Andreea Tonciu se chinuie de 6 ani sa ia sala. Tonciu nu are si nu are noroc. A facut ce a facut si n-a avut inspiratia de a nimeri si ea cel putin 22 de raspunsuri corecte la examenul de sala pentru obtinerea permisului de conducere. "N-am luat la sala. Imi doresc foarte mult sa iau permisul de conducere si asta ma afecteaza. De la 18 ani am inceput sa invat sa iau carnetul de conducere", a precizat Andreea care are totusi masina, un Opel Tigra. De precizat ca nici Nicolae Mitea, iubitul "divei", nu are carnet de sofer. Asta nu l-a impiedicat sa detina pana in prezent trei masini, pe ultima achizitie, un BMW X6 cu 500 de cai putere platind 100.000 de euro. Bolidul e condus si in prezent de fratele "fotbalistului", Viorel. Instructorii auto i-au transmis Andreei sa nu se dea batuta si ca poate ar fi mai bine sa citeasca si randurile de sub imaginile din chestionare. Altfel, Tonciu a mai declarat ca in cinci ani isi doreste sa intemeieze o familie. "S-o termin cu viata mondena, sa ma asez la casa mea", scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Roxana Vasniuc agresata sexual de Liviu Varciu: "I-am zis ca daca ma atinge, ma arunc pe geam". Roxana spune ca l-a amenintat pe Varciu in timp ce erau la hotel ca se va arunca pe geam daca el o sa o atinga. "Liviu ar trebui sa zica mersi ca nu m-am dus la politie. Cand eram amandoi in camera eu i-am zis ca daca se atinge de mine, eu ma arunc pe geam", a spus Roxana Vasniuc, la "Acces Direct". Fata sustine ca Liviu a condus-o la un hotel unde a vrut sa petreaca noaptea cu ea, lucru pe care ea l-a refuzat. Propunerea cantaretului a venit dupa ce, spune Roxana, el a tras de ea pe holul hotelului ca sa o convinga sa intre in camera. Roxana a povestit ca ea si Liviu au fost impreuna la un botez alaturi de mai multi prieteni. "In acea seara eu si Liviu am fost la un botez alaturi de mai multi prieteni. La hotel am ajuns pentru ca mi-a spus ca trebuie sa inchirieze o camera pentru prietenii lui din Constanta. Ajunsi acolo, Liviu a insistat sa ne petrecem noaptea acolo", a spus Roxana, scrie Cancan.

Ioana Popescu: "I-am facut sex oral lui Rat! A terminat exploziv". Ioana Popescu face un top al fotbalistilor care i-au trecut prin pat de-a lungul timpului, iar Razvan Rat este tocmai pe locul opt. In emisiune la Capatos a vorbit despre performantele sexuale ale lui Rat si despre singura noapte pe care a petrecut-o cu acesta. "Nu ma gandeam la ceva serios. Credeam ca o sa vorbesc asa cu el si o sa ma plictisesc. Am inceput sa vorbesc cu el si m-a surprins foarte tare. Vorbea corect romaneste. La un moment dat am mers in oras si l-am dus pe Razvan in club. Pana atunci nu iesisem cu multi fotbalisti. Cand a fost vazut in club, au sarit oamenii pe el. Am plecat intr-un alt club mai retras. La un moment dat am plecat sa ne vedem cu Marica. Am ajuns la Rat acasa si am vazut acolo vreo 10 perechi de pantofi cu tocuri. El imi spusese ca este singur si ca s-a despartit de ea. S-a purtat foarte bine cu mine. Am facut sex oral nebun. Nu stiu ce am avut in cap dar nu l-am lasat sa intre in mine. Am finalizat actul cu mainile. A terminat ca o explozie. Daca sunteti curiosi de ce ne-am certat, el a aflat ca sunt jurnalista", informeaza Click.

Nicole "Coco" Austin si-a aratat silicoanele dizgratioase de Halloween. Nicole "Coco" Austin, 31 de ani, sotia rapperului Ice-T, si-a umflat sanii peste masura si arata ingrozitor. Blonda, care a intrat in Guinness Book ca fiind "femeia cu cele mai ferme fese din lume", a surpins in mod neplacut de Halloween, cand s-a deghizat in asistenta medicala. Se pare ca Nicole "Coco" Austin nu s-a multumit doar sa-si siliconeze posteriorul si a decis sa intervina si la nivelul bustului. Din pacate pentru aceasta, operatiile nu au avut efectul scontat si sanii ei arata dizgratios, scrie Libertatea.

Ricky Martin a plans ca o fetita cand a recunoscut ca e gay. Ricky Martin a facut, martea trecuta, un gest foarte curajos cand a dezvaluit lumii intregi ca e gay. Insa i-a marturisit lui Oprah in emisiunea acesteia ca dupa ce a parut brav in fata tuturor, in culise a izbucnit in plans. In acea zi el a trimis un e-mail in care a anuntat: "Sunt mandru sa spun ca sunt un gay norocos." Daca la inceput s-a simtit usurat, in scurt timp a fost coplesit de efectul anuntului pe care l-a facut. "Cand am realizat ca am apasat pe butonul de trimitere, eram singur. Am fost singur in studioul meu pentru un minut. Cand a intrat asistentul meu, am inceput sa plang ca un copil", a spus Ricky, anunta Click.

Madalina Manole s-a inseminat cu sperma fostului sot? O noua bomba e pe cale sa explodeze in razboiul dintre familia Madalinei Manole si Petru Mircea. Potrivit unor noi informatii, se pare ca marea iubire a Madalinei Manole, Serban Georgescu, avea sperma stocata la o clinica pe care artista a vizitat-o frecvent in perioada in care facea tratament pentru a ramane insarcinata. Familia crede ca nu este exclusa varianta potrivit careia Madalina ar fi folosit, pentru inseminarea artificiala, sperma de la fostul sau sot. Nu vor avea liniste pana cand nu vor afla ce se intampla cu nepotelul lor. Faptul ca micutul a fost dus cat mai departe de ei le-a ridicat numeroase semne de intrebare. Ion Manole, tatal artistei, e hotarat sa faca lumina in ceea ce-l priveste pe baiatul fiicei sale. Batranul a luat in calcul inclusiv varianta potrivit careia micutul ar putea avea un alt tata. El si-a amintit ca, pe vremea cand erau casatoriti, in incercarea lor de a deveni parinti, Madalina si Serban Georgescu au fost in mai multe randuri la diferite clinici particulare, printre care si Sabyc, implicata la un moment dat in fertilizari in vitro ilegale. Atunci, demersurile au esuat, iar parintii Madalinei spun ca este posibil ca Serban Georgescu sa fi stocat sperma in mai multe banci de acest gen, cu gandul ca artista s-ar putea folosi de ea in orice moment, informeaza Cancan.