Bianca si Cruduta asculta manele la maximum in masina de 100.000 de euro. Daniela Crudu si Bianca Dragusanu au facut din nou show la o petrecere la care au petrecut. Cele doua asistente au cautat un baiat prin club care sa le ia si pe ele acasa pentru ca nu aveau unde sa isi petreaca dimineata. Intr-un final cele doua au gasit un tip care le-a lasat sa isi faca de cap la el acasa. Pe drum Cruduta si Bianca au dat la volum maxim casetofonul din masina de 100.000 de euro primita cadou de la Bote din care rasunau manele. Dezmatul care a urmat se poate vedea in filmul de mai sus, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Tonciu: "As poza complet goala doar pentru 20.000 de euro". Asistenta lui Tociu si Palade a vorbit despre relatia cu Nicolae Mitea si a dezvaluit cati bani solicita pentru a poza complet goala. Tonciu a respins comentariile fostelor iubite ale lui Nicolae Mitea, potrivit carora ar fi un "necioplit". "Poate o fi fost cu ele, cu mine nu. Poate nu au stiut ele sa se comporte cu el. Cu Nicky trebuie sa fiu foarte cuminte, extrem de cuminte, sa las joburile nocturne si sa nu mai pozez indecent", a declarat ea. Desi fotbalistul nu a mai prins de multa vreme un contract bun, Andreea a explicat ca iubitul ei nu are probleme cu banii, anunta Click.

Andreea Popescu refuza sa defileze in lenjerie intima. Desi ai putea crede ca e lipsita de inhibitii, din moment ce a pozat goala, Andreea Popescu a refuzat, recent, sa urce pe podium in cadrul unei prezentari de lenjerie intima. "Nu am fund sa defilez in bikini. Acolo erau o multime de fete inalte si frumoase. Eu nu am corp pentru astfel de prezentari. Nu vreau sa cad in ridicol", si-a justificat Andreea decizia. Dansatoarea Deliei spune ca nici pe viitor nu va putea fi convinsa sa prezinte chilotei ori costume de baie, informeaza Libertatea.

A pozat despuiata in Centrul Vechi. Modelul Raluca Dumitru profita din plin de fiecare iesire in oras, insa nu pentru a merge la shopping sau pentru a sta pe la terasele din centrul Capitalei, ci pentru a-i bucura pe trecatori. Cele cateva zile insorite au dat frau liber imaginatiei fetelor, care au trecut imediat la o vestimentatie lejera. Altele incearca sa faca abstractie de zilele mohorate de care vom mai avea parte in luna martie. Asa s-a intamplat si ieri, cand, pe o vreme cainoasa, Raluca Dumitru a facut o escapada in Centrul Vechi al Bucurestiului, pentru a poza ca imagine a unui pub, dar si pentru a alunga norii de ploaie de pe cer. Focoasa bruneta a adoptat o tinuta speciala: bikini si camasa, scrie Cancan.

Luciu topaie in parc sa dea jos burtica! Actrita de la Acasa TV a sarit o ora pe celebrii pantofi-cangur, in Parcul Tineretului. A castigat lupta cu kilogramele dupa ce a nascut, iar acum trage tare sa nu se mai rotunjeasca. Nicoleta Luciu s-a transformat intr-o adevarata atleta si, cum a venit primavara, a iesit in Parcul Tineretului sa alerge si sa topaie pe kangoo-jumps. Unii o numesc anorexica, altii o acuza ca s-a cam ingrasat la nivelul abdomenului. Ce-i drept, cele mai recente fotografii cu Nicoleta Luciu (30 de ani), defiland in clubul Sky de langa Ploiesti, scot la iveala o burtica inestetica, anunta Click.

Botezatu: "In patul conjugal este intotdeauna loc de mai mult de doua persoane". Catalin Botezatu este o persoana deschisa la minte si dispus sa experimenteze in pat. Designerul roman nu este gelos si nu ar avea nicio problema sa isi imparta iubita in pat cu altcineva. "Cine spune ca sexul nu este important intr-o relatie este impocrit. Putem fi romantici la inceput si ne putem baza pe rezonanta sufletului, insa consider ca pe termen lung potrivirea sexuala este cea mai importanta", a spus Bote intr-un interviu pentru revista FOX. Intrebat daca in patul matrimonial este loc pentru mai mult de doua persoane, Catalin a raspuns: "Da, intotdeauna". Creatorul de moda a precizat ca nu i s-a intamplat niciodata sa fie refuzat de femei. "Nu am fost refuzat niciodata, dar am refuzat. Am facut-o de fiecare data in mod elegant. Unei femei trebuie sa ii dai senzatia ca, daca nu esti interesat de ea, nu este din cauza faptului ca are o serie de defecte. Refuzul a tinut de simplul fapt ca, ori eram implicat intr-o relatie, ori ca nu am timp pentru o relatie. Indiferent de care tip ar fi ea", a explicat el, informeaza Cancan.