Andreea Raicu, lansare cu formele la vedere. La inceputul acestei saptamani, Andreea Raicu si-a lansat in cadru festiv DVD-ul denumit sugestiv "Codul bunelor tinute". O seara extrem de importanta pentru angajata Prima TV, mai ales ca alaturi i-a fost si iubitul, Tudor Chirila. Si totusi, chiar daca se da o fina cunoscatoare a bunului gust, vedeta TV nu a fost atat de inspirata in alegerea tinutei din seara respectiva. Nu de putine ori, Andreea a fost prinsa ba cu lenjeria la vedere, ba cu sanul jumatate pe-afara si totul din pricina rochiei, ce nu se aseza deloc pe formele de mult apuse ale acesteia, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Angelina Jolie, super-poponet scos la montajul filmului. Angelina Jolie a aratat nesanatos de slaba intr-un film grozav, Wanted (2008), in care "rupe" in doua pelicula cu aparitiile ei nud. Chiar daca pare ca actrita are nevoie de un sandvis, trebuie recunoscut faptul ca trupul Angelinei ramane unul de zeita. Acum, avem sansa de a trage cu ochiul direct de pe pelicula filmului, sa vedem si noi cam ce vede si ce atinge Brad Pitt in fiecare seara. De precizat ca aceste instantanee sunt scoase de pe pelicula needitata a filmului, anunta Click.

Bianca Dragusanu: "L-am mintit pe Adrian Cristea si i-am spus ca o are mare". Bianca Dragusanu sustine ca nu si-a gasit nasul si nu tine cont de parerea iubitului ei, Adrian Cristea, atunci cand trebuie sa ia decizii in privinta carierei. Asistenta emisiunii "Un show pacatos" spune ca nu va accepta niciodata ca barbatul de langa ea sa-i interzica sa realizeze pictoriale fierbinti sau sa incerce sa o schimbe. Eu sunt propriul meu sef si nu are cine sa ma comande. Nu este adevarat ca Adrian mi-a interzis sa filmez scene de sex in telenovela "Narcisa salbatica". Este adevarat ca ma consult cu Adrian atunci cand trebuie sa iau decizii in privinta carierei mele, dar eu hotarasc ceea ce fac. Nu-mi spune nimeni ce sa fac", a declarat Bianca Dragusanu in emisiunea "Rai da' buni" de astazi, in cadrul careia a jucat "Adevar sau provocare" si a fost nevoita sa-l sarute pe Mihai Morar pe nas, informeaza Libertatea.

Kim Kardashian a batut-o pe Jenifer Lopez la fund. Intr-un sondaj al celor mai sexy funduri, organizat de cel mai vandut tabloid englez, "The Sun", posesoarea Kim Kardashian a castigat prima pozitie fiind urmata de mult mai cunoscutele Jennifer Lopez si Beyonce. "Barbatii se uita prima oara la sanii femeilor, insa doar pentru ca acestia sunt in fata. Altfel, privirele masculilor ar fi acaparat, cu certitudine, fundul", glumea odata Will Smith. Ziaristii e la "The Sun" au efectuat un sondaj la care au participat nu mai putin de 590.000 de oameni. La intrebarea "fundul carei vedete ti se pare cel mai sexy?", 24 la suta dintre repondenti au ales posteriorul lui Kim Kardashian, 21 la suta pe cel al lui Jennifer Lopez, 18 la suta au votat pentru poponetul lui Beyonce, 17 % pentru cel al Jessicai Biel si 11 la suta au pus "stampila" pe funduletul lui Lady Gaga. Restul de noua la suta a fost impartit de Shakira si de Rihanna, scrie Click.

Marina Dina a facut sex inainte de emisiune! Vezi aici ce lasciv a dansat cu mopul! Dupa ce a trebuit sa-i recunoasca Biancai faptul ca a facut sex inainte de emisiune, Marina Dina a innebunit barbatii cu dansul ei lasciv. In cadrul emisiunii lui Mihai Morar de pe Antena 2, Bianca Drigusanu a fost nevoita sa se uite in ochii Marinei Dina si sa ghiceasca de cand nu a mai facut sex. "B.D.: Cred ca n-a mai facut sex de cateva ore! M.D.: ...aproximativ! Se pricepe!" In momentul in care Marina a fost intrebata cand a facut ultima data sex, asistenta lui Morar a recunoscut ca inainte de emisiune, anunta Cancan.

Corina a revenit la TV dupa doi ani, cu un dans la bara. Dupa un concediu de cresterea copilului, cantareata s-a intors pe scena mai sexy ca niciodata, in rolul unei dive a anilor '30, dar si cu un show special. A fost invitata lui Catalin Maruta, la Happy Hour de miercuri. Corina a revenit pe sticla dupa o perioada foarte mare. Si-a motivat astfel "disparitia": "Doi ani de zile am stat alaturi de baietelul meu. E cea mai frumoasa perioada pana la doi ani, primul zambet, primii pasi. El vorbeste in continuu si e important ca orice parinte sa faca lucrul acesta. Se vede atunci cand copiilor li se ofera afectiune." Ea spune ca s-a revinventat in toata aceasta perioada, cu ajutorul criticului de moda Dana Budeanu. "Ea a coordonat intreg proiectul. Mi-a placut ideea de punk burlesque. Am intrat foarte usor in rolul acesta. Muza mea a fost Dita von Teese", informeaza Click.