Pescariu catre Mircea Stoian: "Esti un poponar chelios". Mircea Stoian, coprezentatorul emisiunii Un Show Pacatos s-a certat din nou cu make-up artistul Adrian Pescariu si si-au schimbat cateva cuvinte grele in direct. Dan Capatos a avut ca invitat un manechin al lui Botezatu care, in discutiile cu prezentatorii, a mentionat si numele lui Adrian Pescariu, drept urmare producatorii l-au sunat si acesta a intrat in legatura direct. Imediat dupa aceea intre Stoian si Pescariu a izbucnit o cearta din cauza unei declaratii pe care Adrian a lansat-o in presa in urma cu cateva zile. Make-up artistul a spus la inceputul lunii noiembrie ca Mircea are penisul mic, iar din aceasta cauza cei doi s-au luat la harta, scrie Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Alex, manechinul lui Botezatu: "Eu nu sunt gay!". Dupa ce Click.ro a descoperit un filmulet in care Alex juca in scene gay, acesta din urma a mers in emisiunea "Un Show Pacatos" unde a explicat de ce a jucat in acest film. "Am facut asta pentru bani. Eu sunt foarte deschis la minte, de aceea am acceptat sa fac lucrul acesta. Filmarile au avut loc in Romania pentru un site Canadian. Este un site platit. Cand am facut acest clip s-a semnat un contract. Am luat cateva mii de dolari pentru filmare. Banii au fost singurul motiv pentru care am acceptat sa fac acest lucru, iar pozele sunt artistice", a declarat manechinul, citat de Click!.

Delia Matache, despre filmele erotice din SPY: "Nu imi este rusine de ce am facut! Eu nu sunt pudica". Artista sustine ca totul a fost o joaca, alaturi de iubitul ei de la vremea respectiva. Delia a declarat la emisiunea lui Dan Capatos ca nu ii este rusine de ceea ce a facut. "Pe mine ma surprinde treaba asta. S-a intamplat acum cinci ani si au iesit la iveala fotografii si imagini pe care nu mi le-am facut eu. E vorba despre o joaca, de intimitatea mea si a lui Edi. Eram intre patru pereti. Nu imi este rusine de ce am facut, eram doar noi doi si ne jucam", a explicat Delia Matache. "Nu mi se pare nimic erotic acolo! Nu imi mai aduc aminte de ipostazele de acum cinci ani. In casa mea pot sa fac ce vreau, fara sa dau socoteala nimanui, fara sa ma justific. Edi este un baiat educat, dintr-o familie foarte buna. Pozele nu ne fac cinste, ni le asumam in privat, nu facem nimic extraordinar. Acest accident s-a intamplat si nu inteleg de ce au aparut acum, si nu acum patru ani", a completat cantareata, citata de Cancan.

Faceam dragoste cu Julia fara sa ne protejam. Bogdan B., barbatul care sustine ca s-a iubit cu Julia Jianu, continua dezvaluirile intime din triunghiul conjugal in care a fost prins vreme de sase luni. Acesta ne-a povestit detalii uluitoare si a recunoscut ca a fost la un pas de insuratoare cu artista. Povestea lor a inceput simplu, in luna mai, pe Internet. "Ne-am cunoscut pe Facebook, cu cateva zile inainte ca ea sa plece cu sotul in vacanta, in Irlanda. Nu-mi venea sa cred ca vorbeste cu mine pe chat, in timp ce sotul ei dormea in aceeasi camera", a declarat Bogdan B. pentru Click!, confirmandu-ne ca atunci s-a inchegat un flirt, iar in aer plutea o tensiune sexuala, potrivit Click!.

Mariana Moculescu, despre Miron Cozma: "Are un vino-ncoa, dar si un du-te-ncolo". Mariana Moculescu, fosta sotie a reputatului compozitor Horia Moculescu, a comentat, in platoul emisiunii "Drept la tinta" de la Kanal D, divortul dintre Miron Cozma si Monica Ionescu. Chiar daca spune ca "Luceafarul huilei" nu este pe gustul sau, Mariana admite ca acesta are un anumit farmec in ochii femeilor. "Miron Cozma nu este genul meu ca barbat, dar din moment ce atatea femei l-au placut, si au fost destule, consider ca el are un anumit farmec. El are un vino-ncoa dar, se pare, are si un du-te-ncolo", a declarat Mariana Moculescu, relateaza Libertatea.

L-a plimbat la Monte Carlo. Razvan Munteanu, actualul partener al Deliei Matache, are o legatura foarte stransa cu Delia Antal, nimeni alta decat buna prietena a Monicai Columbeanu, care l-a introdus in cercurile mondene la Monte Carlo. Intamplator, dar mai degraba nu, Razvan Munteanu, patronul de club care acum incalzeste inima Deliei Matache, este foarte bun prieten cu Delia Antal, amica Monicai Columbeanu, cu care a fost fotografiat in luna aprilie a acestui an in separeul localului sau. Razvan a produs, se pare, o impresie foarte buna, de vreme ce Delia Antal a decis sa-l invite sa o insoteasca intr-o vacanta la Monte Carlo. Cei doi sustin ca sunt doar buni prieteni, dar la petrecerile mondene la care au participat pe Coasta de Azur au pozat ca parteneri, prietenii grabindu-se sa-i felicite pe fiecare in parte pentru alegerea facuta, precizeaza Cancan.