Ce sexy e Dana Rogoz la bara! Dana Rogoz si Pavel Bartos si-au dat in stamba in semifinala "Dansez pentru tine"! Cei doi au facut un striptease la dublu, dansand cat mai apetisant posibil la bara. Daca Pavel se misca precum Baloo, "Abramburica" le-a aratat tuturor ca e femeie si i-a bagat in boala pe telespectatori. Imbracata intr-o uniforma demna de "Moulin Rouge", actrita blonda a strans cu putere bara intre picioare dandu-le palpitatii telespectatorilor. Dana Rogoz a mai aparut inca o data pe scena concursului. Actrita din "Mostenirea" a dansat alaturi de Matteo din partea revistei The One, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Delia Matache: "Eu nu m-am uitat deloc la acel filmulet sexy". Delia Matache a marturisit ca a fost atat de suparata in momentul aparitiei filmuletului sexy a carui protagonista este incat a refuzat sa se uite la aceste secvente. "Eu nu am vrut sa ma uit deloc la filmulet, la nicio imagine. Pur si simplu am refuzat. Oricum filmuletul este pe bani, iar cei care nu l-au vazut nu au pierdut nimic. Oameni buni, nu exista actiune in filmuletul ala. Cel mai tare m-a deranjat ca a fost facut public acel dialog, ca mi-a fost violata intimitatea", a declarat Delia in cadrul emisiunii Happy Hour. Desi a trecut in ultima perioada prin mai multe momente dificile, Delia spune ca supararile trec repede, ea fiind o femeie foarte puternica. "Oamenii trebuie sa stie despre mine ca eu sunt o persoana fericita prin natura mea. Eu nu consider nimic din ce am facut in viata asta greseala. Totul este un proces de transformare a unui om", a mai adaugat cantareata, anunta Libertatea.

Keo: "Mi-am pierdut virginitatea la 15 ani cu o femeie mai in varsta". Iubitul Andreei Balan a vorbit despre prima sa experienta sexuala. El si-a pierdut virginitatea cand avea 15 ani. "Mi-am pierdut virginitatea la 15 ani cu o femeie mai in varsta, asa cum incep toti baietii. Mai experimentata", a declarat Keo la emisiunea "The sound of PRO FM", de la MTV. Artistul a mai povestit ca ar vrea sa aiba o aventura in lift cu Jessica Alba si ca viseaza la o femeie Charlize Theron, daca nu ar fi Andreea Balan, informeaza Cancan.

Anca Badiu vrea sa-si micsoreze bustul. Anca Badiu a revenit in forta pe piata muzicala, dupa o pauza de un an si jumatate. Cu zece kilograme mai putin, cantareata este pregatita sa rupa gura targului si are planuri mari de viitor: vrea sa mai slabeasca inca zece kilograme si sa-si micsoreze bustul. "M-am retras o vreme pentru ca am avut niste probleme cu plamanii si am urmat un tratament cu cortizon, din cauza caruia m-am umflat. In acea perioada am mancat foarte mult, pentru ca trebuia sa fac acest lucru. A trebuit sa iau o pauza si de la sport, deoarece nu aveam voie sa fac niciun efort. Astfel, am ajuns la 75 de kilograme, dar am reusit sa slabesc 10 kilograme intr-un timp foarte scurt. Vreau sa mai slabesc 10 kilograme si apoi sa-mi micsorez sanii, pentru ca la persoanele minione, care au bustul mare, imediat se vad kilogramele in plus", a spus cantareata, scrie Libertatea.

Andreea Balan a dansat twist intr-o rochita cu vedere la fundulet! Andreea Balan a dansat in debutul semifinalei de la "Dansez pentru tine" impreuna cu fostul ei partener, Petrisor Ruge. Cei doi au facut o demonstratie de twist la care Andreea Balan s-a descurcat foarte bine. Ceea ce a impresionat la cantareata a fost mai mult tinuta decat dansul. O fustita de "balerina" care nu ascundea nimic, Andreea a profitat de miscari pentru a-si pune in valoare formele. Coapsele si fundul i-au putut fi admirate de toti telespectatorii, anunta Cancan.