Delia, supersexy pe plaja in Thailanda! Uite-o in costum de baie! Delia s-a intors de curand din vacanta din Thailanda, acolo unde a mers impreuna cu iubitul ei, Razvan. Artista a vizitat insula pe care s-a filmat pelicula "The Beach", al carei protagonist a fost simpaticul Leonardo DiCaprio. Delia a postat pe contul sau de Facebook poze din concediu, in care apare in ipostaze sexy, ea aratandu-si corpul acoperit doar de un costum de baie alb, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Vadim Tudor va scrie texte pentru manelistii lui Dan Bursuc. Invitat in studio la RealitateaTV pentru a discuta despre faptul ca BBC Radio 1 a difuzat manele in direct, Dan Bursuc a dezvaluit ca europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a acceptat sa le scrie textele. Dupa ce cantaretul Shantel a explicat la BBC Radio1 ca manelele vor face senzatie in Europa, Dan Bursuc a marturisit intr-o emisiune difuzata de RealitateaTV ca acest gen muzical are mari sanse de succes pe piata europeana. In acelasi timp, Mihai Sturzu (Hi-Q) aflat si el in studio a explicat ca de cele mai multe ori manelistii sunt artisti foarte talentati insa au de pierdut datorita versurilor din aceste piese precum si datorita publicului prin care se propaga acest stil muzical, anunta Click.

Jennifer Aniston, mai sexy ca oricand. Timpul parca nu trece pentru Jennifer Aniston. Fosta partenera a lui Brad Pitt, in varsta de 42 de ani, a acceptat sa realizeze un pictorial provocator pentru numarul din februarie al revistei Allure, iar imaginile ne-o prezinta pe actrita intr-o forma de zile mari. Acesta este cel mai sexy pictorial realizat de Jennifer, care, desi este imbracata in pijamale, ne demonstreaza inca o data ce femeie gratioasa este, informeaza Libertatea.

Ramona Gabor flirteaza pe Facebook cu fostul iubit! Vezi aici schimbul de mesaje! Desi s-au despartit pentru ca nu se mai intelegeau, Ramona Gabor si Gabi Badalau pastreaza legatura prin intermediul site-ului de socializare. Sora Monicai Columbeanu a fost felicitata de ziua ei pe Facebook de fostul sau iubit, el sperand ca mesajul pe care i-l trimite o va imbuna. Gabi a complimentat-o si a alintat-o pe Ramona, iar ea i-a raspuns imediat, scrie Cancan.

Video: Andreea Tonciu ii face baie lui Victor Yila! Fosta pupaza a lui Bahmu, Andreea Tonciu isi doreste sa devina actrita. Echipa de la "Acces Direct" a decis sa ii dea o mana de ajutor, asa ca Andreea a participat la un casting inedit. Ea a fost nevoita sa reproduca scena jucata de Bianca Dragusanu in telenovela "Narcisa Salbatica". Andreea i-a facut baie unui "amnezic", Victor Yila, anunta Click.

Miranda Kerr isi alapteaza bebelusul. Actorul Orlando Bloom si sotia sa, Miranda Kerr, au ales sa isi prezinte bebelusul, nascut pe 6 ianuarie, intr-o fotografie in care ea il alapteaza, facuta chiar de fericitul tata. Fotografia o prezinta pe Miranda Kerr tinandu-l la piept pe micutul Flynn, imbujorata si zambitoare. Modelul, in varsta de 27 de ani, a marturisit ca a nascut natural si nu a folosit niciun fel de calmante. Se pare ca a avut un travaliu dificil si lung. Copilul, nascut pe 6 ianuarie intr-o clinica din Los Angeles, cantarea la nastere 4,42 de kilograme. "Orlando a fost cu mine tot timpul (...) Nu m-as fi descurcat fara el", a mentionat ea, informeaza Libertatea.

Adelina Pestritu: "Nu am primit oferte de la barbati sa fac sex pe bani! Eu o fac de placere si nu pot sa ma prefac". Adelina glumeste si spune ca face terapie cu George si il pune sa ii cumpere pantofi ca sa se impace cu el. Despre scandalul in care sunt implicati Daniela Crudu si Leo de la Strehaia, Adelina spune ca nu a fost ofertata de niciun barbat care sa ii propuna sex pe bani. "Fac terapie cu George si de fiecare data cand ma supara ii spun sa imi cumpere pantofi. Vreau sa il fac sa simta cand ne certam. Nu am primit oferte de la barbati sa fac sex pe bani pentru ca eu o fac de placere si nu pot sa ma prefac", a spus Adelina Pestritu, scrie Cancan.

Premiera! Uite-l pe Elton John alaturi de copilul sau! Cantaretul si iubitul sau, David Furnis, au anuntat luna trecuta ca in viata lor a venit un bebelus, cu ajutorul unei mame surogat. In prezent, publicatia Us Weekly a dezvaluit poze cu intreaga familie. "Este un omulet fericit. Este foarte linistit si pur si simplu adora sa fie ingrijit, cocolosit si sa i se cante", marturiseste Zachary. Se pare ca Elton este si tatal biologic al baietelului, anunta Click.