Uite ce chiloti o sa poarte Ramona Gabor in noaptea nuntii. Ramona Gabor l-a primit in vizita pe reporterul Kanal D, Marius Nita, caruia i-a aratat o parte din bagajele cu care s-a intors din America, unde a fost in vizita la sora sa Monica Columbeanu. Printre hainele din geamantanul Ramonei Gabor, Marius Nita a gasit o pereche de chiloti inedita despre care acesta a crezut ca este o perdea, numai ca Ramona Gabor l-a corectat imediat, spunandu-i ca acel obiect este, de fapt, o pereche de chiloti pe care vrea sa o poarte in noaptea nuntii. "Cand o sa ma marit o sa port acesti chiloti. Sunt multifunctionali, pot sa ii folosesc si pe post de perdea", a declarat Ramona Gabor pentru "Drept la tinta". Sora Monicai Columbeanu si-a cumparat din America mai multe perechi de chiloti care mai de care mai interesanti, unii avand atasati mai multi clopotei care fac zgomot la fiecare miscare, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Sora Danielei Crudu: "Era sa-mi plesneasca silicoanele pe partie!". Sora Danielei Crudu, Ana-Maria, a tras o sperietura zdravana, in urma cu doua saptamani, cand a fost in vacanta la munte. Blonda a crezut ca i s-au spart silicoanele, in momentul in care a luat o busitura zdravana pe partie. Ana-Maria Crudu a intrat si ea in randul vedetutelor din show-biz, anul trecut, in noiembrie, cand si-a tras o pereche de silicoane cu care a facut-o invidioasa chiar si pe mult mai cunoscuta ei sora, Daniela, noua asistenta a lui Dan Capatos. Pentru ca scapase de dureri iar operatia incepuse sa se vindece, Ana Maria a plecat in urma cu doua saptamani cu prietenii la munte si, fara sa-si faca probleme, s-a dat cu sania pe partie. Din pacate, la o miscare gresita, blonda a luat o busitura de toata frumusetea chiar pe noile ei implanturi, anunta Click.

Tandarica, indragostit de 2 femei: "Sunt un cuceritor notoriu!". Muzicianul Ovidiu Lipan Tandarica a fost surprins de paparazzi de la stl.ro in compania unei frumoase domnisoare, o blonda, de numai 20 de ani. Cei doi au iesit la o scurta plimbare prin mall, iar domnisoara a pus ochii pe o poseta. Fara sa ezite, artistul de 59 de ani i-a cumparat-o, iar apoi i-a facut cadou si cateva articole vestimentare. "Eu sunt un vesnic tanar si am foarte multe admiratoare, daca vorbesc despre o domnisoara ca as fi cu ea, supar pe alte 20. Sunt intr-o mare dilema. Eu sunt un cuceritor notoriu, aici e problema", a declarat Ovidiu Lipan, care insa nu a putut spune cine este domnisoara blonda cu care era. Tandarica iubeste, spun ziarele, doua femei, de varste diferite: tanara de 20 de ani si o alta femeie, de 40 de ani, mult mai matura, mult mai sofisticata, informeaza Libertatea.

Oana Lis se opereaza ca sa fie virgina in noaptea nuntii. Daca nu demult s-a imbracat sexy pentru o sedinta foto, acum blonda este dispusa sa si sufere ca Viorel Lis sa ii cada la picioare. Drept urmare, Oana se gandeste serios sa faca o interventie chirurgicala care sa o ajute sa fie din nou virgina. "Ma gandeam acum, inainte de nunta sa-mi fac o operatie de himenoplastie, sa fiu fata mare in noaptea nuntii!" a scris Oana pe Facebook, scrie Cancan.

Nicoleta Dragan, obraznica cu acadeaua-n gura, intr-un pictorial incendiar. Nicoleta Dragan, absolventa a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene, a pozat in ipostaze incitante intr-un pictorial pentru Onlinecafe.ro. Nicoleta a fost desemnata castigatoarea unor concursuri de frumusete si a pozat intr-o cunoscuta revista pentru barbati la sfarsitul anului trecut. "Nicoleta Dragan, sau "blonda de la Externe" a realizat un pictorial dulce si pervers pentru OnlineCafe, pictorial menit sa incalzeasca orice barbat in aceasta zi extrem de friguroasa", anunta Click.

Jennifer Lopez, pictorial sexy in revista Glamour. Jennifer Lopez a pozat, recent, intr-un pictorial incendiar, pentru revista Glamour din Rusia. Cantareata de 41 de ani a demostrat ca arata superb, desi multi au spus ca fizicul ei este perfect datorita Photoshop-ului. Insa J Lo chiar a lucrat la aspectul ei foarte mult in ultima vreme, in plus ea este imaginea unei companii de farmaceutice si filmeaza in paralel doua videoclipuri. In fotografia de pe coperta, JLO este imbracata intr-un costum cu animal print, in timp ce in fotografiile din interiorul revistei poarta o rochie si un costum realizat din cristale si pene, care ii lasa la vedere aproape tot corpul, informeaza Libertatea.

Enrique Iglesias a lasat-o insarcinata pe Ana Kournikova?! Surse din anturajul cuplului Enrique Iglesias-Ana Kournikova au declarat ca acestia asteapta un copil. Cantaretul le-a spus prietenilor sai ca urmeaza sa devina tata si ca este nerabdator sa isi tina copilul in brate. Cu toate acestea cei doi au refuzat sa comenteze aceasta informatie cand au fost intrebati daca urmeaza sa devina parinti, scrie Cancan.

Sanzi, certata de iubit ca s-a dezbracat in zapada. Curajoase din fire, Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu au acceptat fara rezerve sa filmeze imbracate sumar, numai in costume de baie, in nametii din fata sediului emisiunii "Acces direct". Pe langa faptul ca a riscat sa se aleaga cu o raceala de toata frumusetea, care sa o tina la pat cateva zile bune, Sanzi a "capatat" o mustruluiala seriosa din partea iubitului ei, Bobby. Avocat de meserie, tanarul nu agreeaza aparitiile iubitei sale in astfel de costumatii, el fiind si cel care a consiliat-o sa renunte la imaginea de pitipoanca. Sanzi este joi invitata noastra la emisiunea "Click! pe VIP", ce se va difuza pe click.ro, incepand cu ora 13.00 si ne va povesti ultimele noutati atat din viata ei intima, cat si din cea profesionala, anunta Click.