Andreea Popescu: "Nu ma vad o bomba-sexy. E prea mult spus". Andreea Popescu, dansatoarea Deliei si fosta iubita a lui Liviu Varciu, ce tocmai a pozat goala intr-o librarie, a venit la "Happy Hour". Ea este denumita noua bomba-sexy, dar nu-i prea place: "Nu ma vad o bomba-sexy. E prea mult spus". Intrebata cum de a pozat in aceasta ipostaza, Andreea spune: "Am vrut cu o pereche de sani sa vindem cartile mai bine". Dansatoarea a devenit cunoscuta datorita Deliei si ea recunoaste acest lucru: "Datorita Deliei am ajuns in lumea asta si ulterior Liviu m-a ajutat mai mult". Andreea isi doreste foarte mult sa fie cunoscuta drept dansatoare profesionista si marturiseste ca nu a realizat pictorialul sexy pentru a deveni vedeta. Cand a fost rugata de Maruta sa se caracterizeze in trei cuvinte, ea a spus: "naturala, (destul de) sincera, carismatica", scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Edi Iordanescu catre Delia Matache: "Pune-te in patru labute si roaga-ma". Pe vremea cand Delia era partenera lui, Edi avea sentimentul ca este tradat si o interoga incercand sa afle cine este rivalul. Intr-unul dintre filmuletele din seria celor publicate, ieri, de revista Spy, fiul fostului selectioner Anghel Iordanescu o acuza pe Delia ca minte, jura fals si calca stramb. Relatia dintre Edi Iordanescu si Delia Matache, respectiv Mumu si Nufar, cum se alintau ei cand formau un cuplu, a fost, ca mai toate povestile de amor ale cantaretei, cu suisuri si coborasuri. Desi pareau fericiti impreuna, Edi era ros de gelozie. Cum, necum, barbatul ajunsese sa fie convins ca partenera il insala si profita de orice ocazie pentru a-i reprosa si a o trage de limba in speranta ca o prinde in ofsaid. Fiul fostului selectioner folosea fel de fel de tertipuri si nu o data a testat-o in fata camerei de luat vederi. Intr-unul dintre filmulete, Edi o acuza pe Delia ca este mincinoasa si ca nu are mustrari de constiinta, anunta Cancan.

Holly Peers si Kelly Andrews au pozat dezbracate pentru "Nuts Magazine". Modelul britanic Holly Peers, ajunsa celebra dupa aparitiile sale la rubrica "Fata de la pagina trei" din cotidianul The Sun, si Kelly Andrews, care a fost desemnata una dintre cele mai fierbinti femei din lume, au pozat dezbracate pentru "Nuts Magazine". Cele doua brunete focoase au aratat ca nu au deloc inhibitii atunci cand vine vorba sa-si expuna trupurile ce tind spre perfectiune si au realizat, probabil, cel mai incendiar pictorial din viata lor, informeaza Libertatea.

Sensual a dat o mie de euro ca sa scape de bubele de pe fata. Fericita ca a scapat de Maharu, Simona Sensual se rasfata cu toate deliciile pe care i le pot aduce banii noului iubit. Blonda se lauda peste tot ca e foarte linistita cu noua cucerire, mai ales ca Robert o satisface din toate punctele de vedere. "Shopping, plimbari, distractie. Asta e secretul. Imi vad linistita de viata mea", a declarat Simona in urma cu cateva zile. Blonda si-a facut de curand un tratament facial unic pentru a ramane vesnic tanara, mai ales ca are probleme grave cu tenul. Plina de iritatii si bubite, Simona Naca a atentionat-o la un moment dat, in emisiunea lui Capatos, ca nici macar fondul de ten in exces nu mai face fata urmelor. Sa speram ca noul tratament, pentru care a platit 1.000 de euro, o va ajuta mai mult pe Simona, scrie Click.

Laurette si-a negociat silicoanele. In ultima vreme, Laurette a declarat in stanga si-n dreapta ca vrea sa-si mareasca bustul. Iar daca tot s-a laudat ca o sa faca acest pas important, in ciuda temerilor, ieri dimineata s-a dus intr-o prima vizita, pentru a se familiariza cu medicul si cu clinica. Reporterii CANCAN au surprins-o pe mulatra la primele ore ale diminetii, in masina iubitului sau, Mihai, in zona Stadionului National. Aici au parcat, apoi au mers de mana pana la clinica doctorului Ovidiu Grecu. Reporterii i-au urmarit si inauntru, unde au surprins imagini ale "negocierilor". Dupa mai bine de o ora, timp in care Laurette a ales marimea viitoarelor sale implanturi si a facut o "simulare" a noilor forme, consultatia s-a incheiat. Intai a iesit din clinica iubitul manechinei, care s-a dus sa scoata masina din parcare. Apoi, la cateva minute, l-a urmat si Laurette, care "a batut palma" cu doctorul Grecu, semn ca s-au inteles de minune, anunta Cancan.

Natalie Portman are origini romanesti. Natalie Portman, pe numele ei de familie real Hershlag, are sange romanesc, din partea tatalui ei. Vedeta care este una dintre cele mai apreciate si frumoase actrite de la Hollywood a participat zilele acestea la mai multe conferinte de presa cu ocazia lansarii peliculei "Black Swan", unde presa a aflat cateva detalii personale de-ale lui Natalie, unele dintre ele deloc cunoscute de public, anunta publicatia franceza Gala. Natalie, in varsta de 29 de ani, are stramosi pe toate meleagurile. Astfel, tatal ei are parinti din Romania si Polonia, el fiind nascut in Israel, iar din partea mamei sale, actrita are origini austriece si rusesti. Natalie s-a nascut pe 9 iunie 1981 in Israel, purtand numele de familie Hershlag, de unde s-a mutat ulterior in SUA si a fost cunoscuta publicului cu numele Portman, informeaza Libertatea.

Bote: "Bianca e singura femeie care a reusit sa ma umileasca". Faimosul designer, Catalin Botezatu, a fost invitat in ultima emisiune "Agentul Vip" de la Antena 2, unde a vorbit despre viata sa. Catalin a explicat ca nu poarta pica prezentatorilor emisiunii "Drept la Tinta" si a mai vorbit si despre fosta sa relatie cu asistenta lui Capatos, Bianca Dragusanu. "N-am nimic cu Cristina Siscanu, si nici macar cu Madalin. O emisiune nu este facuta intotdeauna de cei care prezinta. Dar scandalul inca nu s-a stins. Eu am intrebat-o pe Cristina cum s-ar simti daca ar fi tot timpul barfita in acest fel de mai mult de 10 ani? Eu m-am enervat atunci pentru ca am vorbit cu Madalin si imi spusese ca nu va fi aluziv. Si n-am intrat in direct pana cand nu s-a spus ca un PR al meu ar fi sunat sa ceara ca acel film in care eu si un colaborat intram in casa mea sa nu fie difuzat, ceea ce nu era adevarat. De-abia atunci am intrat in direct si am reactionat", a declarat Botezatu, scrie Click.