Flore s-a pus capra in fata organului. Noi amanunte picante ies la iveala in cazul show-ului erotic pe care Flore Salalidis, cunoscuta ca "blonda lui Iri", l-a facut intr-o sectie de politie din Brasov: pentru ca scena a fost filmata cu telefonul atat de politisti, cat si de Flore, agentii au fost convocati in biroul sefului, pentru a fi vizionata inregistrarea video. Una dintre persoanele care a asistat la intreaga scena ne-a declarat ca, dupa ce Flore si insotitorul ei au fost adusi de politisti la sectie, deoarece refuzasera sa se legitimeze, blonda a dat frau liber fanteziilor. "Voia sa fie incatusata, ii intreba pe politisti daca nu vor sa faca sex in trei. Se lauda ca ea este "blonda lui Iri" si ca n-au ce sa-i faca, scrie Cancan.

caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Sensual: "Mi-am marit eu sanii, isi schimba silicoanele toate!". Topul celor mai mari silicoane, pe care Click! l-a facut in urma cu o saptamana naste controverse in randul celor mai bine dotate fete din showbiz-ul romanesc. Simona Sensual si-a marit sanii recent sanii, cu implanturi de 450 de mililitri si a ocupat direct pozitia a doua, dupa Adina Barbu, dar are contracandidate seriose: "Am dat tonul operatiilor, anul asta. Mi-am pus eu silicoane, acum vad ca toate fetele vor sa si le schimbe. Am aflat ca si Rosse Marie si Daniela Crudu vor sa-si faca sani mai mari", a declarat Simona Sensual, pentru Click.

Au incendiat Brazii in pieptul gol. Patru "iepurasi" bine dotati de la vecinii bulgari au fost invitati weekendul trecut sa faca atmosfera la gala Lokal Kombat desfasurata la Valcea. Vedetele "Playboy" de peste Dunare au trezit un interes neasteptat la evenimentul din provincie, dupa prestatia lor artistica din cadrul evenimentului K1. Drept urmare, bulgaroaicele au primit dupa evenimentul de la Valcea de sambata seara o invitatie neasteptata din partea patronului celui mai tare club din orasul Brazi, scrie Cancan.

Nicoleta Luciu, goala pusca. Ce fund sexy are! Nicoleta Luciu, una dintre vedetele serialului "Iubire Si onoare", de la Acasa TV, a lasat deoparte pudoarea si s-a lasat filmata goala pusca intr-unul din episoadele acestui film. Bruneta va putea fi admirata intr-o scena in care accepta sa se culce cu un alt barbat decat sotul ei, pentru a putea ramane insarcinata. Episodul cu pricina va putea fi urmarit marti, 22 martie, de la ora 20.30, scrie Libertatea.

Zavoranca: "Pepe e homosexual! De aceea nu am mai facut sex cu el". Oana Zavoranu a aruncat o noua bomba pe piata spunand despre sotul ei ca ar fi homosexual si ca are dovezi in acest sens. Zavoranca spune ca nu a mai facut sex cu Pepe si din cauza ca a aflat despre orientarea lui sexuala dubioasa. "Eu sunt in posesia unor informatii care atesta ca Pepe este homosexual. Eu nu am mai facut sex cu el si din aceasta cauza. Prin oras se cam stie ca el are bucurii la baieti. La un moment dat umbla cu un prieten erau lipiti unul de altul precum marca de scrisoare", a spus Oana Zavoranu, citata de Cancan.

Adrian Pescariu: "Prefer sa fiu singur decat sa fiu gaina cuiva". Celebritatea i-a adus mult bine, dar si mult rau lui Adrian Pescariu! Designerul sustine ca nu are iubita si s-a obisnuit asa, ba mai mult spune ca decat toate fetele sa profite de el, mai bine ramane singur. "Fetele se dau pe langa mine ca sa prinda un loc mai bun in modeling sau nu stiu ce este in capul lor tocmai de aia prefer sa fiu singur. Decat sa fiu gaina cuiva pe care sa o jumuleasca mai bine singur. Eu am decis sa raman asa, desi nu duc lipsa de cuceriri, imi plac femeile", a declarat Adi, citat de Click.

INNAdmisibil! Vedeta le-a aratat pasarica francezilor. Inna face senzatie in fiecare colt al lumii in care merge sa concerteze. Daca mereu a fost criticata pentru tinutele excentrice si extrem de controversate, acum bruneta le-a lasat francezilor o imagine de neuitat. Inna a ales o pozitie comoda in care sa interpreteze hiturile care au consacrat-o, atat de comoda in care a lasat la vedere partile intime. Astfel prin pantalonii scurti de blugi s-au putut observa chilotii ei negri, asortati cu geaca sa de 5.000 de euro, scrie Cancan.

Bianca Dragusanu despre Daniela Crudu: "Stie unde sa puna gura". Bianca a glumit cu Cruduta si a spus ca Daniela stie unde sa puna gura, gluma gustata foarte mult de fosta matinala care a ras cu gura pana la urechi. Cele doua asistente au fost din nou in club unde i-au pus pe clienti sa spuna cum cred ei ca ar suna Daniela Crudu in timpul orgasmului, scrie Cancan.