele ii provoaca mancarimi. Comportamentul lui Cotabita atunci cand se afla in preajma domnitelor blonde este unul destul de bizar. Desi nu incape indoiala ca le iubeste din tot sufletul, acestea ii provoaca reactii aparent... alergice. Cel putin asta demonstreaza apucaturile artistului care, privind lung in urma unei tinere platinate, a simtit nevoia sa scape de disconfortul aparut in zona intima si, fara sa se sfiasca, a inceput sa se scarpine de zor. In mod evident, un gest eliberator, informeaza Cancan.

Ramona Gabor, la munca de jos ca sa-si ia parfumuri. A varuit la porci, a cules gandaci de Colorado si a stat la cratita pentru 2.000 de euro, la emisiunea "Serviti, va rog", de la PRO TV. Acum, mai castiga 3.000 de euro pe editie la Kanal D, la emisiunea "Saracii copii bogati". Nu uita de unde a plecat, caci provine dintr-o familie modesta din Bacau, asa ca este obisnuita si cu gospodaria. Ea a acceptat sa participe la emisiunea "Saracii copii bogati", unde trebuie sa se descurce dintr-un buget redus si sa stea la cratita, scrie Click.

Adela Popescu: "Imi doresc foarte mult sa fiu mamica". Adela Popescu a fost invitata la emisiunea Happy Hour, unde a vorbit despre participarea ei la "Dansez pentru tine", apoi a dezvaluit ca isi doreste extrem de mult sa fie mamica. Catalin Maruta, gazda emisiunii, i-a pregatit un set de poze cu nepoteii ei, iar Adela s-a emotionat in platou. "Imi doresc foarte mult sa fiu mamica", a declarat Adela Popescu, care insa a lasat de inteles ca inca nu a venit momentul potrivit pentru acest pas, anunta Libertatea.

Adrian Iovan nu mai are bani nici de haine: "Ma imbrac la iarna in pantaloni scurti". Divortul si criza l-au lovit crunt pe Adrian Iovan. Fostul pilot se plange acum ca nu mai are bani nici de haine, nici de mancare, iar la iarna, cand caldura e scumpa, va fi nevoit sa-si mai puna pe el o patura in plus. Toate astea pentru ca nu-si mai permite absolut nimic de cand pensia i-a fost drastic micsorata. Disperat ca pensia sa a ajuns de la 15.000 de lei la doar 2.100 de lei, fostul sot al creatoarei de moda Romanita Iovan a facut o actiune in instanta, prin care contesta micsorarea acesteia. "Impreuna cu Asociatia Nationala a Aviatorilor Pensionari, am introdus o actiune in justitie, cauza fiind diminuarea semnificativa a pensiei. Stiu ca nu o sa castig, deja o instanta de la Iasi mi-a respins cererea, insa ma judec si la Bucuresti. Merg pana-n panzele albe. Vreau sa ajung la CEDO, iar acolo mi se va face sigur dreptate", ne-a declarat Adrian Iovan. Fostul sot al Romanitei mai spune ca din cei 2.100 de lei, cat are pensia acum, 1.500 de lei ii da lunar fiului sau, Albert, pentru ca i se pare corect sa contribuie la cresterea baietelului sau, informeaza Cancan.

Adelina: Liviu ma lasa sa pozez goala! Adelina si Liviu au negociat "la sange" conditiile impacarii, caci nu-si doresc sub nici o forma sa repete greselile trecutului. Bruneta a reusit sa-l trateze pe Liviu de gelozie si l-a convins sa-i dea unda verde la pictoriale sexy: "El ma lasa sa pozez goala, iar eu il las sa filmeze scene de dragoste. Fiecare cu meseria lui, iar ce e acasa e acasa", a declarat Adelina. Bruneta e vehementa la adresa Dianei, fosta iubita a lui Liviu, pe care a acuzat-o ca vrea sa-i desparta. Iguana i-a "taiat-o" imediat Adelinei: "Acuzatiile ei rautacioase si meschine, menite sa creeze un scandal, nu ma intereseaza", scrie Click.

Humphrey Bogart credea ca este homosexual. Humphrey Bogart, despre care s-a afirmat ca ar fi intretinut raporturi sexuale cu peste 1.000 de femei, se temea ca ar fi fost homosexual si din acest motiv s-a gandit de cateva ori sa se sinucida, potrivit unei biografii a actorului, ce va fi publicata in luna octombrie. Dovedind o preferinta evidenta pentru infidelitate, Humphrey Bogart a avut parte de trei mariaje nefericite, inainte de a-si intalni "sufletul pereche", actrita Lauren Bacall. Cu toate acestea, renumitul actor se temea ca era homosexual. Potrivit acestei biografii, in timpul celui de-al doilea sau mariaj - cu actrita americana Mary Philips -, Humphrey Bogart se temea ca a devenit impotent, si-a pus sub semnul intrebarii propria sexualitate si chiar s-a gandit de cateva ori la sinucidere, anunta Libertatea.