Chiar e indragostita Bianca! A renuntat la mii de euro de dorul lui Cristea. Transferul lui Adrian Cristea la Universitatea Cluj a fost la un pas sa distruga relatia fotbalistului cu Bianca Dragusanu. Pana la urma, cei doi au decis sa faca orice sacrificiu este nevoie pentru a invinge distanta. Iar frumoasa blonda chiar s-a tinut de promisiune. Pentru ca mijlocasul a avut o perioada libera datorata meciurilor echipei nationale, Bianca si-a pus cariera pe planul doi. In ultimele trei weekenduri a refuzat invitatiile de a merge la prezentari de moda, care i-ar fi adus cel putin trei mii de euro, preferand sa ia avionul spre Cluj. Iar "Printul" a raspuns cu aceeasi moneda si a bagat adanc mana in buzunar pentru cateva clipe in plus de tandrete, scrie Cancan.ro.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Zavo, naveta la Bruxelles pentru sex cu Tudy! Oana Zavoranu si Tudy, iubitul ei, nu s-au mai vazut de mai bine de cateva saptamani, pentru a nu fi hartuiti din nou de Pepe. Insa, peste cateva zile, ea va pleca la Bruxelles, acolo unde lucreaza Tudy, nu inainte insa de a-si mobila noul camin si de a pune la punct procesul de divort cu sotul macinat de gelozie. Sansele ca Oana si Pepe sa mai formeze vreodata un cuplu sunt practic nule la aceasta ora. Bruneta se jura ca este indragostita pana peste cap de Tudor Ionescu, barbatul cu care l-a inselat pe Pepe chiar in noaptea de Revelion, scrie Click.

Nicolae Guta, silit sa-si darame casa. Nicolae Guta trebuie sa isi demoleze o casa din Petrosani, judetul Hunedoara, dupa ce autoritatile locale au decis ca imobilul e in pericol de prabusire. Manelistul vrea sa isi ridice in loc o cladire cu pereti din sticla. Cladirea din Petrosani pe care manelistul trebuie sa o darame a apartinut Ocolului Silvic, iar in prezent este in paragina. Autoritatile locale l-au anuntat pe Nicolae Guta ca imobilul reprezinta un pericol, iar cantaretul vrea deja sa se apuce de treaba, scrie Libertatea.ro.

Mihai Bendeac o introduce in lumea lui pe Andreea Popescu. Zilele trecute, Mihai Bendeac a dus-o pe noua lui iubita, Andreea Popescu, la lansarea cartii "Dan Mihaescu, spovedania unui umorist" scrisa de Annie Musca. Din cate se pare, cei doi evita din ce in ce mai mult iesirile in cluburile de noapte, pe care le inlocuiesc cu diverse evenimente culturale, scrie Cancan.

Prima fotografie cu Liz Taylor nud! Un colectionar a tinut secret, timp de 30 de ani, o poza cu actrita complet goala. Este prima imagine data publicitatii in care Liz Taylor a fost fotografiata in toata splendoarea sa! Poza a fost facuta de un prieten foarte apropiat, actorul si fotograful Roddy McDowall. El a convins-o pe Liz Taylor sa pozeze goala, pe cand aceasta avea 24 de ani, promitandu-i ca va face un tablou de bun simt, potrivit Daily Mail. Actrita i-a facut cadou fotografia logodnicului ei Michael Todd, dupa ce acesta a cerut-o in casatorie, in 1956. Perechea s-a casatorit cateva luni mai tarziu, dar relatia lor s-a sfarsit tragic. Todd a murit la 13 luni de la nunta intr-un accident de avion, care s-a prabusit desupra New Mexico, din cauza unei furtuni, scrie Click.

Christina Aguilera, in poze porno? Cantareata Christina Aguilera ar putea fi nevoita sa faca fata unui scandal, dupa ce radaronline.com a scris ca, in scurt timp, va publica poze compromitatoare cu vedeta, fotografiata in pat cu un barbat. Site-ul a intrat in posesia a 109 poze cu Aguilera mimand sexul oral, jucandu-se cu un vibrator sau fiind beata moarta, scrie Libertatea.ro.