Cruduta vrea sani mai mari! Isi pune silicoane noi. Daniela Crudu a vrut sa dea o stire in exclusivitate la Un show Pacatos si a marturisit ca o bate gandul sa isi puna silicoane noi. Crudutei nu-i ajung implanturile de acum si vrea sa o ajunga pe colega ei de platou si deci sa aiba sani cu vreo doua marimi mai mari. Bianca a fost cea care a dat-o de gol pe bruneta. Ea a spus in gura mare, in direct, ca prietena ei vrea sani noi. "Vreau sa-mi fac sanii mai mari cu vreo doua numere" a spus Daniela la Antena 1, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Anca Pandrea, calare pe Iurie Darie, la 82 de ani! Dragoste de roman intre Iurie Darie si Anca Pandrea. Cei doi nu rateaza nici o ocazie si ne arata, in stilul lor, ca amorul n-are varsta. Luni seara, la restaurantul La Scena, actorul a fost sufocat cu sarutari si declaratii de amor. La inceputul lunii februarie a ajuns de trei ori la spital, insa acum a dat uitarii problemele de sanatate, pe care le-a avut din cauza tensiunii oscilante. Iurie Darie a implinit luni 82 de ani si a facut cinste unor prieteni apropiati, pe care i-a invitat la restaurant. De pregatiri s-a ocupat partenera lui de viata, vesela si neobosita Anca Pandrea (64 de ani). Actrita nu s-a dezis si a pus in scena un show sexy, asa cum ne-a obisnuit, anunta Click.

Iata noul look al lui Silviu Prigoana! Deputatul Silviu Prigoana a surprins publicul, prin noul look afisat in emisiunea "Un show pacatos" de la Antena 1, politicianul renuntand la celebra sa mustata. N-am ramas doar fara mustata. Am ramas si fara bani, si fara firme", a glumit Prigoana, la Antena 1, informeaza Libertatea.

Rosse Marie isi face sani de un kilogram. Suparata ca implanturile pe care si le-a facut in 2006 s-au micsorat, Rosse Marie a decis sa faca o schimbare radicala si sa-si puna unele de 450 ml bucata, de aproape doua ori mai mari. Manechinul a consultat deja un estetician si, in curand, isi va mari bustul pentru a treia oara. Primul implant si l-a facut in 2000. Sase ani mai tarziu a ajuns din nou pe masa de operatie si si-a pus silicoane de 280 ml. Disperata ca acestea au scazut la 200 ml, a hotarat sa recurga din nou la augmentarea mamara. De data aceasta, schimbarea va fi mai mult decat evidenta, Rosse Marie alegand implanturi de 450 ml bucata, apropiindu-se astfel de dimensiunile Adinei Barbu, fata de la meteo CANCAN, care a optat pentru unele de 500 ml, fiind in momentul de fata cea mai dotata romanca, scrie Cancan.

Stoian i-a pipait sanii Biancai, iar ea l-a palmuit peste fund. Mircea N. Stoian si asistentele lui Dan Capatos au fost, din nou, pusi pe joaca in emisiunea "Un show pacatos". Invitatul permanent al emisiunii a vrut sa le arate telespectatorilor ce "mingi" perfecte are Bianca Dragusanu si a pipait-o pe sani, insa fosta "blonda a lui Bote" a reactionat imediat si l-a palmuit peste fund pe Stoian, anunta Libertatea.

Laurette: "Am slabit din cauza iubitului". Silueta tot mai subtiata a frumoasei mulatre a creat controverse in lumea show-biz-ului, iesind la iveala tot felul de speculatii. Laurette limpezeste apele si explica ce se intampla de fapt. Laurette a slabit 13 kilograme intr-o perioada foarte scurta, cu toate ca declara ca nu a tinut nicio dieta. Cauza principala ar fi relatia cu iubitul sau care este in impas, stressul contribuind la pierderea rapida a kilogramelor. "Am avut 65 de kilograme si am ajuns la 52. Nu am tinut niciun regim si nici nu am facut mai mult sport. Am slabit din cauza problemelor pentru ca am fost foarte stresata in ultima perioada. M-a suparat iubitul. Avem multe probleme de familie in ultima vreme. Sunt stresata si ingrijorata", a declarat Laurette, informeaza Cancan.