Adriana Bahmuteanu: "Intru in reparatii totale dupa nastere, ma operez estetic". Dupa ce a trecut printr-o nenorocire in urma cu ceva timp cand imediat dupa nastere copilul i-a murit, Adriana este superstitioasa si nu are de gand sa cumpere hainute sau sa ii amenajeze camera viitorului baietel. Insa dupa nastere, Adriana are planuri mari cand vine vorba de fizicul ei, vrea sa se opereze pentru a avea un corp de invidiat. "M-am bucurat cand l-am vazut la prima ecografie, dar pe jumatate, pana nu-l vad iesit tot imi ramane morcovul. Stau cu frica pentru ca am avut parte de un episod nefericit. Stau in pasa, incerc sa ma relaxez, nu depun efort, nu merg pe jos, n-am mai fost intr-un magazin de nu mai stiu cand, sunt leguma, ies din casa doar pentru medic. Prigoana nu a mers cu mine la ecograf, ce sa vada el, n-are rost, il vede cand se naste. De ce sa ma vada in situatii nasoale? Eu nu ma epilez de fata cu el, nu-mi fac pedichiura. Trebuie sa te vada frumoasa, mirosind a parfum nu a chiftele. Ma duc si ma operze estecic, intru in reparatii, ma tunez. Nu stiu acum ce fac, tot ce se poate, nu mi-e frica de cutit", a declarat Adriana Bahmuteanu, citata de Cancan.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Fiica Andei Calugareanu: "Vreau sa ajung ca Bianca Dragusanu". Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu, are ganduri mari. Dupa ce a debutat ca model, femeia care a reusit sa slabeasca 100 de kilograme in noua luni, marturiseste ca si-ar dori sa arate asemeni Biancai Dragusanu. Ioana a castigat lupta cu kilogramele. "Sunt mandra si recunosc ca abia astept operatia care ma va scapa de surplusul de piele care mi-a ramas. Eu acum sunt mult mai slaba decat par, insa am pielea care trebuie sa o indepartez dar asta dupa ce mai slabesc 10 kg". Joi seara in clubul kanto Ioana Tufaru radia de fericire. Intr-o discutie cu Adrian Pescariu, Ioana ii spunea acestuia: "Vreau sa slabesc sa arat ca Bianca Dragusanu, important este sa ma iei la toate prezentarile", relateaza Click!.

Adrian Pescariu: "Datorita Monicai Columbeanu mi-am luat un capac de WC cu Mickey Mouse". Dupa ce a castigat titlul de make-up, artistul vedetelor, Adrian Pescariu a facut cateva dezvaluiri picante. Acesta a marturisit ca este preferatul Monicai Columbeanu si datorita ei a reusit sa-si indeplineasca un vis, sa-si achizitioneze un capac de toaleta personalizat. "Mi-am rotunjit veniturile datorita Monicai Columbeanu. Cu banii pe care i-am luat de la un contract cu Moni, mi-am cumparat hainute, dar si un capac de toaleta cu Mickey Mouse. Totul datorita ei. Imi doream de foarte mult timp acest capac de WC. Sunt fericit pentru ca la fiecare eveniment la care merg vedetele vor sa le machiez doar eu", a declarat Adrian Pescariu, citat deLibertatea.

Johnny Depp nu vrea sa vada cum "i-o trage" Angelinei Jolie. Cei doi actori americani au jucat impreuna pentru pelicula "The Tourist", a carei filmare dureaza de cateva luni bune. Depp si Angie au avut, se pare, o scena de amor in film, lucru care a starnit destule controverse. Astfel, sotia lui Depp, Vanessa Paradis, a fost deranjata de scena de sex dintre cei doi, care are loc sub dus. "Vannesa l-a presat pe Johnny si el a cerut ca scena sa fie scoasa din film. Le-a spus producatorilor ca scena este ieftina si sunt sigur ca dorinta sa a fost respectata" a declarat o sursa, potrivit Click!.

Adi Minune despre palma pe care a primit-o la o nunta: "Sunt riscurile meseriei". Adi Minune a fost umilit la o petrecere data, sambata noapte, la un restaurant din Giurgiu, unde a fost chemat sa incinga atmosfera. Din pacate el a fost palmuit, in vazul tuturor, de unul dintre invitati, nemultumit ca lautarul a cantat pentru altcineva. Manelistul a vorbit la "Acces direct" si dupa ce a povestit intamplarea a spus ca s-a impacat cu situatia creata pentru ca sunt "riscurile meseriei", scrie Cancan.

Paunescu mai are doua fete gemene cu amanta. Constanta Buzea, prima sotie a lui Adrian Paunescu, dezvaluie in jurnalul "Crestetul ghetarului" ca poetul ar fi inselat-o in timp ce era insarcinata cu primul lor copil, Ioana. Mai mult, potrivit acesteia, poetul ar fi avut fete gemene cu presupusa amanta. Una dintre intamplari, datata 5 august 1969, e halucinanta: "Cateva luni dupa nasterea Ioanei, stand noi de vorba, incercam sa-l asigur ca urmatorul nostru prunc o sa fie baiatul pe care si-l doreste. Dar ii scapa o remarca aiuritoare, ca lui i se vor naste numai fete. Cum asa?! Fara sa-i pese de efect, mi se spovedeste cu orgoliu ca este tata si la alta casa. Ca o nebuna indragostita de el i-ar fi nascut gemene". Lui Buzea nu-i vine sa creada si cere detalii. "- Esti convins ca sunt ale tale? - ii spun. - Vrei sa le vezi? - imi raspunde". Intalnirea dintre sotie si amanta se desfasoara intr-o incordare muta, relateaza Libertatea.