Cristea a vrut sa-i smulga Biancai inelul primit de la Botezatu. Dupa cearta zdravana care a avut loc, la Iasi, de Craciun, cand Bianca a plecat singura si furioasa la Deva, a sosit si momentul in care Adrian Cristea sa negocieze impacarea. Dat fiind ca se apropie Revelionul, pe care stabilisera sa-l petreaca impreuna la Straja, statiune de iarna aflata la 107 kilometri de Deva, fotbalistul si-a facut si el aparitia in orasul natal al iubitei lui, iar miercuri seara s-au intalnit in cafeneaua Scala din localitate pentru a discuta termenii reconcilierii. Sursa noastra care a fost martor la discutia celor doi ne-a declarat ca intalnirea a fost putin bizara, intrucat cei doi erau ba zambitori, ba tensionati, iar la un moment dat Cristea a incercat sa-i ia un inel de pe deget Biancai, care a protestat, scrie Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Lori, aparitie-soc la cumparaturi. Perfecta pana in varful degetelor atunci cand iese la un eveniment, Loredana Groza alege tinute lejere si deloc pretentioase in viata de zi cu zi. Infofolita cu un cojoc, caciula de blana pe cap si un sal supradimensionat la gat, solista a fost surprinsa la cumparaturi, impreuna cu fiica ei si o prietena. Mereu grabita, dar si hotarata din punct de vedere vestimentar, Lori a mers drept la tinta si a ales, ca destinatie, cel mai scump magazin din Capitala, cu haine semnate exclusiv de designeri internationali, scrie Click.

Soc de Anul Nou: Adi Minune, in duet cu Delia Matache. Adrian Minune isi va petrece, anul acesta, Revelionul in sanul familiei, mai exact la restaurantul Cascada, pe care il detine, alaturi de cativa veri de-ai sai, in Stefanesti, Ilfov. Adrian a invitat o serie de artisti cunoscuti, care vor urca pe scena in noaptea dintre ani. Capul de afis al petrecerii e nimeni alta decat Delia Matache. Momentul- surpriza al distractiei va fi insa duetul pe care cei doi artisti il vor face in premiera. Probabil, e prima si ultima data cand ei vor canta pe aceeasi scena, scrie Libertatea.

Uite cat au cerut ca sa va distreze de Anul Nou! Tarifele vedetelor cresc precum cozonacii atunci cand acestea sunt chemate sa presteze in zi de Sarbatoare. Daniel Buzdugan si Mihai Morar vor intra mai bogati in 2011, pentru ca vor fi gazdele petrecerii organizate de Primaria Capitalei, in Piata Constitutiei. Timp de patru ore, ei vor indura gerul, insa vor fi rasplatiti cu cate 3.000 de euro fiecare. Mai smecheri sunt insa Andreea Marin, actorul Horatiu Malaele dar si fostele componente ale trupei A.S.I.A. Invitata de Dan Negru in editia speciala de Revelion, sotia lui Stefan Banica jr. a acceptat sa joace rolul unei femei casnice, cu bigudiuri, intr-o sceneta alaturi de Alexandru Arsinel. Pentru cateva secvente inregistrate, ce nu au durat mai mult de 10 minute, Andreea Marin a cerut un onorariu de 2.000 de euro, scrie Click.

Fondatorul Facebook s-a dus la nunta in tricou. Fondatorul Facebook si posesorul unei averi estimate la 7 miliarde de dolari, Mark Zuckerberg, in varsta de 26 de ani, este un tip care nu se formalizeaza. Invitat la Bangkok, in Thailanda, la nunta prietenului sau Chris Cox, Mark nu si-a batut capul prea tare cu vestimentatia, prezentandu-se la eveniment in tenisi, cu blugi si cu un tricou cam ponosit, facand astfel nota discordanta cu ceilalti musafiri aranjati la patru ace, scrie Cancan.

Ruptura in cuplul Casillas-Carbonero? Sub titlul "Iker si Sara, cele mai triste Sarbatori", revista QMD! a dat alarma. Cel mai in voga cuplu al momentului pare ca traverseaza in aceasta perioada a Sarbatorilor de Iarna prima mare criza, fiind chiar, se zvoneste, aproape de o ruptura, conform publicatiei citate. Revista QMD sustine ca gelozia prezentatoarei este motivul distantarii dintre cei doi. Se pare ca Sara Carbonero are un caracter mult prea posesiv pentru gustul capitanului lui Real Madrid si acesta a inceput sa se sature de crizele ei de gelozie, scrie Click.

Axl Rose a fost desemnat cel mai bun solist din istorie. Axl Rose, liderul trupei Guns N' Roses, a fost desemnat cel mai bun solist al unei trupe din toate timpurile, surclasandu-i pe Freddie Mercury si John Lennon, intr-un top realizat de Musicradar.com. Pe locul al doilea s-a clasat Freddie Mercury, solistul formatiei Queen, iar locul al treilea a fost ocupat de Robert Plant de la Led Zeppelin, scrie Libertatea.