Rosse Marie Florescu si-a varsat cutia cu sclipici intre sani. Ca si cum nu era destul de vizibila gratie multitudinii de accesorii pe care le purta intr-un club din Constanta, Rosse Marie Florescu si-a turnat si un strat consistent de fard argintiu intre sani. Chemata la un eveniment la malul marii, unde a prezentat cateva piese de lenjerie intima, Rosse Marie Florescu a mers, dupa "munca", la distractie intr-un club. Cum e singura, dupa despartirea de iubitul ei italian, modelul face eforturi sa fie in centrul atentiei si nu se zgarceste cand e vorba de accesorii si farduri. Aceasta risipa de ornamente a facut ca ea sa poata fi reperata de la mare distanta, pentru ca avea intre sani o cantitate de sclipici argintiu deloc neglijabila, cel mai probabil o cutie intreaga. In lumina din club sclipiciul isi facea treaba de minune, pentru ca sanii lui Rosse Marie atrageau toate privirile, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Verisoara Crudutei, show lesbi pe podiumul de moda! Georgiana Crudu vrea cu orice pret sa devina celebra precum verisoara ei Daniela. Tanara in varsta de 16 ani a defilat saptamana trecuta in clubul The Bank din Constanta pentru Adrian Pescariu. Coregrafia pusa in scena de designer pentru colectia Amazonian a fost una senzuala, dar asta nu a oprit-o pe Georgiana sa-si intre in rol. Impreuna cu manechinul Ioana Manac a jucat o scena erotica pe catwalk, care, potrivit privitorilor, a fost cat se poate de reala. Cele doua s-au sarutat, si-au masat sanii si s-au tavalit pe podium, anunta Click.

Catrinel Sandu: "Nu as poza niciodata goala". Catrinel Sandu este considerata una dintre cele mai sexy femei din showbizul romanesc si chiar daca s-a mutat in America ea a ramas in mintea romanilor drept o femeie foarte frumoasa. Cu toate acestea sustine ca nu ar poza niciodata goala. Desi are un sot foarte ingaduitor, despre care spune ca "este cel mai dulce din lume" si nu este deloc gelos, Catrinel Sandu ar spune un nu hotarat oricarei oferte de a poza nud. Frumoasa blonda a declarat ca nu a reusit nimeni sa o convinga sa se lase fotografiata goala, iar acum, dupa ce a nascut acest lucru nu ar mai fi posibil. "Nu am pozat niciodata goala, cu toate ca am avut oferte in acest sens. Daca nu am fost convinsa atunci sa o fac, cu siguranta acum, cu atat mai mult, nu o voi face", a declarat Catrinel Sandu, informeaza Libertatea.

Catalin Botezatu si-a pierdut controlul intre doi barbati. Chiar daca este ocupat cu diverse proiecte de televiziune si prezentari de moda, Catalin Botezatu si-a facut timp la inceputul acestei saptamani pentru o serata mondena in Capitala. Plictisit la un moment dat de atmosfera de gala a evenimentului, Bote s-a gandit sa dea ceva culoare reuniunii cu diverse "comicarii". La adapostul a doi barbati la fel de bine echipati, designer-ul a avut un moment de ratacire, un gest vulgar la prima vedere, adresat fotografilor. Pana la urma, "gluma" acestuia a fost gustata de asistenta cu un cor de zambete si priviri languroase, mai ales din partea amicilor sai "colorati", scrie Cancan.

Zavoranca face chef de divort cu silicoane. Oana s-a impacat deja cu ideea separarii de Pepe si a planuit o serie de schimbari menite sa-i imbunatateasca imaginea si sa-i ridice moralul. Zilele acestea, Zavo s-a programat la estetician si se va opera la sani, nemultumita ca a slabit mult in ultima perioada. Cei opt ani de iubire dintre Oana si Pepe s-au dus pe apa sambetei. Procesul interminabil dintre vedeta si mama ei, pentru averea evaluata la 40 de milioane de euro, a condus la racirea relatiilor in cuplu, iar Pepe vrea sa divorteze. Desi despartirea nu i-a picat bine deloc, Zavo incearca sa-si ascunda suferinta, astfel ca si-a gasit repede alte preocupari. Vedeta isi va pune, din nou, silicoane: "Imi pun silicoane pentru ca am slabit si vreau sa fiu mai tatoasa. Da, e a sasea operatie, dar stiu ca cineva acolo sus ma iubeste. Nu mor eu, sau daca mor o sa fiu fericita ca imi pun tate! Nu am stabilit inca ziua in care ma operez. Maine (n.r. azi) ma duc la analize si dupa aceea stabilesc. Va fi zilele astea, oricum", a declarat Oana, pentru Click.

Pamela Anderson, beata la Carnavalul de la Rio! Pamela Anderson, 44 de ani, nu a vrut sa lipseasca de la Carnavalul de la Rio, Brazilia. Ca la mai toate aparitiile la astfel de evenimente, fostul iepuras Playboy nu a ratat oazia de a consuma bauturi alcoolice pentru a intra mai bine in atmosfera. Ziaristii elvetieni de la Blick spun chiar ca Pamela s-a imbatat de la cata bere a baut si ca, ametita de aburii alcoolului, a mers in camera de hotel in care era cazata la brat cu un bartbat mai tanar decat ea, acesta plecand spre dimineata, informeaza Libertatea.