Zavoranu, liber la sex in telenovela despre viata ei. Oana Zavoranu e pe cai mari! Dupa divortul de Pepe, vedeta e pe cale sa-si indeplineasca marele vis: sa joace in telenovela al carui subiect este chiar viata ei! Oana negociaza intens in aceste zile cu Kanal D, insa si alte televiziuni o vor cu orice pret. Divortul cu scandal ii umple conturile Oanei Zavoranu. Click! a aflat ca vedeta este asaltata cu propuneri, insa cea mai tentanta vine din partea postului Kanal D. De fapt, Zavo a batut recent cateva apropouri pe aceasta tema si, printre numeroasele acuze pe care Oana i le-a adus lui Pepe, a fost si faptul ca latin-loverul i-a interzis sa mai joace in telenovele, din cauza geloziei, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Catalin Botezatu s-a cuplat cu Valeria. Catalin Botezatu pare sa fi renuntat la ideea de a se impaca cu Bianca. Designerul a uitat brusc de fosta iubita si, conform apropiatilor lui, are o noua relatie: cu focoasa italianca Valeria Marini. Inca de anul trecut, cand Botezatu a fost prezent la Festivalul de moda de la Milano, intre designerul roman si Valeria s-a legat o relatie speciala, cei doi alegand nu doar sa colaboreze in plan profesional, ci si sa flirteze. Asa se face ca blonda i-a oferit un inel de ziua lui Catalin, iar designerul a declarat ca ea e genul lui de femeie. Apropiatii lui Bote sustin ca, recent, acesta a petrecut cateva weekenduri la Roma alaturi de Valeria, in cel mai mare secret. Au iesit impreuna la restaurante, au mers la petreceri, iar noptile s-au distrat in apartamentul Valeriei aflat in zona Piazza di Spania din capitala Italiei. Si pentru ca designerul prefera sa-si pastreze statutul de barbat singur, dupa cum a fost sfatuit de PR-ii care se ocupa de imaginea lui, a evitat sa vorbeasca presei despre noua sa partenera, anunta Libertatea.

Irinel Columbeanu a iesit cu o femeie noua. Omul de afaceri Irinel Columbeanu si-a petrecut sfarsitul de saptamana alaturi de o femeie misterioasa, pe care a plimbat-o cu luxoasa lui limuzina Bentley. Cei doi au fost fotografiati de paparazzii CANCAN, in noaptea de vineri spre sambata, exact in momentul in care Iri o conducea pe aceasta pana acasa, intr-un cartier rezidential din zona Baneasa. In plin divort cu Monica, Irinel Columbeanu nu mai are somn. Viata de tata responsabil pe care o are de cand judecatoria Buftea i-a incredintat-o pe Irina pare sa-l fi intinerit pe acesta. Milionarul a fost fotografiat, in noaptea de vineri spre sambata, in Capitala, in timp ce se afla in compania unei femei mature si care, cel putin aparent, are o situatie financiara buna. Ei au petrecut in oras pana in jur de ora 02.00, cand, galant, milionarul a lasat-o pe insotitoarea lui intr-un cartier de vile din sectorul 1 al Capitalei. Surprinsi de paparazzi, cei doi s-au grabit sa se desparta pentru a nu lasa loc la interpretari, informeaza Cancan.

Lady Gaga a cantat cu bikinii si sanii la vedere in Los Angeles. Cand se anunta un concert al cantaretei Lady Gaga, toata lumea se intreaba cu ce se va mai imbraca vedeta sau cat la suta din corp il va acoperi. Foarte creativa si extravaganta pe partea de vestimentatie, Lady Gaga nu-si dezamageste fanii. In ultimul concert sustnut la Los Angeles, starul american a venit imbracata intr-un body negru, de dantela. Hainele ei transparente i-au innebunit pe fani, care s-au inghesuit la marginea scenei sa o pipaie pe vedeta. Lady Gaga (24 de ani) a socat la premiile Grammy cand a venit intr-un ou urias, iar la unul din showurile TV, care avea ca tema de dezbatere sexul printre tineri, s-a costumat in prezervativ, scrie Click.

Tolea Ciumac l-a bagat in spital pe Costin Marculescu. Abia numit in functia de ambasador de imagine al Federatiei Romane de Kempo, actorul Costin Marculescu a aflat pe pielea lui ce inseamna riscurile acestui sport. Un meci demonstrativ, prin care Tolea Ciumac urma sa-i arate lui Costin cateva scheme de kempo, s-a transformat intr-un incident total neplacut pentru actor. In pauza dintre meciurile de kempo programate in a doua zi a Campionatului Mondial de Kempo O-Sport din Antalya, Costin Marculescu si Tolea Ciumac au urcat in ring, in scopul unei partide demonstrative, anunta Libertatea.

Lavinia a incheiat relatia cu Ianis Zicu. Dupa ce toata lumea i-a catalogat drept un cuplu perfect, Lavinia (ex-Spicy) si Ianis Zicu si-au spus de curand adio, preferand fiecare sa se axeze mai mult pe cariera decat pe viata amoroasa. Chiar daca Lavinia a pus totul pe seama distantei mari care ii separa pe cei doi, Ianis la Timisoara, iar ea in Capitala, adevaratul motiv al despartirii lor este undeva la mijloc. Desi vestea despartirii lor a iesit la iveala abia acum, cei doi nu mai formeaza un cuplu din data de 8 Martie. Surse din anturajul celor doi ne-au povestit ca bruneta ar fi fost extrem de geloasa si de posesiva, lucru care nu i-ar fi convenit in niciun fel fotbalistului. Momentan, fiecare se reface dupa despartire prin multa munca, Ianis pe terenul de fotbal, iar Lavinia la repetitiile pentru show-ul "Dansez pentru tine", unde va concura de luna viitoare, informeaza Cancan.

Crudu si Guresoaie s-au rupt in figuri pe manele. Candva matinala, acum pasare de noapte, Daniela Crudu se antreneaza in fiecare weekend. Nu la sala, ci in cluburi, acolo unde intra in priza cand aude ritmuri de manele. Ultima reprezentatie a avut-o sambata, in discoteca Dovinot din Mihailesti, loc in care, pe vremea cand era minora, facea animatie pentru bani de buzunar. Site-ul cascar.ro prezinta un filmulet incendiar cu asistenta lui Dan Capatos miscandu-si soldurile pe o manea cu versuri despre sticle si pahare. La o masa alaturata, i-a tinut isonul Diana Guresoaie, fosta iubita a lui Cristi Tanase, scrie Click.