Crudu ramane la Antena 1! A luat-o Capatos! Una calda, una rece, pentru Daniela Crudu. Data afara, in cele din urma, de la "Neatza", pentru a "curata" emisiunea, sutul in fund a fost un pas inainte pentru simpatica bruneta. De luni, Daniela va imparti scaunul de asistenta cu prietena ei cea mai buna, Bianca Dragusanu, actuala asistenta a lui Dan Capatos. Daniela Crudu a traversat cea mai stresanta perioada din cariera ei, de saptamana trecuta, de cand a izbucnit scandalul sexual cu Leo de la Strehaia. Acuzatiile afaceristului, ca l-ar fi "usurat" de 450 de milioane de lei vechi nu le-au picat deloc bine sefilor ei, care au mustruluit-o serios. Desi vedeta a venit la prima editie a matinalului "Neatza cu Razvan si Dani", semn ca fusese iertata, ea a fost pusa pe liber chiar in cursul zilei de luni, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Inna: "Nu am fost niciodata la cosmetica sau masaj". Este celebra, frumoasa si cu bani, insa Inna spune ca nu petrece ore intregi la cosmetica sau sala pentru a se mentine in forma. Cea mai in voga cantareata romanca marturiseste ca, atunci cand vine vorba de ingrijirea sa corporala, se bazeaza mai mult pe trucuri naturiste. "Nu fac nimic special, nu tin o dieta si nu merg la sala. Insa petrec destul de mult timp repetand alaturi de dansatorii mei. Iar asta inseamna un consum important de energie. Beau ceai in fiecare dimineata si ma intind jumatate de ora in pat inainte de concert atunci cand pot. Folosesc ulei de masline atunci cand ma intorc de la concerte. Este foarte hidratant pentru piele, dar si pentru par", a declarat Inna, anunta Libertatea.

I-a propus sa se dezbrace pe 2.000 de euro. Andreea Popescu a fost ofertata de noul post de televiziune Top One sa prezinte o emisiune interzisa minorilor. Desi ar fi primit un salariu destul de mare, bruneta a refuzat, dar nu inainte de a oferi producatorilor o solutie. Andreea Popescu a fost la un pas de a-si vedea visul cu ochii - acela de a avea propria ei emisiune TV. Bruneta a fost invitata la negocieri de producatorii de la Top One, care i-au propus sa gazduiasca un show pe teme sexuale. Potrivit scenariului, ar fi trebuit sa agate barbati in cluburi si sa-i aduca in patul din studio, in care ar fi intrat aproape goala si ar fi incins discutii pe teme deocheate. Desi nu pare, Andreea s-a dovedit extrem de pudica si le-a declarat producatorilor ca nu se simte apta sa dezbata astfel de subiecte. Decizia a fost greu de luat, pentru ca ea nu-si dorea nimic mai mult, ca job, decat un post de prezentatoare sau realizatoare TV. Un alt lucru care a facut-o sa se gandeasca de doua ori inainte de a refuza a fost salariul nesperat aruncat in joc, adica 2.000 de euro, informeaza Cancan.

Bianca Dragutanu: "Cristea m-a cerut de nevasta de multe ori". Pasiunea Biancai pentru Adrian Cristea a fost una trecatoare. Vedeta a pus punct relatiei fara resentimente, desi locuieste in continuare in casa lui. Indragostit lulea, fotbalistul a vrut sa o duca pe Bianca la altar, insa repetatele sale cereri in casatorie au fost luate in gluma. Adrian Cristea sufera si acum dupa despartirea de Bianca, vedeta dandu-i papucii in urma cu o saptamana, de indata ce el s-a mutat la echipa Universitatea Cluj. Decizia vedetei este cu atat mai usturatoare pentru Adrian, cu cat fotbalistul si-ar fi dorit sa-si intemeieze o familie alaturi de focoasa roscata: "Cristea m-a cerut in casatorie de cateva ori. Asa ca, daca voiam sa fiu femeie maritata, puteam sa fiu pana acum. Dupa relatia cu Catalin am simtit nevoia sa intru intr-o alta relatie, Adrian a fost alaturi de mine, a fost totul ok, dar eu sunt mult prea femeie pentru un copil ca el. Acum, insa, dupa ce m-am despartit de Cristea, simt nevoia sa ma bucur de statutul de femeie singura", a povestit Bianca, pentru Click.

Sharon Stone si Alain Delon s-au sarutat pasional. Actorii Sharon Stone si Alain Delon s-au intalnit la Paris, in cadrul emisiunii "Champs Elysee", si s-au sarutat in vazut tuturor. Celebrul actor Alain Delon, in varsta de 75 de ani, a fost invitat de onoare al emisiunii si s-a prezentat pe platoul de filmare alaturi de fiica sa, Anouchka. Cei doi, care joaca impreuna in piesa de teatru "Une journee ordinaire", s-au bucurat de o primire fastuoasa din partea fanilor care i-au asteptat la intrarea in studio. Surpriza serii a fost insa prezenta actritei Sharon Stone, care, de bucurie ca l-a revazut pe Alain Delon dupa o perioada lunga de timp, l-a imbratisat si sarutat in vazut tuturor, anunta Libertatea.

Amy Winehouse a cazut in plin concert. Turbulenta artista britanica Amy Winehouse a dat-o in bara la un spectacol sustinut in Brazilia: a uitat cuvintele melodiilor, a dat impresia ca e cam ametita si, colac peste pupaza, a cazut gramada pe scena. Cantareata britanica Amy Winehouse, in varsta de 27 de ani, s-a facut de ras la concertul sustinut recent la Recife, in Brazilia. Pe durata spectacolului, artista, imbracata sumar, cu o rochita scurta si stramta, si-a aratat chilotii de cateva ori si a fost protagonista unor momente jenante. A uitat versurile cantecelor si s-a comportat ca si cum ar fi fost beata, miscandu-se haotic. La un moment dat, in timpul unei melodii, Amy a incercat sa faca o pirueta, dar rezultatul a fost dezastruos: a cazut gramada pe scena, fiind ajutata de un membru al bandei sale sa se ridice. Artista nu a parut deloc deranjata de incident, izbucnind intr-un ras nebunesc, informeaza Cancan.

Cum au castigat primii bani starurile autohtone. Tudor Chirila a vandut ulei de motor. Marina Almasan developa fotografii in baie, iar Claudiu Bleont a mers cu plugusorul La varsta "fara griji si fara bani", prima suta de lei castigata "prin munca cinstita" are alta valoare. Oamenii din showbiz au prestat fel de fel de munci "pentru un pumn de banuti". Relatia actorului Claudiu Bleont cu banii este simpla: "Am nevoie de ei ca sa-mi creeze o stare de bine. Oricat de multi ar fi, banii nu-ti schimba viata. Doar tu o poti schimba", este filosofia acestuia. "Nu vreau sa am o relatie stransa cu banii, vreau sa am relatii cu oamenii", subliniaza Bleont. Primii lui bani au provenit din premiile la concursurile de scrima, sport pe care l-a practicat din clasa a IV-a pana intr-a XI-a la Clubul Steaua. In studentie, de Sarbatori, facea bani din plugusor, impreuna cu colegii de la Teatrul Studentesc Podul, scrie Click.