Tanase, vanat de doua bombe sexy. Cristi Tanase le-a pus inimile pe jar Andreei Popescu si Iuliei Tabacaru, care l-au urmarit sambata, in zorii zilei, intr-un club de manele. Pentru a evita o situatie neplacuta, Andreea a plecat inainte ca Iulia sa ajunga. Cristi Tanase a dat nas in nas, vineri noaptea, in clubul Princess, cu Iulia Tabacaru, fosta iubita, dar si cu febletea lui, Andreea Popescu. Cum existau sanse mari sa iasa scantei din pricina acestui triunghi amoros, cei trei au preferat sa nu palavrageasca prea mult in club. Cu toate acestea, Iulia si Andreea au reusit sa-l "incinga" pe Tanase caci, pe rand, si-au unduit formele pe langa masa lui. In zori, fotbalistul, alaturi de un prieten de-al lui din Pitesti, a plecat catre restaurantul Million, unde, surpriza, a aparut si Andreea Popescu, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu: "Am avut cateva ciufuleli, dar nu am fost batuta de fostul iubit, eu stiu sa ma apar". Bianca a explicat ca a avut o relatie cu nabadai cu unul dintre fostii ei iubiti. Asistenta lui Dan Capatos a spus insa ca nu a luat bataie de la barbatii din viata ei. "Am avut o relatie mai zbuciumata cu Coco Paun. Am avut cateva ciufuleli, dar nu am fost batuta, pentru ca eu stiu sa ma apar. Nu s-a ajuns sa ma calce in picioare", a declarat iubita lui Adrian Cristea la emisiunea "Un show pacatos", anunta Cancan.

Oana Lis: "Fosta nevasta a lui Viorel mi-a facut vraji". Scandalul dintre sotiile lui Viorel Lis continua. Actuala sotie, Oana Lis, o acuza pe fosta nevasta a primarului Capitalei Tudora Gheorghe ca i-a facut vraji. "Am gasit acasa o hartie pe care erau scrie tot felul de cuvinte ciudate. Avea in ea trei medalioane, unul de aur, unul de argint si inca unul. De cate ori luam hartia aia in mana, ma durea capul. Cum o lasam, imi trecea. Nu am mai trecut prin asa ceva in viata mea", a declarat Oana Lis in cadrul emisunii Drept la tinta. Pe de alta parte fostul primar al Capitalei, Viorel Lis sustine ca el nu crede in vraji, dar pot exista alte metode prin care o persoana face rau, iar fosta lui sotie este capabila de asa ceva. Viorel Lis neaga acuzatiile fostei sale sotii, Tudora Gheorghe, in cadrul emisiunii "Acces Direct" si declara ca el doar s-a aparat. Fostul primar recunoaste ca cineva ar fi incercat sa o omoare pe fosta sotie, dar marturiseste ca cei care i-ar fi schimbat pastilele ar fi fost opozantii lui politici, informeaza Libertatea.

Oana Roman se indoapa de la fast food. De mai bine de doi ani de zile sustine ca tine un regim draconic de slabit, pentru a scapa de kilogramele in plus. Se pare ca, in ultima vreme, Oana Roman a uitat definitv de dieta, daca tinem cont ca infuleca preparate de la fast-food-uri. Fiica lui Petre Roman a fost surprinsa zilele trecute de fotoreporterii Click! in Mall Baneasa, acolo unde, dupa ce s-a uitat cateva ore la magazine si a probat haine, i s-a facut foame. Vedeta nu s-a oprit la un restaurant, sa manance o salata, asa cum ar fi trebuit, ci la KFC, de unde a cumparat cateva meniuri de aripioare. Se pare ca Oana Roman nu mai este deranjata de formele sale rubensiene, ba chiar pare dispusa sa puna cateva kilograme pe ea, tinand cont ca si-a luat la pachet aripioare de pui picante, cartofi prajiti si sos de maioneza cu usturoi. Vedeta a plecat grabita spre masina, in timp ce privea languros pe punga plina cu mancare de la fast-food, pe care scria "bun de te lingi pe degete", scrie Click.

Lady Gaga, pipaita pe sani de o fana. Cantareata americana Lady Gaga, in varsta de 24 de ani, a facut senzatie in capitala Frantei. A fost de ajuns ca diva sa se afiseze in public, ziua in amiaza mare, cu o rochie lunga pana in pamant, dar decoltata, pentru a fi asediata de fani din toate partile. In imbulzeala generala, cantareata a fost pipaita pe sani de o admiratoare in delir, dar gestul nu a parut sa o deranjeze de vreme ce, imediat dupa aceasta, Gaga a imbratisat-o cu caldura pe faptasa, anunta Cancan.

Lorenzo Lamas se va casatori Shawna Craig. Actorul Lorenzo Lamas a confirmat, vineri, informatiile potrivit carora se va casatori cu logodnica lui, Shawna Craig, pe 30 aprilie 2011, in Mexic. Lorenzo Lamas, in varsta de 52 de ani, se va casatori cu logodnica lui, Shawna Craig, in varsta de 23 de ani, intr-un hotel din statiunea mexicana Cabo San Lucas. Aceasta va fi a cincea casatorie pentru Lorenzo Lamas, care a divortat de ultima lui sotie, Shauna Sand, fosta fotomodel Playboy, in anul 2002, informeaza Libertatea.

"Surprize surprize" la ProTV. Laurette si-a vazut tatal pentru prima oara. Laurette si-a vazut tatal pentru prima oara marti seara, la emisiunea Happy Hour. Originar din Benin, barbatul a plecat din Romania in urma cu 27 de ani, cand Laurette avea doar trei luni. Maruta i-a facut modelului o "surpriza surpriza", care ar fi facut-o invidioasa si pe Andreea Marin, si l-a adus pe barbat in platoul emisiunii. "Nu l-am vazut niciodata. Doar in fotografii. Prima fotografie am vazut-o acum cinci ani, iar altele l-am vazut pe Facebook", a spus Laurette la Happy Hour. "Am simtit lipsa tatalui meu. Mamei mele i-a fost foarte greu sa ne creasca singura. Vreau sa ii multumesc mamei mele si sa ii spun ca o iubesc. Chiar daca am mai suparat-o uneori, o iubesc", a adaugat Laurette, cu ochii in lacrimi. Laurette a vrut sa mearga sa il vada, dar nu si-a permis, acesta locuind in Africa. Tatal ei si-a refacut viata in Africa unde are trei copii, scrie Click.