Irinel risca trei ani de puscarie daca nu se supune sentintei. Politistii sunt pregatiti ca, in cazul in care Irinel Columbeanu refuza sa puna in aplicare hotararea judecatoreasca prin care custodia micutei Irina a fost acordata Monicai, sa descinda cu "mascatii" in vila milionarului de la Izvorani. In plus, acesta risca sa stea si la inchisoare pentru nerespectarea unei sentinte judecatoresti. Izvoraniul sta pe un butoi cu pulbere de cand Monica Columbeanu a obtinut, printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, custodia provizorie a Irinei. La scurt timp dupa decizia magistratilor, Iri a anuntat ca nu va ceda copilul. Mai mult decat atat, milionarul si-a angajat si mai multi paznici bine facuti, care vegheaza ca domeniul sefului lor sa nu fie calcat de niciun picior strain. In timp ce Irinel Columbeanu isi transforma casa intr-o fortareata pregatita pentru asediu, sotia lui, Monica, a strans toate documentele de care are nevoie ca sa recupereze legal copilul, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Bianca si Cristea se joaca de-a logodna. Cei doi si-au afisat verighetele scumpe, insa din noiembrie tot incearca sa faca marele pas. Poveste de amor ca in filme, ba uneori triunghi conjugal de-a dreptul, daca il includem si pe Bote. Bianca Dragusanu si Adrian Cristea pozeaza acum in cuplul perfect, desi vedeta l-a parasit pe fotbalist de multe ori. Cu toate acestea, nimeni nu-i vede casatoriti vreodata. Dezordine mare in viata amoroasa a Biancai Dragusanu. De aproape un an, vedeta oscileaza intre Catalin Botezatu si Adrian Cristea, iar acum pare sa-l fi eliminat pe designer din viata ei, facandu-i din nou loc fotbalistului, scrie Click.

Pamela de Romania: "Pot sa stau fara sex, folosesc dusul". Blonda a declarat ca nu are nevoie de barbati in viata ei. Dupa ce s-a laudat ca s-a iubit cu Liviu Varciu, blonda a facut o declaratie de senzatie. Ea sustine ca nu mai are nevoie de barbati in viata ei, caci este in stare sa se satisfaca singura. "Pot sa stau fara sex, folosesc dusul", a declarat Simona, citata de Cancan.

Razboi intre surorile Sensual. Una mai buna ca cealalta, dar pline de orgolii. Surorile Alice Iotta si Simona Sensual se bat in pictoriale sexy, iar razboiul pare momentan castigat de prima dintre ele. In timp ce Alice ne arata din ce in ce mai mult, Simona ne-a anuntat ca-si va pune lacat la sutien. De mai bine de sapte ani in atentia presei, Simona Sensual (28 de ani) si-a castigat pe merit statutul de bomba-sexy, scrie Click.

Madalin Voicu tinea catalogul fetelor cu care avea relatii intime: "Aveam rubrici si dadeam note". Politicianul si muzicianul Madalin Voicu a povestit felul in care tinea evidenta fetelor cu care avea relatii intime, in adolescenta. "Tineam un catalog in care le treceam pe toate. Aveam vreo 14-15 ani. Dadeam note si aveam si rubrici in catalogul asta, in functie de ce facea fiecare. Ca la scoala, aveam probe scrise si orale", a declarat, amuzat, Madalin Voicu. Integral in Libertatea.

Ramona Lazuran: "Daniela Crudu nu e deloc o tipa inteligenta. Ea practica sexul pe bani". Fosta iubita a lui Mugur Mihaiescu a marturisit ca si-ar dori sa ajuga celebra precum Bianca Dragusanu sau Daniela Crudu, in schimb nu este dispusa la compromisurile facute de asistentele lui Capatos pentru a deveni vedete. "Mi-ar plaacea ca intr-o zi sa ating popularitatea Biancai Dragusanu sau a Danielei Crudu, insa nu prin ceea ce au facut ele. Amandoua si-au castigat celebritatea prin anumite compromisuri. Bianca de la bun inceput si-a regizat tot, incepand cu relatia pe care a avut-o cu Bote", a precizat iepurasul Playboy, citat de Click.