Travolta facea sex cu arabi si cu negri. John Travolta se afla in centrul unui scandal sexual, dupa ce pe piata urmeaza sa fie lansata o carte care face dezvaluiri incendiare din viata starului de la Hollywood. Autorul volumului spune ca actorul adora sa intretina relatii sexuale cu barbati. In paginile cartii intitulate "You'll Never Spa In This Town Again", autorul american Robert Randolph povesteste un episod petrecut in anul 1995, cand l-ar fi surprins pe actorul John Travolta in timp ce intretinea relatii sexuale cu un necunoscut, intr-o sauna dintr-un centru de relaxare din Los Angeles. "Am intrat si am vazut un tip care ii facea sex oral lui John, apoi au parasit in graba camera", sustine scriitorul, care il descrie pe partenerul actorului ca fiind un barbat foarte aratos, provenind din Orientul Miljociu. "Am decis sa ii urmez", continua Randolph. "Era o camera de masaj goala la etaj, unde barbatii pot merge sa faca sex. I-am urmat pana acolo si m-am dus in incaperea de alaturi, unde in mod normal ma duc la masaj, si m-am uitat la ei cum faceau sex anal", povesteste Randolph. Totodata, scriitorul mai dezvaluie ca John Travolta era un fidel client al salonului de relaxare si ca nu s-a intamplat doar o data sa-l surprinda intretinand acolo relatii sexuale cu barbati, relateaza Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Cheeky Gabriela: "Lembit Opik era foarte bun la pat". Gabriela Irimia de la Cheeky Girls a vorbit intr-un interviu, acordat revistei britanice Reveal, despre fostul ei logodnic, parlamentarul Lembit Opik. Conform declaratiilor acesteia, Opik era foarte "bun la pat" pe de o parte si pe de alta, paranoic si obsedat de control. "Lembit este un amant foarte bun. Trebuie sa ii recunosc acest merit. E un amant foarte atent. Aproape dureros de intens", a declarat Gabriela, de 28 de ani. "Avea insa si o latura negativa, devenind tot mai obsedat de control. Ma obliga sa nu fac anumite lucruri care ar fi putut sa-i strice reputatia. Isi dorea sa nu mai cant in trupa Cheeky Girls. Dupa ce ne-am logodit, a devenit si mai dominator. Imi telefona in fiecare zi si imi vorbea ore in sir despre greselile pe care le facusem sau despre stirile negative care apareau despre mine in presa. La inceput, am incercat sa ignor aceste lucruri, dar catre sfarsitul relatiei, incepusem si eu sa o invinovatesc pe mama si sa tip la ea din cauza articolelor negative despre mine, desi ea nu gresise cu nimic", a adaugat Gabriela Irimia, citata de Click.

Anda Adam Goala in videoclip. Cantareata a filmat cateva secvente semi-nud pentru cel mai recent videoclip al sau, "Show me". Anda Adam vrea sa fie din ce in ce mai spectaculoasa in aparitiile sale artistice. Acuzata ca o copiaza pe Lady Gaga, solista a gasit inca o chichita cu ajutorul careia reuseste sa starneasca interesul televiziunilor muzicale - apare in ipostaze semi-nud in videoclipul celui mai recent single al sau, "Show me". Piesa este realizata de Anda in colaborare cu DDY, iar filmarile videoclipului, in care cantareata apare in ipostaze senzuale, au fost realizate in Romania si Turcia, scrie Cancan.

Valentina Pelinel a realizat dvd-ul de fitness cu peripetii. S-au trezit cu noaptea in cap, iar la ora 7.00 erau pe malul lacului Snagov, pregatite sa filmeze exercitiile pentru dvd-ul lor de fitness. Valentina Pelinel si antrenoarea Luminita Nicolescu nici nu si-au imaginat ce avea sa urmeze. alentina a inceput numaratoarea inversa pana la marea lansare a DVD-ului, eveniment care va avea loc joi, in Carrefour Baneasa, de la ora 12.30. Emotiile vedetei au fost insa sporite din plin sambata, la filmarile de la Snagov, acolo unde fotoreporterii Click! au surprins-o in actiune. Sotia lui Cristian Boureanu ne-a povestit, amuzata, prin ce a trecut alaturi de profa ei de aerobic, Luminita Nicolescu. "A fost o zi plina de peripetii, dar ma bucur ca s-a incheiat cu bine. Noi am ajuns acolo la ora 7.00, insa ne-am apucat sa filmam abia la 15.00, pentru ca in zona a fost o pana de curent, care a durat destul de mult. Am inghetat de frig opt ore, va dati seama, la ora aceea, afara nu erau mai mult de 10 grade. Intr-un final, am apelat la generatoare si am inceput filmarile, iar intr-o ora am fost gata", ne-a povestit Valentina, obisnuita cu acest ritm, pentru ca face sport zilnic, relateaza Click.

La 89 de ani, Regele Mihai I lucreaza la computer. Principesa Margareta, mostenitoarea Regelui Mihai I de Romania, a declarat, intr-un interviu acordat revistei Reader's Digest, ca in tinerete a crescut la o ferma de gaini. Ea spune ca tatal ei este, la 89 de ani, in pas cu noile tehnologii, folosind zilnic calculatorul. "Am copilarit in Anglia, la tara, unde parintii mei aveau o ferma de gaini care ne asigura existenta. Fireste ca ne intalneam cu verii nostri din celelalte familii regale, dar, chiar daca petreceam, de exemplu, o zi la Buckingham (n.r. - resedinta reginei Marii Britanii), reveneam mereu cu placere acasa, la treburile noastre zilnice", a povestit mostenitoarea tronului Romaniei. Principesa Margareta spune ca familia regala reuseste sa se comporte cu masura si cu discretie, chiar daca face lucruri normale, precum cumparaturile la supermarket: "Mergem destul de des la cumparaturi, dar niciodata nu ne-am gandit sa facem din asta un subiect de mare interes", informeaza Libertatea.

Bianca a picat la asternut: "Cristea e pieptul cald pe care pun capul seara!". Catalin Botezatu este deja istorie pentru Bianca Dragusanu! Cel care a facut-o sa-l uite pe designer este chiar fotbalistul Adrian Cristea. Cei doi si-au ascuns o perioada sentimentele reciproce de ochii lumii, dar acum au o relatie perfecta si locuiesc impreuna de o perioada lunga de timp. Orice sac isi are peticul! Peticul in cazul Biancai Dragusanu nu a fost nici pe departe Catalin Botezatu, ci fotbalistul Adrian Cristea. Zdruncinata si confuza dupa despartirea de designer, pe care l-a crezut multa vreme barbatul vietii ei si cu care chiar spera sa-si puna pirostriile, Bianca si-a gasit pana la urma alinarea in bratele dinamovistului. O vreme, cei doi s-au ferit sa-si afiseze iubirea, dar acum nu mai au secrete fata de nimeni. "Avem o relatie perfecta. Ne completam foarte bine, eu sunt un temperament vulcanic, el e calm, rabdator, calculat, ma tempereaza, are grija de mine, ma rasfata, ma iubeste", s-a confesat Bianca, citata de Click.