Ploaie de sani si fese la "Dansez pentru tine". Saruturi pasionale, sani obraznici si fese apetisante! Iata cele cateva "ingrediente" ale celui de-al X-lea sezon de la "Dansez pentru tine". In fiecare vineri, peste 2 milioane de telespectatori stau cu ochii lipiti de televizoare. Sfarcul iesit din sutien al Andreei Mantea sau decolteul adanc al Andreei Spataru au facut ca ratingul sa creasca vertiginos la editiile trecute ale show-ului "Dansez pentru tine". In actualul sezon insa, aproape la fiecare emisiune, producatorii mizeaza pe cel putin o secventa sexy, care sa-i faca pe spectatori sa stea sa ochii nedezlipiti de ecran, scrie Click!.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Diana Munteanu Niculescu a mancat un an aceleasi alimente. Diana Munteanu Niculescu, prezentatoarea emisiunii "Conferinta de presa" de la Antena 2, a slabit intr-un an 37 de kilograme, din care 27 "le pusese" in timpul sarcinii. Cand s-a hotarat sa slabeasca, avea 91 de kilograme. Vedeta TV a adoptat un stil personal de dieta usor de tinut. Meniul zilnic al Dianei, de la care nu s-a abatut un an, a fost urmatorul: dimineata a mancat un fruct, la pranz, intotdeauna legume fierte si carne fiarta, iar la cina, fie un iaurt, fie un fruct. Acest regim draconic a ajutat-o pe sotia fostului dinamovist Claudiu Niculescu sa scape de 37 kg. Acum cantareste 54 de kilograme si se declara multumita. A renuntat la fainoase, cartofi, orez, dulciuri si sucuri de fructe, iar in timpul regimului, trei luni nu a baut nici macar cafea. Singura bautura pe care Diana a consumat-o a fost apa plata cu sau fara lamaie, relateaza Libertatea.

Luciu exagereaza cu fitnessul. Dans. Pentru rolul pe care il interpreteaza in telenovela "Iubire si onoare", Nicoleta Luciu face multe sacrificii. Unul dintre acestea este acela ca exagereaza cu fitnessul. Pentru a fi in forma maxima atunci cand, conform rolului, trebuie sa interpreteze dansuri orientale, Luciu ajunge sa mearga la sala aproape in fiecare zi, unde petrece mai bine de doua ore, potrivit Cancan.

Paleologu s-a scotocit dupa doi lei sa-si ia o carte. Lume pestrita, carti multe, dar buzunare goale la Gaudeamus. Pana si deputatul Theodor Paleologu s-a cautat mult in portofel. Sambata, ora 13.00, Pavilionul Central Romexpo. Printre bucurestenii care au luat cu asalt Targul de Carte Gaudeamus il zarim si pe fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu. Imbracat la patru ace, deputatul se uita, se plimba si analizeaza indelung ce sa cumpere. In cele din urma, ii face cu ochiul volumul "O lume pe dos - convorbiri" (Paul Miron), carte care s-a lansat in acea zi, la targ. Pana aici toate bune si frumoase, numai ca, in momentul in care sa achite, Paleologu a oferit cateva imagini amuzante, precizeaza Click!.

Edi Iordanescu vorbeste dupa scandalul filmului erotic cu Delia: "O simpla joaca, la noi acasa". Scandalul filmuletului erotic cu Delia (28 de ani) si Edi Iordanescu (32 de ani), lansat in presa zilele trecute, l-a enervat teribil pe tanar. El doreste sa afle cine a facut publica inregistrarea si explica totodata ca tot ce s-a petrecut in compania Deliei era o joaca. "Nici macar nu imi aduc aminte daca filmul a fost facut cu telefonul meu sau al Deliei. Eu nu gasesc nimic deplasat in acel filmulet, nimic diferit de ceea ce alte cupluri de tineri pot face si nu cred ca este nevoie de prea multa inteligenta ca sa intelegem cu totii ca dialogul dintre mine si Delia de la acea vreme era o simpla joaca, la noi acasa. Nu jignea nimeni pe nimeni, ba dimpotriva. Consider ca nu am facut nimic special si de aceea nu inteleg mediatizarea in exces", a declarat Edi. Totusi, el doreste sa faca lumina in acest caz si spune ca nu va avea liniste pana ce nu va gasi si va trage la raspundere persoana care le-a violat intimitatea lui si fostei sale iubite, cantareata Delia Matache, anunta Libertatea.

Adina Barbu si Roxana Papas, goale si bune pe tejghele. Adina Barbu, femeia care a facut valva in talboidele romanesti dupa ce si-a aratat frumosii sani, apare din nou in prim-plan. Subiectul a fost dezbatut mult si s-a concretizat cu un test ginecologic prin care Adina a dorit sa demonstreze ca totul a fost o minciuna. Dupa o pauza, Adina apare din nou in atentia tabloidelor, in urma unui pictorial mai mult decat incendiar. Astfel, potrivit Bucatarescu.ro, ea, alaturi de vedeta Playboy Roxana Papas, au facut acest pictorial cu ocazia implinirii unui un an de cand exista beraria Berestroika, relateaza Click!.