Adina Barbu: "M-am gandit sa fac sex cu mai multi barbati". Posesoarea celor mai mari silicoane din Romania a venit astazi in emisiunea "Click! pe VIP!". Adina Barbu, supranumita si "noua Nicoleta Luciu" a raspuns intrebarilor puse de internauti si a povestit ce planuri are pentru viitor. Bruneta a fost descoperita de Dan Silviu Boerescu, seful "Playboy" din Romania si autorul site-ului bucatarescu.ro. De fapt, pe acest domeniu de Internet, Adina a pozat de mai multe ori pentru el. Are 28 de ani, este originara din Brasov, unde si locuieste in prezent, si are doua surori: Luciana si Claudia. Tanara viseaza la o cariera in televiziune si se bazeaza pe Luis Lazarus pentru asta. Omul de afaceri a primit toate aprobarile pentru "Zeus TV", iar Adina este cat se poate de incantata, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Adelina Pestritu e sado-maso! Dupa ce reprezentantele sexului frumos au fost rasfatate de 1 martie cu o prezentare de moda semnata Catalin Botezatu si un numar incendiar de streaptease, seria evenimentelor de exceptie a continuat intr-un club din Regie, miercuri noapte, cu o prezentare mixta, baieti si fete, extrem de fierbinte, intitulata sugestiv "Fatish Night". Adelina Pestritu, Andreea Necula, Alexandra Enachescu, Jhanell, Izabela Patrascoiu, Agnes si alte manechine in voga au defilat alaturi de cei mai sexy barbati ai momentului, Marian Popescu, Sebi Szigeti, Adrian Diaconescu (alias Dj Franz) si Alexandru Baciucu, care au avut prezentari chia si pentru D&G. Adelina a avut o aparitie soc pe scena, defiland intr-un costum de latex cu portiuni transparente, peruca si lanturi in mana. Sanziana Buruiana a avut rolul de MC al show-ului, dar a chemat-o pe scena, alaturi de ea si pe Daniela Crudu, care are mai multa experienta in aceasta postura, anunta Libertatea.

Bote practica abstinenta sexuala: "Am renuntat la cele fizice". Catalin Botezatu a trait de-a lungul vietii foarte multe dezamagiri in dragoste. Tocmai de aceea a decis sa le interzica fetelor aspirante la titulatura de Next Top Model sa se indragosteasca de el. Inzestrat cu talent, perseverenta si, poate, putin noroc, creatorul de moda a ajuns acolo unde si-a propus. Insa nu poate spune ca a cunoscut fericirea suprema in dragoste. Atunci cand iubeste poate sa dea absolut tot pentru persoana iubita, sa sacrifice oameni, bani, daca acest sacrificiu il ajuta sa fie cu cea pe care o iubeste. A iubit foarte mult, uneori chiar mai mult decat propria viata, insa dezamagirile nu au intarziat sa apara. Tocmai de aceea, acesta le-a interzis fetelor de la Next Top Model sa se indragosteasca de el si toate acestea pentru ca el stie cel mai bine cum e sa suferi din dragoste, informeaza Cancan.

Varciu scrie o carte cu detalii din pat. Liviu Varciu s-a saturat de speculatiile despre viata lui personala, asa ca s-a hotarat sa scrie o carte autobiografica. Artistul va povesti cu lux de amanunte momente cheie din viata sa, din copilarie si pana acum. Capitole intregi vor fi dedicate activitatii sale profesionale, dar si detaliilor picante din dormitor. Varciu va povesti cum au fost de fapt relatiile cu femeile din viata sa, printre care Adelina Pestritu, Iguana si Dj Harra. Cartea este aproape gata, iar lansarea pe piata urmeaza sa aiba loc la inceputul verii. Varciu spera ca odata ce oamenii citesc aceasta carte sa-l vada asa cum este el de fapt, dincolo de imaginea de Don-Juan pe care o are in showbiz-ul autohton, scrie Click.

Lady GaGa, ametita si cu chilotii la vedere. Excentrica Lady GaGa nu stie ce sa mai faca pentru a iesi in evidfenta. Cantareata, care surprinde la fiecare aparitie, a reusit sa intoarca privirile tuturor celor prezenti, miercuri seara, la Paris Fashion Week, unde a debutat ca model. Artista s-a prezentat la eveniment purtand ciudatele ei incaltari si imbracata intr-un catsuit transparent, cu imprimeu de leopard, permitandu-le celor prezenti sa-i admire in voie lenjeria intima. Mai mult, mandra de cum s-a descurcat la prima experienta pe catwalk, GaGa a sarbatorit la final cu mai multe pahare de sampanie si a parasit petrecerea pe sapte carari, anunta Libertatea.

Rihanna s-a dezbracat pentru Nivea. Rihanna a devenit imaginea companiei Nivea cu ocazia implinirii a 100 de ani de cand este pe piata. Pentru noua campanie de promovare, artista a ales sa se dezbrace si sa isi arate pielea extrem de ingrijita. "In ultimii 100 de ani Nivea a fost unul dintre brandurile-model pentru ingrijirea pielii in toata lumea, construit pe increderea cumparatorilor. Suntem foarte incantati sa o avem pe Rihanna langa noi pentru a celebra 100 de ani pe piata", a spus Markus Pinger, unul dintre membrii Nivea, informeaza Cancan.

Heidi Klum si-a dat chilotii jos la petrecerea lui Elton John. Heidi Klum, unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, a socat zilele trecute, la petrecerea organizata de Elton John dupa gala Premiilor Oscar. Vedeta si-a dat jos chilotii, in vazul tuturor. Heidi Klum a fost prezenta la traditionalul eveniment caritabil organizat anual de Elton John. Rugata sa-i ofere un cadou celebrului realizator de televiziune Jay Leno, frumoasa Heidi Klum a spus cu regret ca nu are nimic ce i-ar putea da. Dupa cateva secunde si-a dat seama ca exista un obiect pe care i l-ar putea totusi darui, un lucru extrem de intim, chilotii ei. Cum era de asteptat, gestul sau a socat, mai ales ca purta o rochie cu o crapatura destul de adanca, scrie Libertatea.