Bianca se usuca pe picioare: "Din ianuarie pana acum am slabit zece kilograme". Bianca Dragusanu a declarat la inceputul emisiunii "Un show pacatos", din aceasta seara ca a slabit zece kilograme, de la inceputul anului pana acum. Dan Capatos a observat in aceasta seara ca fosta iubita a lui Catalin Botezatu si Adrian Cristea a slabit foarte mult, lucru confirmat de asistenta sa roscata. "Am slabit zece kilograme din ianuarie si pana acum, dar nu fac nimic neobisnuit pentru asta", i-a spus Bianca lui Dan Capatos, scrie Cancan.

caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cruduta si Pescariu in pozitia 69 in club. Asistenta pacatoasa, Daniela Crudu, si make-up artistul, Adrian Pescariu, au fost suprinsi intr-o pozitie sexy intr-un club din tara. Prezenti in clubul The Bank din Constanta pentru o prezentare, Cruduta si Pescariu au facut un adevarat spectacol pe podium. Show-ul lor a continuat si in culise, cei doi adoptand diferite pozitii mai putin ortodoxe. Nu stim daca de vina a fost oboseala sau bauturile consumate. "Da, am baut si am petrecut cu Daniela. De obicei nu beau, dar acum am baut de bucurie pentru ca spectacolul a fost un adevarat succes", a marturisit Pescariu. Spre deosebire de acesta, asistenta lui Capatos a consumat toata seara doar lapte. "Ea nu consuma alcool ca o bate taica-su", a mai spus razand make-up artistul, scrie Click.

Irinel, nu mai ai voie cu astfel de "pasarici" acasa! Dupa ce magistratii i-au incredintat custodia micutei Irina (4 ani), Irinel Columbeanu nu mai are voie sa faca pasi gresiti. Un dezmat de genul celui care a avut loc anul trecut intre miliardarul de la Izvorani si doua blonde apetisante, Florentina Salalidis si Anca Chebac, nu va mai fi posibil. Nu de alta, dar Iri va trebui sa se dovedeasca a fi un tatic grijuliu, dar si impecabil din punct de vedere moral, mai ales ca domiciliul fetitei va fi la Izvorani. Cele doua fete ajunse celebre dupa aventura cu Columbeanu au aratat presei cam tot ce se putea arata, scrie Libertatea.

Crudu a mimat sexul cu Stoian in direct! A ramas in fundul gol. Daniela Crudu este extrem de dezinvolta, face orice gest ii vine in minte, fara sa se gandeasca la consecinte sau la imaginea ei. Ea s-a urcat in poalele lui Stoian de mai multe ori, dar de data aceasta i-a sarit in brate, incolacindu-si picioarele in jurul taliei acestuia. Asistenta bruneta a lui Dan Capatos este atat de impulsiva, cand intra in platoul emisiunii "Un show pacatos", incat ii sare de cele mai multe ori in brate lui Mircea N. Stoian, care este suficient de matur ca sa ii fie tata la o adica. Crudu a intarziat in aceasta seara la emisiune, iar cand a intrat in platou a atras atentia imediat datorita rochitei foarte scurte, dar si pentru ca si-a aratat fundul si chilotii in momentul in care a mimat o pozitie sexuala cu Mircea N.Stoian, scrie Cancan.

Chiar daca si-a tunat bustul, Simona e hotarata sa nu si-l arate: "Nu o sa mai pozez goala". Vestea ca Simona-Sensual si-a pus silicoane a socat intreaga suflare mondena, care e nerabdatoare sa-i vada noile "podoabe" ale fostei vedete a rubricii "Vremea" din Libertatea. Doar ca, spre dezamagirea fanilor blondei, Simona sustine sus si tare ca nu va mai poza niciodata goala. "Eu nu mi-am pus silicoane ca sa pozez topless. Stiu ca s-a zvonit ca m-am operat ca sa apar intr-un pictorial, dar nu e adevarat. Nu cred ca o sa mai pozez goala niciodata", ne-a marturisit Simona, care si-a marit sanii weekendul trecut, la o clinica din Capitala. Simona ne-a mai spus ca si-a facut aceasta operatie pentru ca asa a simtit nevoia, si nu cum sustin gurile rele, din invidie fata de sora sa, Alice, care a aparut recent intr-un pictorial incendiar, Libertatea.

Au facut sex dupa suporturi de bere cu pozitii. Deea şi Dinu Maxer au avut după ce să se inspire atunci când l-au conceput pe micuţul Andreas Kristian, care a venit pe lume lunea trecută. Într-una din vacanţele lor în Grecia, cei doi îndrăgostiţi şi-au cumpărat nişte suporturi de bere cu poziţii de sex. Deea şi Dinu au fost foarte încântaţi de aceste suporturi inedite şi au pus în practică la ei în dormitor toate aceste poziţii. „Aşa l-am conceput pe băieţelul nostru. Chiar aici, în dormitor!", ne-au dezvăluit cei doi soţi, scrie Click.

Ogica s-a amorezat de Miss si i-a pus o pila la OTV. Stelian Ogica a fost amfitrionul unui concurs de frumusete si inca din timpul acestuia a pus tinta pe una dintre concurente. Intamplator sau nu, chiar blonda bine dotata a castigat titlul de "Miss Relax Models", iar "Spaima loteriei" a declansat imediat asaltul. El i-a promis focoasei blondine, Raluca Podea, de 23 ani, ca o poate "impinge" intr-o emisiune TV. Si se pare ca Ogica are inca relatii sus-puse la OTV, televiziunea unde a devenit cunoscut, de vreme ce Raluca a obtinut deja postul de asistenta la matinalul de la televiziunea lui Diaconescu "Zori de zi". Acum ramane de vazut cum va evolua relatia dintre Ogica si blonda, scrie Cancan.

Andreea Popescu: "In afara de sex pe bani, le-am incercat pe toate!". Andreea Popescu recunoaste ca s-a drogat. Dansatoarea Deliei Matache si-a asumat in totalitate perioada in care facea videochat, episod dezvaluit in exclusivitate de Cancan. Aceasta sustine ca teribilismul a impins-o la multe lucruri necugetate. La 19 ani a facut videochat, apoi a dansat la bara in Italia, s-a tatuat inainte de majorat si lista ar putea continua. Toate acestea au fost facute publice si, cu toate ca nu i-au picat bine, mai ales ca parintii ei le-au aflat din presa, Andreea Popescu si le-a asumat in totalitate. Mizand pe teribilismul varstei, bruneta a dezvaluit chiar mai mult. "Am fost o adolescenta rebela si am vrut sa-mi fac o idee despre fiecare lucru care mi-a iesit in cale. In afara de sex pe bani, le-am incercat pe toate. Inclusiv drogurile!", ne-a marturisit dansatoarea cu o atitudine perfect asumata, scrie Cancan.