Zavoranca il ia la misto pe Pepe: "Acum nu mai esti smecher, bai latino pulovarule, plangi dupa o canapea si o plasma de la mama?" Zavoranca a gasit o noua porecla pentru sotul sau. Bruneta a facut un joc de cuvinte intre latino lover si pulovar, iar acum spune ca Pepe este un latino-pulovar. "Inainte se dadea smecher, ca poate sa ma ingroape in bani, ca nu ii mai trebuie casa. Acum nu mai esti smecher, bai latino pulovarule, plangi dupa o canapea si o plasma primite de la mama? Asta e barbat, ma?", l-a ironizat Querida pe Pepe, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Rosse Marie: "Sensual se teme de fetele cu sani mari". Topul celor mai mari silicoane din showbiz, pe care Click! l-a facut in urma cu o saptamana, a nascut un adevarat razboi intre frumusetile autohtone. Declaratia Simonei Sensual, ca alte fete din showbiz isi pun implanturi mai mari dupa ce s-a operat ea, nu a lasat-o fara replica pe Rosse Marie: "Cred ca se teme de concurenta. Chiar ma amuza declaratia ei, ar fi cazul sa se informeze mai bine pentru ca la mine este a treia operatie de marire a sanilor. Parerea mea este ca in showbiz e loc pentru toate fetele frumoase. Cred ca ea gandeste altfel. Ma intreb, nu considera ca bustul este singurul ei element forte?", a declarat Rosse Marie, pentru Click.

Bianca Dragusanu catre Mircea N. Stoian: "Ai avut mii de orgasme provocate manual". Asistenta Bianca Dragusanu si invitatul permanent de la "Un show pacatos", Mircea N. Stoian, s-au certat in direct, in editia de miercuri seara a emisiunii de la Antena 1. Motivul? Viata sexuala a lui Mircea N. Stoian. "Ai avut mii de orgasme provocate manual de-a lungul vietii, chiar daca umbli cu curve", i-a spus Bianca acestuia. Auzind afirmatiile roscatei, Mircea N. Stoian a amenintat-o pe aceasta ca va face dezvaluiri incendiare din viata sa. "Bianca, ai uitat de cineva din Italia? Vrei sa sun persoana respectiva sa intre in direct? Nu ma provoca, ai grija ca te-ai ales cu un dusman pe viata!" i-a spus Mircea N Stoian asistentei, informeaza Libertatea.

Liviu Varciu si-a schimbat preferintele in materie de femei. Dupa mai multe relatii care s-au dovedit a fi sortite esecului, actorul Liviu Varciu se pare ca si-a schimbat orientarea in materie de femei. Recent, barbatul a fost surprins in compania fiicei unei cantarete celebre. Paparazzii revistei Spy au reusit sa demaste o idila pe care Varciu o tinea secreta de mai bine de o luna. Femeia alaturi de care actorul se pare ca isi reface viata de dupa Adelina, Andreea Popescu, "Iguana", DJ Harra si multe altele nu are nimic in comun cu fostele iubite. Pentru a afla mai multe detalii despre femeia care a reusit sa-l cucereasca pe Liviu Varciu, dar si fotografii cu acestia cititi in noul numar al revistei Spy deja existent pe piata, scrie Cancan.

Pasarin are noroc: iubitul arab nu este gelos! Trei ani de singuratate si cateva relatii esuate i-au trebuit Cosminei pana sa-si gaseasca fericirea. Un medic arab i-a pus sufletul pe jar si, desi abia se mai dezlipesc unul de celalalt, nu s-au mutat impreuna. Viata Cosminei Pasarin s-a schimbat radical de cand l-a cunoscut pe Nemer, noul ei iubit, medic rezident la un spital din Capitala. Indragostitii au trecut deja de pragul critic de trei luni, iar vedeta este incantata ca a intalnit in sfarsit un barbat care sa-i inteleaga programul haotic si incarcat: "Am stat singura trei ani si jumatate, iar acum eu si iubitul meu facem aproape patru luni de cand suntem impreuna. Si acum ma mir ca l-am gasit, credeam ca o sa raman singura (n.r. rade). Pe el il panicheaza putin toata agitatia din jurul meu, dar ne merge bine", a declarat Cosmina, pentru Click.

Uite cum arata Andreea Raicu la 18 ani! Considerata una dintre cele mai frumoase si elegante prezente de pe micul ecran, Andreea Raicu nu a fost intotdeauna multumita de modul in care arata. La 18 ani, vedeta Prima TV era complexata pentru ca era foarte slaba si prietenii o porecleau "Scheletel". Chiar si asa insa, sansa a fost de partea ei, iar gingasia si zambetul au ajutat-o sa castige locul I la concursul "Elite Model Look Romania", competitie care avea sa ii deschida larg usile spre celebritate. In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata Andreea Raicu la 18 ani, in momentul in care a castigat prima data un concurs de frumusete, informeaza Libertatea.

Socant! Serban Huidu reinvata sa vorbeasca! Serban Huidu se reface cu greu dupa accidentul suferit la schi la sfarsitul anului trecut. "Carcotasul" face tratamente de recuperare si a luat-o practic de la zero. Externarea de la clinica din Innsbruck a fost doar unul dintre primii pasi pe care i-a facut Huidu. El a reinvatat sa mearga si sa vorbeasca dupa operatia dificila suferita la cap. "Sunt bine. Am slabit doar cinci kilograme", a spus el pentru CANCAN TV, emisiunea de la B1 TV care va fi difuzata de lunea viitoare, de la ora 18.00. Huidu nu a vrut sa se bage in scandaluri, asa ca a refuzat sa comenteze divortul Oanei Zavoranu de Pepe. Desi a spus ca este la curent cu ce se intampla in peisajul monden, Serban nu a spus nimic despre Querida si scandalul in care aceasta este implicata ori despre divortul Columbenilor, scrie Cancan.