Silvanei Bragaru nu-i place sa simulezeorgasmul. Silvana Georgeta Bragaru e probabil una dintre cele mai cunoscute romance din Germania in momentul de fata. Originara din Targu Jiu, Silvana, care locuieste de trei ani in Nurnberg, a intrat in imaginatia tuturor dupa ce a castigat, la inceputul lui 2009, concursul ziarului "Bild" pentru fata anului. Premiul? Multi bani si un pictorial in "Playboy" Germania. La 24 de ani, pozeaza pentru a doua oara in "Playboy", editia romaneasca, ianuarie-februarie. Silvanei ii place creativitatea in pat, dar n-ar simula niciodata un orgasm doar pentru a-l face pe tip sa creada ca si-a implinit misiunea. Ce-i place cel mai mult la sex? "Ca e din trei litere si se poate tine minte usor", glumeste ea, scrie Cancan.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Actriţa Marilena Chelaru se teme că moare dacă iese din oraş! Marilena Chelaru, actrita trupei Voua, a cerut insistent dublura pentru rolul Niculinei Colac, din spumoasa comedie "Stapanul ciolanului", temandu-se sa mai plece in turnee. Aparent lipsita de griji si cu un zambet parca tatuat pe buze, actrita ascunde insa serioase probleme de sanatate. "Mi-e teama sa mai ies din Bucuresti, caci starea mea de sanatate nu imi permite sa plec prin tara, cu reprezentatii. Am probleme cu glanda tiroida, dar si cu inima, caci fac mereu pusee de tensiune. Macar aici, in Capitala, sunt spitale, daca mi se face rau sun la Salvare si ajung imediat la o clinica buna si poate scap cu viata", face haz de necaz Marilena Chelaru, actrita care degaja pe scena atata optimism, incat ai avea impresia ca viata ei este lipsita de griji, informeaza Click.

"Sexy Pam" a trecut din brate-n brate. Simona Trasca a dat o megapetrecere de Revelion. "Sexy Pam", asa cum e ea supranumita, a sarbatorit trecerea dintre ani, dar si ziua ei de nastere, intr-un club de fite din Capitala. Blonda nu a tinut cont de nimic, dandu-si liber la destrabalare. Simona Trasca, noua asistenta a matinalilor de la OTV, Claudiu si Cristina, s-a "rupt" in figuri in noaptea de Revelion. Blonda a sarbatorit impreuna cu 20 de invitati trecerea dintre ani, dar si implinirea varstei de 31 de ani, ea fiind nascuta chiar pe 1 ianuarie. Petrecaretii au baut pana dimineata numai whisky, energizante si sampanie. De la petrecerea "fierbinte" din club nu a lipsit nici Cristina Roman, "Miss Hostess Romania", potrivit Cancan.

Analia Selis a nascut o fetita de nota 9! Analia Selis este mamica. Artista de origine argentiniana a nascut luni seara, la Centrul Medical Unirea din Bucuresti, o fetita de 3.350 de grame si 52 de centimetri lungime. Nedorind sa apeleze la cezariana, cantareata a nascut normal, la ora 20:30, iar copilul a primit nota 9 din partea personalului medical. Analia Selis planuieste sa se intoarca pe scena in luna martie 2011 si apoi sa respecte promisiunea pe care i-a facut-o sotului ei. "Sper sa ma tin de cuvant si sa raman din nou insarcinata cat mai repede dupa ce nasc", a spus artista, intr-un interviu acordat revistei OK! acum cateva luni, mentioneaza Click.

Fratii Dolanescu au facut pace. Ionut si Dragos Dolanescu par sa fi facut pace cu ocazia Sarbatorilor de iarna. Cei doi fii ai lui Ion Dolanescu, care se lupta pentru averea rapsodului, nu s-au mai certat, preferand sa-si petreaca aceste zile in liniste. Ionut Dolanescu, aflat in turneu in SUA, a petrecut si Sarbatorile de iarna peste Ocean, alaturi de sotia sa, Doinita, si de cei doi copii ai sai, Vladut (2 ani) si Ioana Maria (8 luni). Tot departe de tara a stat si Dragos Dolanescu, care a petrecut Craciunul si Revelionul in Costa Rica, relateaza Libertatea.

Asa arata adevarata Ioana Popescu, "Devoratoarea de fotbalisti"! Ioana Popescu a postat pe contul ei de Facebook cateva fotografii in ipostaze "ciudate". Asa arata in viata de zi cu zi cea intitulata "Devoratoarea de fotbalisti", noteaza Click.

"Blonda lui Ogica", atacata de un hacker. Solista Crina Joldis, fosta logodnica a lui Stelian Ogica, a fost tinta unui hacker de ocazie, care a incercat sa-i acceseze ilegal contul de e-mail, pentru a scotoci dupa informatii si poze. Contul de e-mail pe care Crina Joldis, alias "Blonda lui Ogica", il avea de aproape cinci ani a fost tinta unui hacker in urma cu doar cateva zile. Persoana care a incercat sa acceseze ilegal casuta postala electronica a apelat la cea mai simpla metoda: a tastat la parola mai multe cuvinte-cheie pe care ar fi putut sa le foloseasca solista (data nasterii, locul nasterii sau numele fostului iubit). Dupa mai multe incercari esuate din partea hackerului de ocazie, din motive de siguranta, portalul care gazduia contul Crinei a blocat accesul, informeaza Cancan.

Sorin de la Akcent si-a pus iubita la cratita. A divortat de mai bine de un an de manechinul Liliana Bulgac, iar o buna perioada de timp a avut doar relatii pasagere, nedorind sa se implice in ceva serios. Lucrurile s-au schimbat de mai bine de trei luni, de cand se iubeste cu Daniela Aciu, fotomodelul cu cele mai lungi picioare din Romania. Cei doi petrec mult timp impreuna, iar Sorin a dus-o pe iubita sa acasa, pentru a-i face acesteia cunostinta cu parintii lui. De altfel, el si-a postat pe contul de Facebook poze cu Daniela si cu mama sa in bucatarie, in timp ce preparau salata de boeuf, semn ca manechinul se pregateste deja sa devina femeie de casa, noteaza Click.