Oana Zavoranu a lesinat in cafenea. Fotografii excluzive cu Oana la reanimare. Paparazzii Cancan au surprins imagini socante ieri, in jurul orei 15.00, in zona Dorobanti. Iesita la o cafea cu o prietena, Oanei Zavoranu i s-a facut rau si, in scurt timp, si-a pierdut cunostinta. Speriati, cei prezenti in cafenea au chemat salvarea, iar medicii de pe ambulanta i-au oferit primul ajutor la fata locului. Oana Zavoranu a fost extenuata fizic de scandalurile din viata ei. Ieri dupa-amiaza, pe la ora 16.00, vedeta a iesit la o cafea, insa banala "incursiune" in Dorobanti s-a transformat intr-un episod socant. O jumatate de ora mai tarziu, linistea zonei a fost tulburata de sirenele unei salvari. Echipa Cancan, aflata de ore bune pe urmele Oanei, a avut surpriza sa observe ca masina SMURD-ului se opreste chiar in fata cafenelei in care Zavoranca intrase cu numai cateva zeci de minute inainte, iar pacienta era chiar vedeta! Paparazzii si cameramanii au reusit astfel sa surprinda intregul episod, cu drama si tensiunea create in jurul lui.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Mateut, arestata in Olanda pentru ca a folosit carduri false. Scene demne de un film politist, vineri seara, pe strazile din Amsterdam. Natalia Mateut, alaturi de iubitul ei si inca doi prieteni au fost trantiti la pamant si incatusati de politisti, pe motiv ca au folosit carduri false la cumparaturi. Fiica internationalului Dorin Mateut a juns dupa gratii, in Olanda. Aflata intr-o vacanta de cateva zile la Amsterdam, alaturi de iubitul ei Valentin si cativa amici, nici prin gand nu-i trecea vedetei ce avea sa i se intample, scrie Click.

Bendeac a cumintit-o pe Andreea Popescu. Dansatoarea Deliei a renuntat la prezentarile de moda si aparitiile doar de dragul publicitatii, de cand are o relatie cu actorul de la Antena 1. Asta nu inseamna, insa, ca nu si-a gasit o preocupare. Andreea este hotarata sa-si incerce talentul in organizarea de evenimente. Daca pana acum o luna Andreea Popescu era prezenta in mai toate cluburile si nu exista petrecere in Capitala la care sa nu semneze condica, mai nou ea a disparut definitiv din peisajul monden bucurestean. Se pare ca "vinovat" de acest lucru este Mihai Bendeac, barbatul cu care Andreea formeaza un cuplu de aproape o luna. Ea prefera sa petreaca mai mult timp cu actorul si prietenii lui, in loc sa piarda nopti pe la diverse pseudo-prezentari de moda sau prin cluburi, in calitate de clienta falsa, oferte pe care a inceput sa le refuze in mod constant, scrie Cancan.

Pamela de Romania: "Italianul ma vrea din nou in patul lui!" Simona Trasca, alias Pamela de Romania, traieste un adevarat calvar de cateva luni de zile. Fostul sau iubit, italianul Miguel Alarcon, cu care a avut o relatie scurta, dar pasionala, in urma cu un an si jumatate, vrea sa revina cu orice pret in asternuturile blondei. I-a cumparat inel de logodna, i-a promis casa si masina, ii trimite tot felul de cadouri scumpe, insa Pamela nu cedeaza, scrie Click.

Simona Sensual se deterioreaza pe zi ce trece. Vezi ce bataturi are. Simona Sensual nu mai este tanara care starnea pasiuni in mintile barbatilor care ii admirau fotografiile indecente. Blonda se neglijeaza tot mai mult si arata din ce in ce mai rau. De curand ea a fost surprinsa de cei de la D-Paparazzi la un eveniment monden cu extensiile la vedere, cu fata plina de bube si cu bataturi imense la picioare. In timp ce parul blond, si asa putin, sta fie sa cada, fie lipit de cap, pe tenul Sensualei se vad mai multe cosuri acoperite cu greu de stratul gros de fond de ten si de pudra de fata. Si daca fata Simonei este intr-o stare avansata de neglijare, ce sa mai vorbim despre picioare care se vede clar ca o fac sa sufere. Din pantofi rasar niste bataturi imense inca nevindecate, scrie Cancan.

Celebrul Tom Sizemore, prins cu "pasarica" in gura. Casatoria nu i-a placut acestui actor american. Doar trei ani a reusit sa traga de mariajul cu Maeve Quinlan din 1996 pana 1999. Se pare ca burlacia a fost si este un sens al vietii lui Sizemore. Dovada sunt multitudinea de orgii sexuale, presarate cu alcool, la care a luat parte in decursul anilor, scrie Click.

Roxana Nemes si-a aratat chilotii in vitrina. Roxana Nemes a reusit sa se faca remarcata in showbiz abia dupa ce si-a facut publica relatia cu Radu Groza si, de atunci, incearca sa-si promoveze imaginea cu orice pret. Chiar si daca e nevoie sa pozeze sexy, in geamul unui bar, sub privirile trecatorilor. Radu Groza a trimis-o la lectii de canto ca s-o lanseze in showbizul romanesc, iar de atunci Roxana, in varsta de 22 de ani, cauta cu disperare sa ramana in atentia presei. Cand vocea o lasa in drum, iubita impresarului face ce stie ea mai bine, adica pozeaza. Roxana a fost ieri protagonista unei sedinte foto care a durat mai bine de sase ore, timp in care a schimbat nici mai mult, nici mai putin decat sapte tinute. "Imi place mult sa pozez si sa apar pe sticla, tocmai de asta si particip la aceasta sedinta foto", a declarat Roxana Nemes pentru Cancan.

Sanii lui Courtney Cox se lupta cu valurile. La 47 de ani, Courteney Cox dovedeste ca nici problemele din dragoste nu au facut-o sa uite ca trebuie sa aiba grija cum arata. Aflata in vacanta la St. Barths, actrita a afisat o silueta de tinerica, dar care se vedea ca este rezultatul frecventarii salii. Vedeta a petrecut cateva zile relaxante alaturi de fiica ei de sase ani, Coco, si de Josh Hopkins, cel alaturi de care joaca in "Cougar Town", scrie Click.