Anna Lesko isi pipaie silicoanele cu mana rupta. Solista a scapat de ghips si si-a incretit parul. Anna Lesko a revenit pe scena vineri, la un eveniment monden, intr-o forma de zile mari, dupa accidentul suferit pe o partie de schi din Franta, scrie Click.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Cu ea a mers in patul lui Berlusconi! In septembrie 2009, cotidianul "Corriere della Sera" a publicat un material incendiar despre orgiile organizate de premierul italian Silvio Berlusconi, la care ar fi participat mai multe fotomodele. Intreprinzatorul italian Gianpaolo Tarantini declara atunci anchetatorilor ca seful guvernului de la Roma a platit cu cate 1.000 de euro mai multe tinere, printre care si pe romanca Ioana Visan, cunoscuta sub numele de Ana, pentru "servicii sexuale". "Ioana Visan si modelul Barbara Guerra au fost invitate la resedinta premierului din Roma, unde si-au petrecut noaptea, iar pentru serviciile lor au fost platite de mine", spunea Tarantini. Guerra si Visan au negat categoric si, in sprijinul variantei lor, au incercat sa aduca argumente spunand ca ele nici macar nu se cunosc, scrie Cancan.

Ups! Harra, uite ca ti s-au vazut sfarcurile! Prezentare de fite vineri seara in cazinoul Fortuna Palace din Capitala. Fotomodele profesioniste sau de ocazie au defilat "imbracate" doar in lenjerie intima si tapetate cu bancnote de 100 de euro, spre deliciul celor prezenti. Rose Marie Florescu, DJ Harra si Diana Guresoaie au fost printre modelele care au facut senzatie, scrie Click.

Andreea Tonciu, gospodina-dinamita. Ajunsa ca un meteorit in bucataria unui restaurant bucurestean, iubita fotbalistului Mitea ne-a aratat ca o adevarata fata de oras poate gati infofolita cu blana si cu ditamai geanta pe brat. Pentru oricine a vazut-o cel putin o data pe Andreea Tonciu, este limpede ca domnisoara nu are nimic in comun cu gatitul. Si daca acest lucru nu era limpede pentru toata lumea, iubita fotbalistului Nicolae Mitea a dat o reprezentatie de zile mari in bucataria unui restaurant cu specific romanesc proaspat inaugurat. A intrat pe usa imbracata intr-o haina de blana scumpa si avand pe brat o geanta cu un pret si mai piperat, scrie Cancan.

Radu Valcan a muscat-o pe Adela Popescu de nas. Fotoreporterii Libertatii i-au surprins pe Adela Popescu si pe Radu Valcan la o plimbare romantica prin Parcul Herastrau din Capitala. Cei doi indragostiti s-au harjonit tot timpul, si-au zambit fericiti unul altuia, s-au sarutat si la un moment dat Radu chiar a muscat-o pe Adela de nas. Cuplul inceputului de an este, cu siguranta, cel format din vedetele telenovelei "Iubire si onoare" de la Acasa TV, Radu Valcan si Adela Popescu. Cei doi actori au fost surprinsi, cu doua zile in urma, de fotoreporterii Libertatii in timp ce se plimbau si se sarutau fara incetare, prin Parcul Herastrau din Capitala. Radu Valcan a ajuns primul in parc. A asteptat-o nerabdator pe iubita lui, iar in momentul in care Adela a aparut, actorul a alergat spre ea, scrie Libertatea.

Cristi Tanase, agresiv in pat? Diana Guresoaie a venit vineri, la videochatul Click!, si a vorbit deschis despre fostul iubit, Cristi Tanase, dar si despre ceilalti barbati din viata ei. "Nici unul dintre iubitii mei nu a fost romantic, erau mai agresivi!", a dezvaluit Diana, citata de Click.