Laurette nu se mai fereste sa-si arate sanii. Superba mulatra, care si-a upgradat bustul recent, a pozat topless pentru www.bucatarescu.ro. Ea a promis noi surprize in viitorul apropiat. Chiar daca iubitul ei nu a fost de acord sa-si puna silicoane, Laurette este mandra de sanii ei. Ea a realizat un pictorial "de foc" in care isi arata in toata splendoarea "bijuteriile". Tanara braileanca s-a afisat timid, cu sanii goi, imediat dupa interventia chirurgicala si in Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Unele vedete sunt frumoase nemachiate. Chiar daca nu arata foarte bine, unele femei par foarte dragute sau chiar frumoase pentru ca sunt atente cu modul in care se imbraca sau se machiaza. Din pacate, fara aceste mici retusuri, unele doamne si domnisoare sunt uratele. Altele, arata bine cu sau fara machiaj. Am ales cateva vedete care sunt frumoase de la mama natura. Integral in Libertatea.

Moni, alungata cu pumnii de la vila din Izvorani. O zi si o noapte de cosmar pentru Monica Columbeanu. Tanara a fost la vila de la Izvorani sambata, pentru a o vedea pe micuta Irina. A intampinat insa rezistenta angajatilor lui Irinel, care nu au lasat-o sa intre in casa. Situatia a degenerat cand Monica a incercat sa-si ia masina si totul s-a terminat la Spitalul de Urgenta. "Leziunile Monicai Columbeanu au fost facute de muncitori, angajatii lui Irinel Columbeanu la instigarea acestuia. Au bruscat-o. Au avut loc acte de violenta, acte de violenta verbala, fizica. Se va stabili totul in urma unei anchete. Are vanatai si escoriatii in zona pieptului si a mainilor. Clienta mea s-a dus sa-si vada fata care este izolata in mod fortat", a declarat Ionut Dojan, avocatul fotomodelului, in noaptea de sambata spre duminica, dupa o zi de cosmar pentru clienta sa, informeaza Click.

Oana Zavoranu a cerut ajutorul vrajitoarelor. Desi declara obsesiv ca este fericita si ca-i este bine fara Pepe, Zavoranca pare sa nu-si gaseasca linistea. Viata ei a intrat pe un fagas de pe care incearca sa iasa, indiferent de mijloace. Si, socant!, a ales magia, chiar daca, potrivit unei vorbe din popor, a fost nevoita sa-si vanda sufletul. Resursele Oanei Zavoranu par sa se fi epuizat in razboaiele pe care le duce de ani de zile cu mama ei si de numai doua luni cu Pepe. "Querida" nu mai are "munitie", asa ca, incredibil, dar 100% adevarat!, a apelat la vrajitoare pentru a-si putea continua bataliile. Si cum cea mai fierbinte problema a ei este divortul de Pepe, la ceas de noapte, atunci cand puterea magiei este mai mare si ritualurile isi ating scopul, Oana a mers sa gaseasca raspunsuri si solutii in fierturi si descantece la vrajitoarele din Chitila, scrie Cancan.

Simona Sensual: "Silicoane am, mai vreau un copil". Silicoane noi in showbiz. Simona Sensual si-a facut o schimbare radicala de primavara si, desi era destul de dotata, si-a pus implanturi de 450 de mililitri. "Tunata" si fericita, vedeta se gandeste acum sa faca un copil. Simona Sensual (29 de ani) e una dintre primele fotomodele de la noi, care a pozat cu sanii la vedere, mandra de podoabele din dotare. Cum competitia e insa una acerba, iar silicoanele din showbiz s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, iata ca blonda a apelat la masuri extreme, anunta Click.

Ce sexy e Natalia Mateut! Cu toate ca nu intotdeauna reuseste sa impresioneze prin tinutele pe care le adopta in anumite situatii, atunci cand urca pe podium tanara Natalia Mateut este de fiecare data o aparitie sexy, ce atrage privirile tuturor barbatilor din camera. Natalia Mateut a fost de aceasta data una dintre manechinele care au prezentat o colectie de blanuri, in clubul Sky din Paulesti, aflat in apropierea orasului Ploiesti, informeaza Libertatea.

Video: Kate Winslet, goala intr-o reclama. Actrita Kate Winslet este protagonista celei mai noi reclame pentru rujurile "L'Absolu Nu" de la Lancome. Vedeta din "Titanic" apare in reclama cu un nou look. Ea isi acopera partial corpul cu un cearceaf de satin, in timp ce vorbeste la telefon de pe podea, scrie Click.