Mihai Bendeac s-a unduit provocator in fata colegului sau. Imbracat intr-un costum de baie viu colorat, cu peruca pe cap, Mihai Bendeac s-a fatait prin platoul de filmare pana cand a ajuns in fata lui Daniel Buzdugan. S-a intors cu spatele la acesta, a facut cateva miscari lascive, dupa care i-a aratat fundul lui Buzdugan, care, desi era la bustul gol, se amuza copios, spunandu-i actorului ca-i sta foarte bine in costum de baie, scrie Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Monica a reusit sa treaca peste scandalul sexual in care a fost implicat Irinel, sotul ei. Ca dovada ca lucrurile au intrat pe un fagas normal, in casnicia lor, Moni a innoptat in caminul lor conjugal, de la Izvorani. "Normal ca Monica, nora mea draga, a dormit la Iri, unde era sa se duca, in apartamentul ei din Victoriei, sa stea singurica? S-au impacat, asa era si normal, au un copil impreuna. Casnicia lor este de monolit, nu o strica nimeni!", a declarat fericit pentru Click socrul Monicai.

Oprah Winfrey s-a sarutat cu fratele lui Michael Jackson. Cea mai influenta personalitate TV a fost una dintre cele mai inflacarate admiratoare a trupei Jackson Five si avea peretii camerei plini cu fotografii ale lui Jackie. Anii au trecut, dar Oprah se pare ca nu l-a uitat pe fratele regretatului "Rege al muzicii Pop" si a demonstrat acest lucru, cand s-a trezit cu el in studio. Emotionata ca Jackie a vizitat-o si i-a daruit un buchet de flori, Oprah l-a imbratisat si l-a sarutat. Avand in vedere ca Jackie e divortat, iar despre Oparh nu se stie daca are un iubit, nu putem sa nu ne intrebam daca intre acestia nu este o idila, scrie Libertatea.

Andreea Marin a exagerat cu mancarea ori cu sedentarismul? Andreea a fost fotografiata recent de paparazzii revistei Ciao! pe strada in timp ce isi ducea fetita in brate. Concentrata pe copil, ea a fost fortata sa-si scoata putin abdomenul in fata, lucru care a dezvaluit o realitate trista. Fosta Zana a Surprizelor are burta! Din materialele realizate de paparazzi de-a lungul timpului, se poate trage concluzia ca Andreei Marin ii place sa manance, insa, pana acum, aceasta pasiune a ei nu a facut ravagii in silueta, scrie Cancan.

Delia il iubeste pe "Portofel". In ciuda faptului ca a plecat din apartamentul lui Florin Moldoveanu, iubitul sau, Delia Matache nu a pus niciodata punct relatiei. Cantareata nu se poate rupe de omul de afaceri, care ii asigura confortul de care are nevoie, in timp ce Florin Moldoveanu nu renunta la ea, pentru ca ar reveni la anonimatul care il caracterizeaza. Persoane din anturajul artistei ne-au marturisit ca Delia si Florin au venit impreuna joi seara intr-un club din Floreasca, unde s-au distrat pana dimineata. Conform martorilor oculari, cei doi s-au comportat ca un cuplu, cu toate ca locuiesc separat de doua zile, scrie National.

Dj Harra: "Am facut sex pe capota masinii"! Ioana a avut-o invitata pe Dj Harra, alaturi de care a dezbatut diferite teme fierbinti, la cererea publicului. Astfel, unul dintre utilizatori si-a luat inima in dinti si a intrebat-o pe Harra: care este cel mai ciudat loc in care ai facut sex? Sau in care ai face... Dj-ita s-a fastacit un pic dar pana la urma a raspuns: "pe capota masinii", scrie Click.

Tom Cruise s-a catarat pe Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume. Filmarile pentru pelicula "Misiune imposibila 4" s-au dovedit cat se poate de periculoase pentru actorul Tom Cruise. Starul, in varsta de 48 de ani, a fost surprins de paparazzi in timp ce se catara pe cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, din Dubai. In imagini, Tom Cruise este suspendat la etajul 123 al cladirii. Cladirea Burj Khalifa are o inaltime 828 metri, dezvoltata pe 160 de etaje iar construirea ei a durat aproximativ cinci ani, scrie Libertatea.