Diana Guresoaie este lipsita de inhibitii! Vezi cum si-a aratat sanii in club. Prezenta miercuri noapte in Club Princess pentru a defila sub deviza "Ne intarim...si mergem inainte!", Diana Guresoaie nu s-a sfiit sa-si arate sanii apetisanti. Bruneta a purtat o rochie cu un decolteu impresionant care a lasat sa i se vada sanii rotunzi atunci cand si-a aranjat parul, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu: "Sunt si f***** si cu banii luati!" Oana Zavoranu a facut o criza de isterie, in noaptea de miercuri spre joi, la OTV, dupa ce a aflat ca mama ei vrea sa o dezmosteneasca. "Care este problema de fapt? De ce aruncati toti cu noroi in mine? Cum ii permite ea sa spuna ca imi arata cum ma dezmosteneste? Este sentinta la moarte pe care si-o semneaza singura. Daca face acest lucru, eu o sa ii arat ca oricum nu imi este frica de munca, nu imi este rusine", a spus Oana. "La munca, domnisoara. La munca! Vezi ca ii faci rau copilului", a intrerupt-o Marioara Zavoranu. "Nu se poate sa va bateti joc de mine. Dar pe mine ma intreaba cineva ca sunt fata nimanui ca nu apartin niciunei familii, ca nu am dreptul la nimic! Poti prosti o lume intreaga, pe mine nu ma prostesti. Pe tine nu te-a induiosat cand mi-a plans sufletul, mi-a fost rusine de lume, mi-a fost rusine de barbatul meu. A trebuit sa ma duc sa ma imprumut la lume pentru a da bani pentru o nenorocita de alarma de masina, ca tu m-ai trimis pe centura", a zbierat Oana, anunta Click.

Carmen Bruma, tu esti in sanii goi? O fotografie in care iubita lui Mircea Badea, Carmen Bruma, apare topless face senzatie in presa de astazi din Romania. Poza prezentatoarei TV a aparut in toata splendoarea sa pe un site dedicat amatorilor de nudism de pe plajele din intreaga lume. Ipostaza in care apare Carmen Bruma este cu atat mai socanta cu cat in urma cu ceva timp, iubitul acesteia, Mircea Badea, i-a interzis "Topmodelei" sa pozeze nud pentru un artist. Mai multi specialisti in domeniul fotografiei au confirmat pentru Ziarul National ca poza este adevarata si nu exista urme de Photoshop sau alte retusuri, informeaza Libertatea.

Milla Jovovich cu sfarcul la vedere la ziua lui Gorbaciov. Milla Jovovich a avut surpriza sa ramana cu sfarcul pe afara chiar pe covorul rosu de la ziua lui Mihail Gorbaciov. Fostul lider sovietic a organizat o petrecere mare la Londra. Actrita a avut o rochie neagra frumoasa la care nu a purtat sutien si drept urmare, sanul ei s-a incapatanat sa iasa la suprafata, scrie Cancan.

Claudia Pavel a pozat sexy, cu mana intre picioare. Zgarcita cu pictorialele sexy, Claudia Pavel s-a lasat convinsa sa ne arate ceva mai mult in cel mai recent numar al revistei FHM. Solista a pozat in lenjerie intima transparenta, iar atitudinea de pe coperta ne aminteste de excentrica Madonna, care isi atingea zonele intime, pe scena, ori de cate ori avea ocazia. Claudia Pavel este suta la suta naturala, singurele operatii estetice pe care le-a suferit fiind la nivelul nasului, anunta Click.

Nidia Moculescu: "Am un stol de demoni in viata mea". Nidia Moculescu este, in sfarsit, linistita, dupa cum singura afirma, pentru ca mama ei, Mariana, a plecat pentru o perioada in Germania, la o prietena. Tanara a povestit ca absolut fiecare persoana are un "demon", insa in cazul ei se poate vorbi despre un "stol" de demoni. "Orice om are un demon, dar eu am un stol de demoni in viata mea. Cu mama sunt acum in relatii bune, pentru ca am relatii rele doar periodic cu ea, atunci cand o apuca crizele. Ei ii trec repede, dar mie imi raman in suflet urme grele", a explicat Nidia, la "Acces Direct". Nidia a spus in cadrul emisiunii si povestea inelului cu 14 briliante pe care l-a primit de la tatal sau si care acum este de negasit, informeaza Libertatea.

Daniela Crudu e cu mana intre picioare! Vezi ce cauta acolo. Daniela Crudu nu se poate abtine sa nu se atinga singura de fiecare data cand are ocazia. Asistenta lui Capatos a defilat, imbracata provocator, miercuri seara in Club Princess sub deviza "Ne intarim...si mergem inainte!", intr-un eveniment care a sustinut echipa nationala a Romaniei. Din pacate pentru ea, Daniela a intampinat ceva probleme cu tinuta sa, mai exact cu pantalonii scurti care i-au dat mari batai de cap dar si o mica jena intre picioare. Bruneta nu s-a sfiit insa sa-si rezolve problema cu manuta in fata camerelor de fotografiat, scrie Cancan.