Nicolas Cage face sex murdar in "Drive Angry 3D". Mai este aproximativ o luna pana cand filmul "Drive Angry 3D" va fi lansat in Statele Unite ale Americii si deja primele imagini incendiare au ajuns pe internet. Actorul principal este Nicolas Cage care joaca rolul unui tip dur a carui poveste este plina de peripetii. Pe internet au aparut deja unele dintre cele mai fierbinti scene din film, in care Cage face sex salbatic cu o blonda, interpretata de Charlotte Ross. Frumoasa Charlote are 43 de ani insa nu isi arata deloc varsta. Scena de sex este cu atat mai incendiara avand in vedere ca implica si... impuscaturi, anunta Click!.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Dan Diaconescu si-a stricat masina de 200.000 de euro in Vaslui. Patronul OTV, Dan Diaconescu, a facut de curand o vizita la Bacau, unde s-a intalnit cu simpatizantii partidului pe care il prezideaza, Partidul Poporului. Pana sa ajunga in Bacau a facut o scurta oprire in Vaslui, unde i s-a stricat autoturismul, un Bentley in valoare de aproximativ 200.000 de euro. Spre destinatia finala a plecat cu o masina de teren, dar Bentley-ul sau l-a ajuns din urma, dupa ce a fost reparat in cel mai scurt timp, scrie Libertatea.

Razvan Fodor: "Nu-mi place sa-mi mangai sotia pe burtica". Actorul a venit alaturi de sotia lui la "Povestiri adevarate" si a povestit cate emotii are pentru ca urmeaza sa devina tatic. Intrebat ce a simtit cand a pus mana pe burtica ei, Razvan a povestit: "E un sentiment ciudat, initial am crezut ca o sa-mi placa sa o mangai intruna pe sotia mea pe burta. Am mangaiat-o pana cand am simtit ca a miscat. Cand a miscat, nu stiu, e senzatia aia in urma careia ti se face pielea de gaina, e ceva foarte fragil acolo pe care il simt ca ma atinge si ca imi da un imbold in palma. Nu imi place", informeaza Click.

Oanei Lis ii place sa umble cu sanii la vedere. Mama Natura a fost generoasa cu Oana Lis si, ca sa-i multumeasca parca, blonda nu ascunde nimic de ochii celor din jur. Desi capatase bunul obicei de a purta sutien, macar pe sub rochiile si topurile semi-transparente, sotia lui Viorel Lis parcurge o noua perioada de rebeliune si refuza sa-si incorseteze proeminentul bust in vreun sutien incomod. Iar asta s-a vazut cu ochiul liber in urma cu cateva zile, cand Oana a participat la o petrecere. Aceasta a purtat o rochie mulata, neagra si foarte transparenta, prin care i se vedea bustul in cel mai mic detaliu, fapt de care blonda era mai mult ca sigur constienta. Tocmai de aceea, pe parcursul serii, Oana a facut abstractie de zecile de perechi de ochi atintiti asupra ei, mai ales atunci cand statea linistita la masa, iar sanii ii cadeau peste burtica proeminenta, potrivit Cancan.

Ea are cel mai frumos fund din Romania? Raluca este o tanara din Cluj, care si-a propus sa devina model profesionist, drept pentru care s-a adresat celor de la Bucatarescu, alaturand mesajului ei un set de fotografii promitatoare, realizate la studioul Mirage Do. Pictorialul Ralucai este incendiar, fotografiile fiind artistice si scotand in evidenta formele unduitoare ale clujencei. Cei de la Bucatarescu sustin ca ea este una dintre femeile cele mai bine "cotate" pentru pictorialele pe care le vor prezenta, avand in vedere ca imaginile scot in evidenta posteriorul incredibil al clujencei, noteaza Click.

Serban de la Animal X s-a lipit de o acrobata. Serban de la Animal X a mers la intalnirea cu trupa de acrobate Globus care va reprezenta Romania la "Oscarul Circului" de la Monte Carlo. Incantat ca se afla in mijlocul lor, cantaretul a profitat de ocazie sa le cunoasca mai indeaproape. Desi au trecut mai bine de zece ani de cand fanele lesinau in fata scenei cand Serban, alias Hiena, de la Animal X isi facea intrarea, cantaretul nu si-a pierdut maiestria in arta cuceririi. Acesta a fost prezent la petrecerea de ramas bun data in cinstea acrobatelor de la Globus, inainte de plecarea lor la Monte Carlo, si a avut grija sa obtina cel putin un zambet si un pupic de la fiecare dintre ele. Desi venise cu trupa, Serban s-a pierdut rapid prin multimea de tinere si, la un moment dat, s-a lipit ca marca de plic de o bruneta, care nu a avut nevoie sa faca cine stie ce acrobatii pentru a-i atrage atentia, mentioneaza Cancan.

Jojo e insarcinata! Jojo este insarcinata in patru luni. Mai mult, actrita spune ca isi doreste o fata si un baiat, iar pentru primul copil nu vrea sa stie dinainte ce va fi. "Sentimentul este atat de special, incat este foarte greu de descris in cuvinte... Ma simt completa. Eu si Ionut, sotul meu, ne-am hotarat sa avem parte de o surpriza reala si sa aflam ce vom avea doar atunci cand se va naste. Astfel, vom avea parte si de un alt fel de asteptare. Una magica! Toata familia spera cu drag la acest eveniment si atunci surpriza a fost una de moment. Sunt cu totii foarte fericiti si incantati ca vom fi parinti!", povesteste Jojo, citata de Libertatea.

Iri, ai petrecut o noapte cu Anna Lesko? Simpla coincidenta sau intalnire aranjata? Irinel Columbeanu a petrecut noaptea de joi spre vineri in acelasi loc in care Anna Lesko se distra de minune, cu prietenele ei. Click! va prezinta, pas cu pas, filmul acelei nopti plina de mister. Joi, ora 23.00. Dupa o seara petrecuta cu fiica si soacra la cafenea, Irinel Columbeanu ajunge la restaurantul de lux Loft, situat pe bulevardul Iancu de Hunedoara, din Bucuresti. Trece bariera si, condus de valet, isi lasa masina in parcarea privata, unde o ora de stationare costa 30 de lei, scrie Click!.