Lovitura de teatru! O amanta a lui Pepe: "Am facut sex cu Pepe in timp ce el era cu Oana". Dupa ce Pepe a aparut la toate televiziunile saptamani intregi si a acuzat-o pe Oana Zavoranu ca i-a fost infidela, ieri, in emisiunea lui Madalin Ionescu de la Kanal D a fost invitata o fata care a spus ca a facut sex cu Pepe in timp ce el era implicat in relatia cu Oana Zavoranu. Laura a povestit ca in urma cu sapte ani a fost abordata de un prieten de-al lui Pepe care a invitat-o in camera cantaretului. Fata marturiseste ca nu a fost extrem de incantata de invitatie, dar a acceptat si a mers in camera de hotel a lui Pepe unde au facut sex. Laura spune ca s-a mai intalnit inca o data cu Pepe in Bucuresti la putin timp dupa episodul de la mare. Dupa a doua intalnire cei doi nu au mai avut niciun fel de legatura, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Monica Columbeanu si-a vandut hainele la second hand. Potrivit presei de azi, Monica Columbeanu a inceput sa-si vanda hainele de lux. Se pare ca modelul este intr-un impas financiar si incearca sa se redreseze renuntand la tinutele foarte scumpe. Monica Columbeanu a dat spre vanzare o geaca de piele cu tinte care costa cateva mii de euro, o pereche de pantofi, o rochie semnata de Catalin Botezatu si alte hainute de firma. Invitat marti in platoul emisiunii Acces Direct, tatal Monicai a explicat ca Moni n-a ajuns la sapa de lemn, ci doar are prea multe haine, anunta Click.

Ce sexy e Lavinia la bara! Fosta componenta a trupei Spicey a inceput sa repete stilurile de dans pe care va trebui sa le execute in emisiunea "Dansez pentru tine", incepand cu 15 aprilie. Primul stil cu care a facut cunostinta Lavinia este dansul la bara. Ca un artist profesionist, aceasta a incercat cu perseverenta si ambitie sa exemplifice bine temutul stil de dans, care necesita o conditie fizica impecabila si multa forta in brate. In imagini putem observa o Lavinia pasionala si sexy, care a fost incantata de noua experienta traita in materie de dans, informeaza Libertatea.

Iulia Albu cu sanii si fundul la vedere! Vezi aici ce rochie a purtat la Premiile GOPO. Sotia lui Mihai Albu a avut o prezenta spectaculoasa pe covorul rosu de la Premiile Gopo. Iulia Albu a purtat o rochie creatie proprie, accesorizata cu pantofi semnati Mihai Albu, conform perfecte.ro. Vedeta a atras toate privirile pe covorul rosu, mai ales ca a renuntat si la o parte din lenjeria intima, scrie Cancan.

Varciu e falit! Nu mai are bani pentru ratele la casa! Ghinioanele se tin lant de Liviu Varciu, iar solistul a ajuns la fundul sacului. Tinut pe tusa de Pro Tv, caci filmarile serialului "Mostenirea" s-au terminat, Liviu nu-si poate achita ratele lunare la casa de 50 de milioane de lei vechi. Economii nu a facut si, momentan, nu are nici o sursa de venit. Sute de mii de euro i-au trecut prin mana lui Liviu Varciu la inceputul anilor 2000, pe vremea cand facea furori alaturi de trupa L.A. si avea chiar si sapte concerte pe saptamana. Furat de acest miraj, solistul a spart toti banii pe haine, cluburi, cazinouri si femei si s-a trezit la varsta de 30 de ani fara mai nimic. In urma cu doi ani, a facut credit pentru un apartament in Dristor, dar iata ca acum abia reuseste sa plateasca ratele de 1.278 de euro pe luna, anunta Click.

Catalin Botezatu: "Nu ma insor, nu sunt barbatul caruia sa i se puna capastru". Zilele acestea presa a vuit la vestea ca designerul vestimentar s-ar fi logodit, dar Catalin Botezatu nu a vrut sa confirme, dar nici sa nege zvonurile. Ce-i drept, a spus ca de insurat inca nu se insoara. "Ne cunoastem de foarte mult timp, colaboram de mult timp. Ne alearga paparazzi de fiecare data cand ne vad impreuna, dar asta este tot. Daca ea mi-a daruit un inel si eu inapoi nu inseamna ca e adevarat ce-au scris ziarele, ca ne-am logodit. Nu stiu ce sa zic. Nu ma insor, deocamdata nu, poate o logodna da, dar nu sunt barbatul caruia sa i se puna capastru. Nu as avea timp de un mariaj. Ea a declarat ca suntem logoditi probabil pentru presa, paparazzi italieni sunt foarte sprinteni", a declarat Catalin Botezatu, informeaza Libertatea.

David Hasselhoff regreta ca nu a facut sex cu Pamela Anderson. David Hasselhoff regreata ca nu a avut o relatie cu Pamela Anderson. Actorul de 58 de ani s-a confesat unor apropiati ca ar fi vrut sa aiba o relatie cu Pamela Anderson atunci cand au lucrat impreuna la serialul Baywatch, dar niciodata nu a facut niciun pas pentru ca de fiecare data blonda era implicata intr-o relatie. Apropiatii lui Davis spun insa ca actorul nu a facut niciun pas pentru ca stia ca nu are nicio sansa la ea. "David a vrut sa aiba o relatie cu Pamela, dar i-a fost teama ca il va refuza. Nu a incercat niciodata" a spus o sursa, scrie Cancan.

Lady GaGa a primit o papusa gonflabila. Lady GaGa si-a serbat luni implinirea varstei de 25 de ani, impreuna cu familia si prietenii apropiati. Intre acestia s-au numarat iubitul ei, Luc Carl, Kate Hudson, Fergie, Cindy Crawford si Adam Lambert, care i-au daruit o papusa gonflabila cu un penis urias, dar si multe alte cadouri-surpriza. Mama cantaretei, Cynthia, a rosit cand a vazut darurile. Petrecerea a avut loc la restaurantul Mexican LA Cita. Cantareata a inchiriat intregul bar, anunta Click.