Biancai ii place mult la locul de munca! I s-au intarit sfarcurile in direct. Bianca Dragusanu a incantat spectatorii si telespectatorii emisiunii "Un Show Pacatos". Asistenta lui Capatos a purtat un top alb, mulat si semitransparent prin care i s-au vazut foarte bine sanii. Se pare ca era racoare in platou deoarece sfarcurile Biancai erau atat de proeminente incat se vedeau de la distanta. Chiar si telespectatorii au putut observa ce ascunde roscata pe sub bluza, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Sanziana Buruiana si-a aratat sanii naturali intr-un pictorial. Fondatoarea Partidului Fotomodelelor, Sanziana Buruiana, s-a dezbracat pentru Bucatarescu intr-un pictorial plin de atitudine. Sanziana a povestit in interviul care insoteste pictorialul ca in liceu a fost tocilara si ca nu tine cure de slabire, ba chiar mananca nesanatos. Frumoasa blonda are antipatii legate de fotbalisti, cu care nu s-ar cupla niciodata decat daca ar purta numele de David Beckham sau Cristiano Ronaldo. Pana cand unul din cei doi se elibereaza din relatiile in care sunt prinsi, Sanziana iubeste un avocat pe nume Bobby Constantinescu, care o plimba unde vrea valiza ei, anunta Click.

Fostele iubite ale lui Liviu Varciu au ajuns in pat impreuna. Andreea Popescu si Gabriela Pavel, cele doua foste iubite ale lui Liviu Varciu, o dau la pace si dupa ce au trecut pe rand prin patul lui Varciu, au acceptat provocarea fotografului Dan Puiu si au ajuns in pat impreuna. Conform site-ului emulte.ro, unde au aparut imagini cu cele doua foste iubite ale lui Varciu, acestea au dat ce au avut mai bun in ele si au acceptat sa pozeze sexy in jacuzzi, dar si-au facut si de cap in pat, in tinute extrem de senzuale, starnind imaginatia barbatilor, informeaza Libertatea.

Marina Dina si-a masurat sanii si fundul in direct!: "Tot 90 am!". Marina Dina a vrut sa inchida gurile celor care au acuzat-o ca in ultima perioada si-a neglijat silueta si ca s-a ingrasat cateva Kilograme. Apetisanta blonda a luat un centimetru si si-a masurat sanii si fundul in direct pentru a le arata ca are aceleasi dimensiuni care au consacrat-o. Dupa ce a terminat de verificat bustul, Marina a exclamat fericita: "Tot 90 am!", scrie Cancan.

Elena Basescu i-a dat papucii lui Syda. Elena Basescu nu are noroc in amor si pace. Daca pe plan politic inregistreaza "succesuri dupa succesuri", barbatii pe care i-a iubit au dezamagit-o crunt. Mult trambitata nunta cu Syda a fost anulata brusc din cauza infidelitatilor craiului de Dorobanti. Cu putin timp inainte de nunta lor, ce trebuia sa aiba loc, conform apropiatilor, in aceasta primavara, Bogdan s-a gandit ca n-ar fi rau sa mai "copilareasca" prin cluburi. Poate ca Elena nu ar fi aflat niciodata de intentiile lui ascunse, caci Syda are prieteni cu fermoar la gura, numai ca a avut ghinionul sa fie prins in fapt chiar de viitoarea sotie. Potrivit revistei Star, Eba a sosit neanuntata in Bucuresti si s-a dus tinta peste el in clubul in care se distra de mama focului. Cand a intrat, Elenei i s-a taiat respiratia, caci Bogdanel, iubitul ei din ultimii trei ani, avea o fata agatata de gat. Indurerata de scena la care a asistat, aceasta a parasit clubul val-vartej, fara sa se dea in spectacol, anunta Click.

Crudu si-a hranit decolteul cu "lei grei" si trandafiri. Pe unde isi poarta gleznele fine Cruduta lui Capatos e musai sa iasa nebunie. Pacatos sau nu, spectacolul brunetei face de fiecare data toti banii, drept dovada chiar si cei primiti in decolteu, pentru ca la final show-ul sa fie gustat de public precum o acadea delicios de colorata. Zilele trecute, "pacatoasa" Daniela a comis-o din nou in stilul caracteristic, intr-o cafenea din Capitala, unde s-a strambat, a dansat ori s-a infruptat senzual din covrigei. Si, drept rasplata, bruneta a primit un trandafir rosu, pe care l-a pozitionat unde altii doar cu gandul ajung, informeaza Cancan.