Monica vrea sa divorteze de Irinel Columbeanu. Numeroasele scandaluri legate de infidelitatile lui Irinel Columbeanu au facut-o pe sotia sa, Monica sa puna capat casatoriei. Surse apropiate familiei Columbeanu au declarat pentru ziarul National ca intoarcerea Monicai din America, in aceasta seara, ar avea un singur scop: sa finalizeze ceea ce multa lume banuia ca se va intampla, si anume sa intenteze divortul. "Desi initial Monica a incercat din rasputeri sa treaca peste scandalul cu cele doua blonde care l-au penibilizat pe Irinel si i-au creat ei, in primul rand, prejudicii de imagine, acum ea s-a hotarat sa puna capat relatiei". Mai mult, nici prima revenire in tara a Monicai nu a avut rolul de a linisti apele in familia Columbeanu. "Presa a pus presiune pe aceasta poveste, in ciuda faptului ca ea a incercat sa nu dea apa la moara carcotasilor. Moni s-a gandit ca daca e departe de tara, lumea o va lasa in pace si ea va putea sa-si rezolve aceste probleme in liniste, departe de obiectivele aparatelor de filmat, informeaza Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Baduleasca si-a scos sanii imensi la plimbare! Excentrica Raluca Badulescu a devenit o prezenta rara in lumea mondena de cand s-a indragostit de un oltean sexy, pe nume Florin. In urma cu doi ani, Raluca a slabit, a lansat o carte cu trucuri pentru silueta, iar de atunci si-a mutat resedinta in Banie. Asadar, orice vizita a ei in Bucuresti este mana cereasca pentru devoratorii de monden, dar si pentru paparazzi. Fotoreporterii Click! au surprins-o in zona Dorobanti, impreuna cu iubitul, insa ce-ti ia ochii din prima este decolteul ei generos, adanc si cam lasat. Vedetei nici ca-i pasa de gura lumii si isi plimba, mandra, podoabele pe unde are ocazia, relateaza Click!.

Gabriela Irimia: "Nick, actualul iubit este si mai bun la pat decat Lembit Opik". Fetele de la Cheeky Girls, Gabriela si Monica, sunt indragostite pana peste cap de doi milionari. Cele doua gemene focoase au povestit ca sunt extrem de fericite in plan personal. Gabriela Irimia a vorbit despre fostul ei iubit, deputatul liberal-democrat britanic de origine estoniana Lembit Opik (relatia lor s-a terminat in iulie 2008): "Nick, actualul iubit este si mai bun la pat decat deputatul. Nu mi-e dor de el, dar mi-as fi dorit sa ramanem prieteni. De cand ne-am despartit nu am mai vorbit. In prezent am inteles ca este disperat pentru ca nu mai este deputat. Isi incearca norocul in comedie. Cred ca va lansa si un single". Monica Irimia a marturisit pentru emisiunea "Happy Hour" ca s-a indragostit si este convinsa ca si-a gasit sufletul pereche: "Am si eu un iubit, in sfarsit! Il cheama Darren Geoghegan. Este tanar, frumos, milionar si are tot ce ii trebuie. Are toate calitatile. Familia lui are mai multe afaceri in Irlanda. Vine in tara sa-mi vada prestatia de la show-ul "Dansez pentru tine", scrie Libertatea.

Aneska este complet goala, in varianta artistica. De o buna bucata de vreme, Bucatarescu.ro prezinta o serie de pictoriale incendiare cu vedete sau pur si simplu, pictoriale cu valoare artistica. De data aceasta, Bucatarescu.ro o prezinta pe Aneska, un fotomodel din Sibiu, in viziunea fotografei Claudia Marcu. "Bucatarescu anunta cu bucurie inceputul colaborarii cu un nou fotograf: Claudia Marcu. Artista din Timisoara este preocupata de nudul artistic si a reusit sa-si dezvolte deja propriul stil. Iata un prim pictorial cu un model de 20 ani din Sibiu "Aneska", precizeaza Click!.

Botezatu a mers cu elicopterul sa-si lanseze cartea. Cartea "Trei vieti. Pedeapsa", scrisa de Catalin Botezatu a facut senzatie in tara. Pentru a ajunge in timp util in orasele mari din Romania, designerul s-a deplasat cu elicopterul. "Lansarea cartii este un tur de forta. Dupa Bucuresti, Constanta si Sibiu, am ajuns la Cluj. A trebuit sa iau un elicopter pentru a ajunge in timp util in toate orasele", a declarat Bote pentru Acces Direct. Acesta a adaugat: "Cartea este pentru oamenii care nu vor cancanuri si vor sa ma cunoasca asa cum sunt eu de fapt". Intrebat despre declaratiile tataului sau cel care a spus ca fiul sau nu-i raspune mereu la telefon, creatorul de moda (foto) a spus: "Am niste parinti extraordinari. Eu si tata am fost niste prieteni, am lucrat impreuna, am facut afaceri impreuna. Tata are niste afaceri prospere in Iraq si ne vedem destul de rar. Amandoi suntem foarte ocupati", relateaza Libertatea.

Crudu, in tandreturi cu un patron de club. Singura si fara obligatii dupa ce a renuntat la relatia cu "Mucifer", antenista Daniela Crudu isi traieste viata din plin. Saptamana trecuta, bruneta a petrecut de zor in compania unui barbat cu trasaturi exotice, necunoscut tabloidelor pana in prezent. Partenerul de distractie al Danielei este nimeni altul decat patronul unui club din Regie pe nume Maruan, local in care vedeta a fost prezenta foarte des in ultima perioada. Din imaginile surprinse se pare ca intre Daniela si Maruan s-ar lega ceva mai mult decat o simpla amicitie. O dovada in acest sens ar fi si faptul ca spre dimineata, gentleman, Maruan s-a oferit sa o conduca acasa pe Crudu cu masina personala, iar mai departe... scrie in carte, potrivit Cancan.

Daniela Gyorfi isi imparte barbatul cu alte femei. Cuplul Gyorfi-Tal este constant in atentia tabloidelor, mai ales de cand Daniela a ramas insarcinata. Cu toate acestea, se pare ca George mai "scapa" din cand in cand pe la altele, lucru care se pare ca nu o deranjeaza deloc pe Daniela, potrivit National. Solista ii va darui in curand o fetita, insa nu-i mai poate da si noptile amoroase de altadata. Astfel, George este "obligat" sa-si petreaca noptile cu alte femei, asta ca sarcina Danielei sa decurga asa cum trebuie. "George are pofte. Eu n-am, dar am pus deja sapte kilograme, iar George, de cand am ramas insarcinata, s-a ingrasat zece kilograme. George are pofta de femei, dar m-am obisnuit. Nu am ce-i face. Asa este el, asa a fost dintotdeauna", a declarat Daniela, citata de Click!.

EBA, asteptata la aeroport de iubitul ei, Syda. Elena Basescu s-a intors, aseara, de la Paris, cu un avion care a avut o usoara intarziere, drept pentru care iubitul ei, Bogdan Ionescu, alias Syda, a asteptat-o pe mezina presedintelui, cumintel, in limuzina sa de lux. Ca un adevarat gentleman, Syda i-a luat bagajele Elenei si le-a pus in portbagaj, dupa care au plecat impreuna spre casa. Desi s-au ferit de camerele de fotografiat si nu s-au sarutat de bun-venit, ei si-au zambit fericiti in momentul in care s-au revazut si au preferat ca momentele de intimitate sa le petreaca departe de ochii lumii, informeaza Libertatea.