Miss Romania, in carje: are ruptura de ligamente. Dupa ce in urma cu o saptamana si-a adjudecat titlul de Miss Romania 2010, desi a defilat cu ruptura de ligamente, timisoreanca Sandra Bachici (18 ani) si-a pus, totusi, piciorul in ghips. Acum, pentru a putea merge, ea se ajuta de carje. "Sper ca, in mai putin de doua saptamani, sa merg din nou fara probleme. Vreau sa-i multumesc doctorului Tinel Constantin Tancu, cel fara de care nu as fi putut nici sa particip la concurs", ne-a declarat Sandra, scrie Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Miliardarul Nicolae Badea, al treilea copil la 63 de ani. Surse apropiate cuplului Nicolae Badea-Oana Neacsu sustin ca cei doi se pregatesc sa devina parinti pentru a treia oara. Tanara de 33 de ani este insarcinata, asteptand, din cate se aude, o fata. Presedintele dinamovistilor, in varsta de 63 de ani, se afla la a doua casnicie. Dupa ce, in tinerete, s-a casatorit cu Liliana Dinca, fiica fostului demnitar comunist Ion Dinca, vestit pentru ca trimitea oamenii la puscarie pe vremea lui Ceausescu, omul de afaceri a divortat cativa ani mai tarziu de femeia care i-a daruit o fiica ce acum locuieste la New York. Badea si-a refacut viata alaturi de Oana Neacsu, de profesie avocat si care a lucrat in clubul din "Stefan cel Mare", unde, de altfel l-a intalnit pe miliardar, relateaza Click.

Cici de la Sistem nu vrea sa mai auda de femei. Ciprian Rogojan, alias Cici de la Sistem, a decis sa ia o pauza in amor. Proaspat divortat dupa ce sotia, coregrafa "Caprioara", l-a prins cu o alta femeie, acesta a incercat sa-si refaca viata cu amanta, fiica unui politician. Amanta insa a decis sa-si vada de viata ei si a plecat definitiv in America, lasandu-l in urma cu inima franta. Desi, de atunci, multe femei i-au dat tarcoale, Cici nu s-a aratat dispus sa inceapa o alta relatie, ajungand chiar sa-si doreasca sa fie celibatar. Acesta a declarat intr-un interviu acordat postului Music Channel ca este singur, iar in acest moment nu se pune problema sa aiba vreo iubita, potrivit Cancan.

Bianca il duce pe Cristea acasa, mama ei il vrea pe Bote! Relatia Biancai cu fotbalistul Adrian Cristea este din ce in ce mai solida, astfel ca vedeta il va duce de Sarbatori la parintii ei. Vestea nu a bucurat-o foarte tare pe mama Biancai, doamna Madi, dorindu-si cu ardoare ca fiica ei sa se impace cu Bote. Bianca s-a bucurat intotdeauna de sustinerea parintilor ei, insa deciziile pe care vedeta le ia pe plan amoros nu sunt intotdeauna pe placul lor. Daca anul trecut Bianca i-a umplut mamei sale casa de bucurie atunci cand l-a dus pe Bote la Deva, iata ca anul acesta situatia este cu totul schimbata, scrie Click.

Christian Ciocan a crescut cu servitori. Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a povestit, recent, pentru revista VIP, ca in copilarie a fost foarte rasfatat si ca era ingrijit de noua medici, iar parintii lui aveau servitori in casa. Christian Ciocan s-a nascut in Drobeta Turnu-Severin, judetul Mehedinti, in urma cu 40 de ani. "Chiar daca parintii mei s-au despartit cand m-am nascut eu, bunicii si mama mi-au asigurat o educatie aleasa. Bunica imi tot repeta ca se poate trai dintr-un pahar cu apa si o bucata de paine. "Sa nu te certi cu prietenii, cu sefii, sa nu ravnesti la bunul altuia", imi spunea ea, seara, la culcare", isi aminteste purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, citat de Libertatea.

Ea l-a cumintit pe Varciu! Ce face dragostea din om! Dupa un an plin de scandaluri si de cuceriri, Liviu Varciu si-a gasit jumatatea si s-a cumintit. De doua luni, de cand formeaza un cuplu cu fotomodelul Gabriela Pavel, actorul a devenit mult mai serios si a scapat si de patima cazinourilor. Un divort scandalos, o impacare si o despartire telenovelistica tot cu fosta sotie, multe cuceriri si o acuzatie de viol, toate acestea l-au trasformat pe Liviu Varciu in personajul masculin al anului. Dupa atatea peripetii care aproape ca l-au adus in pragul isteriei, actorul pare ca si-a revenit acum, la sfarsit de an, de cand s-a cuplat cu fotomodelul Gabriela Pavel, informeaza Click.

Natalia Mateut si-a stors tatal de 8.000 de euro. La aniversarea de 20 de ani, Natalia Mateut si-a propus sa arate ca Paris Hilton. Aceasta a pus ochii pe o rochie mov, Herve Leger, pantofi si geanta Louboutin, o tinuta al carei pret sare de 3.000 de euro. Desi a spus ca nu mai vrea bani de la tatal ei si va incerca sa-si castige singura existenta, a decis, se pare, sa faca o exceptie de aceasta data si a intins din nou mana. Sensibil la dorintele fiicei lui, Dorin Mateut a platit. Si cum doar o data face fata 20 de ani, a acceptat sa-i sponsorizeze si petrecerea, asa ca a mai scos din buzunar inca aproape 5.000 de euro, pentru cei 60 de invitati, alaturi de care Natalia va sarbatori intr-un cunoscut club bucurestean, anunta Cancan.

Monica Anghel i-a facut dedicatii fiului ei. Monica Anghel si sotul ei, Marian, rasufla in sfarsit usurati, dupa ce sambata dupa-amiaza si-au botezat baietelul - Aviv Alexandru -, slujba de la biserica "Sf. Ecaterina" si petrecerea de la restaurant decurgand excelent. Nasii baietelului, care in ziua crestinarii a implinit trei luni, au fost Alexandru, fratele Monicai, si Ana-Maria, fiica unei bune prietene a artistei. "Mi-a fost teama sa nu pateasca Aviv ceva cand a fost scufundat in cristelnita. Dupa asta nu am mai avut nicio grija. Aviv a purtat un costumas cu insertii Louis Vuitton, care a fost personalizat cu prenumele sau, la o firma din Romania. El a primit jucarioare si hainute si cateva icoane sfintite. Am avut 108 invitati, alaturi de care am petrecut, zic eu, tare bine, la restaurantul Jaristea... Asta pentru ca le-am cantat si i-am incantat", a declarat Monica Anghel, citata de Cancan.