Crudu saruta femei deghizate in Mos Craciun! Daniela Crudu a resimtit din plin anul acesta lipsa unui barbat in viata ei. Singura-cuc, bruneta a iesit in ajunul Craciunului sa petreaca in clubul Bellagio impreuna cu o gasca de prietene si cu sora sa Ana-Maria, proaspat siliconata. Desi a declarat ca este cat se poate de disponibila si ca isi doreste de Craciun un nou iubit, asistenta matinalilor Razvan si Dani nu a reusit sa agate nici un mascul. Mai mult, de disperare, ea a inceput sa se sarute cu foc cu o prietena deghizata in Mos Craciun. La gasca de fete singure, puse pe distractie, s-au lipit si surorile Moni Columbeanu si Ramona Gabor, care au stat si ele pana la ziua in club, au dansat si au baut sampanie, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Liviu Varciu s-a cuplat cu coregrafa Cocuta. "Cuplat" de presa, in ultima vreme, cu coregrafa de la "Dansez pentru tine", alias Furnica, Liviu Varciu a marturisit, pentru Libertatea, ca nu are nici o legatura cu aceasta, insa a admis ca a iesit de cateva ori cu o colega de-a ei. "Nu am fost cu Furnica nici macar o secunda. Cei care au scris, au confundat-o, sunt cu o alta colega de-a ei", ne-a declarat Liviu Varciu. E vorba despre Andra Gheorghe, supranumita Cocuta, coregrafa care a scos untul din Catalin Morosanu si din Nicola, la editiile trecute ale concursului de la PRO TV, dar a lucrat si cu Liviu un dans din afara concursului. "Eu si Liviu suntem colegi de mai bine de doi ani. Am iesit impreuna. Deocamdata, nu este nimic serios, pot spune ca suntem doar foarte buni prieteni. Vorbim mult la telefon. O luam incetisor... Nu vreau insa sa fiu asociata cu femeile din viata lui Liviu Varciu. Mi-as dori sa se scrie ca am montat o piesa la Teatrul National, nu despre viata mea sentimentala", a declarat Cocuta pentru Libertatea. Interesant e ca frumoasa bruneta se numara printre cele mai bune prietene ale Andreei Popescu, dansatoarea Deliei, cu care Liviu a fost cuplat cu doar cateva luni in urma, anunta Libertatea.

Bianca Dragusanu si-a luat bagajele si a fugit de la Cristea. Un Craciun ce se anunta linistit s-a sfarsit prost pentru Bianca si Cristea, care au incheiat o scurta vizita la Iasi cu scandal, jigniri si bagaje facute in graba. Asistenta lui Capatos si-a lasat iubitul si "soacra", s-a urcat in masina si a plecat direct catre Deva, la mama ei, ca sa aiba parte, in sfarsit, de putina liniste de sarbatori. Bianca Dragusanu a ales sa petreaca zilele de sarbatoare alaturi de familia iubitului ei, la Iasi. Si, desi totul parea cat se poate de frumos, calm si relaxant, iata ca o cearta iscata din senin s-a transformat intr-un scandal-monstru care a determinat-o pe Bianca sa-si faca subit bagajele si sa fuga mancand pamantul din frumoasa Moldova catre calmul Ardeal, la familia ei. Persoane din anturajul celor doi amorezi au povestit pentru CANCAN ca, atat in Ajunul Craciunului, cat si serile urmatoare, cei doi au iesit in oras si s-au intalnit cu mai toti prietenii lui Cristea. Au petrecut pana in zori si s-au comportat exact ca doi indragostiti. Problemele au aparut, se pare, in momentul in care fotbalistul si-a dorit sa iasa din nou in oras, pentru a patra noapte consecutiv, in vreme ce Bianca ar fi optat pentru o seara linistita, acasa, cu "mama-soacra", informeaza Cancan.

Laurette si-a dus tatal african la munte de Craciun! Laurette a reusit in weekend, pentru prima data in viata, sa-si reuneasca familia. Vedeta si-a sarbatorit ziua de nastere la munte, alaturi de mama, tata, iubit si de parintii acestuia. Ca o regina, asa s-a simtit Laurette la aniversarea varstei de 27 de ani. Iubitul ei Mihai i-a facut o surpriza de proportii si i-a organizat un chef pe cinste intr-o cabana, la munte, unde au fost invitati toti membrii familiei: "A fost cea mai frumoasa zi de nastere. Pentru prima data i-am avut alaturi pe mama si pe tata, au fost si mama lui Mihai si prietenul ei. Vor fi cele mai frumoase amintiri pentru mine. De la iubitul meu am primit si un imens buchet de flori, cu 100 de trandafiri, am mai primit creme, parfumuri si cosmetice", ne-a povestit frumoasa mulatra, scrie Click.

Laura Andresan, nefericita de ziua ei. Laura Andresan a implinit, luni, 29 de ani, dar nu a putut sa sarbatoreasca asa cum si-ar fi dorit. "Profa de sex" a marturisit, pe blogul personal, ca a avut o zi trista si a ales sa-si inece amarul in bautura. "Da, da, da, azi (luni - n.r) e ziua mea....adica 29 de ani. Ma simt exact ca dracul din motive ce nu tin deloc de aniversare, dar, in schimb, ma fac sa strig: It's my party, and I'll cry if I want to/Cry if I want to/You would cry too if it happened to you" ... caci sincer.... I've got no reason to smile. Bine, acum, stand stramb si judecand drept as avea multe motive sa rad, dar azi, nu.(...) So, sa curga alcoolul!" a scris Laura pe blogul personal, anunta Libertatea.

Diana Dumitrescu a dansat sexy pentru sotul ei. Actrita de la Acasa TV se arata a fi mare amatoare de distractii nocturne, de la care nu se da in laturi nici partenerul ei de viata, Ducu Ion. Diana Dumitrescu si Ducu Ion au petrecut impreuna o noapte de pomina intr-un cunoscut club bucurestean. Cei doi au fost nedespartiti si s-au distrat de parca nimeni altcineva nu mai era in jurul lor. Au stat pe canapea, la o masa retrasa, si si-au soptit la ureche fel de fel de chestii, si-au aprins, ea tigara, el trabucul, in acelasi timp, si au sorbit in tandem din pahare. La un moment dat, Diana s-a ridicat de la masa, atrasa probabil de ritmul piesei care abia incepuse, iar Ducu a urmat-o la scurt timp. Actrita s-a postat in fata sotului ei si a inceput sa se miste provocator, unduindu-si soldurile si lasandu-si mainile sa-i alunece senzual pe langa corp. Cum era de asteptat, Ducu a savurat mandru si plin de interes show-ul Dianei, informeaza Cancan.

Uite in ce hal se scobeste Britney Spears in nas. Tabloidele internationale pare ca nu se mai satura de faimoasa Britney Spears si reusesc sa scoata cate un "subiect" din fiecare gest al vedetei. De data aceasta, paparazzi au reusit s-o surprinda pe vedeta in timp ce se scobea in nas si fotografia a ajuns foarte repede pe internet. Nu este nevoie sa mentionam ca internautii s-au aratat foarte satisfacuti de "imaginea" expusa de Britney si nu au contenit sa o ia in ras din nou, mai ales ca este faimoasa deja pentru aparitiile "dezordonate" pe care le are, scrie Click.